Az érdekképviseletek Budapest belvárosában tiltakoznak a béren kívüli juttatások megadóztatása ellen. A szervezők ezreket várnak a megmozdulásra.

Elkezdődött a tüntetés a Magyar Nemzeti Banknál, a szervezők ezreket várnak a megmozdulásra – élő videó

Szakszervezetek demonstrációja a Cafeteria visszaállításáért a Magyar Nemzeti Bank székháza előtt, a Szabadság téren 2018. november 6-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tömegdemonstráción tiltakoznak a szakszervezetek a kormány által tervezett adóváltoztatások ellen, ami érintené a cafetéria-szabályokat is.

Kedd 15 órától hirdették meg a tüntetést a Magyar Nemzeti Bank Szabadság téri épülete elé. A beszédek után petíciót adnak át a jegybank elnökének, aztán átvonulnak a Parlament elé.

A LIGA Szakszervezetek és a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációját a Zoom.hu Facebook oldalán követheti élőben:

Forrás: Zoom, Blikk, HVG

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sajnos ez az élő adás olyan mint az ellenzék. Láthatatlan. Magyarországon az építi majd újra a demokráciát, aki először lép ki Orbán-rendszeréből, aki feláldoz mindent, ha kell, az életét is (de nem muszáj meghalni), és akihez csatlakozni lehet, aki példát mutat, aki áldozatot hoz, aki hiteles lesz, akinek lehet hinni, mert a tettei adják a szavai hitelét. Aki mer bátrat húzni, aki nem fél, aki nem esik hasra azonnal az első akadálynál, hogy miből él majd meg valamelyik párttag. A parlamentből való kivonulás eljelentéktelenítené az ellenzéki pártokat, és nem lenne hallható a hangotok? Ellenkezőleg. Nem lehet kihez csatlakozni Magyarországon, ez az emberek baja. Aki a parlamentben Orbán kenyerét eszi, és legitimálja a rendszerét, azt nem veszik komolyan, s jól teszik. Nem lehet két úton sántikálni. Igaza volt-e József Attilának, e nemzet nagy prófétájának: “ügyeskedhet, nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret”.
A parlament zsákutca, belül nincs kiút. Csapda, amelyben vergődtök. Ha nem mertek kijönni, semmi nem lesz. Belőletek sem, az országból sem. Ha bent vagytok, nem vagytok kint. De ez így nem megy. Akikre számíthattok, azok kint vannak. Nem fognak veletek szóba állni. Mi kint vagyunk. Te pedig belül. Nem vagyunk egy oldalon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
@durbincs: Van még teje shikarinak?
Na akkor húzzál el szopni !
durbincs
@bakcsubakka: na látja ordenáré disznófarok ,ezért @csak húgy...: meg kula ,maga ? is 50IQ-s
m73
@durbincs: na mi van kurva anyád?Nem tudsz mást írni te analfabéta tetű?:-)
durbincs
@m73: a maga kedves anyját Turbó-csótány ! ,,,meg a rettenet Bizánci Ploesti Ákkcentusát ?
m73
@durbincs: kurva anyád,már megint itt vagy?!Nem akarsz végre már megdögleni?Jót tennél itt mindenkivel.
durbincs
@m73: a maga kedves anyját Turbó-csótány ! ,,,meg a rettenet Bizánci Ploesti Ákkcentusát ?
összerakott ?
Cukrára meg egyen pörcöt,ha a vallása megengedi, Ploesti-Migráncs-Skizo = TúrbóCsotány?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. October 16., 08:09
Macskát mentettek ki egy kútból
Itthon - 2019. October 16., 07:21
Bűnbandát számolt fel a rendőrség