Fake news, mondta a Hír TV-nek a Fidesz politikusa. A Hír TV vendége volt kedd este Kósa Lajos. Miután hosszan beszélt a migrációról, az azt segítő szervezetek és Soros György ármánykodásairól, a Migration Aid párttá alakulásáról, a Hír TV műsorvezetője a beszélgetés végén váratlan fordulattal azt kérdezte az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnökétől, hogy milyen járművel érkezett a stúdióba.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
És kérem szépen az ilyen lala-féle személyiségű, erkölcsiségű, műveltségű fidesz-kdnp potentát a jelen és a jövő egyik hazai etalonja. MODERN KERESZTÉNY PEDAGÓGIA - igaz Rétvári úr?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ugye mondtam, hogy Coca Cola reklám

persze – amilyen buta - azt sem zárhatjuk ki, hogy bevallott egy másik stiklit is

A reconquistálódott (rém)HÍRTV vendége volt Lali király, alias Mr.20%. A műsorvezető tisztelettel érdeklődött, hogy mivel érkezett a kedves vendég. Amire az közölte, hogy BMW robogójával. majd érdekes fejtegetésbe kezdett.

(24.p3k.hu/app/uploads/2017/09/download-7-1024x576.jpg)
Az értekezésben számos pikáns megjegyzés volt .
Kettőt ki kell emeljek – persze túl azon, amire a címben utaltam, a kedves mama használja -:
egyfelől; ad „Annyi köze van hozzájuk, mint a Mol-elnök gépkocsijához”: ami akár egy elszólás is lehet, s ha megkaparjuk kiderül, hogy a MOL-al is van valami sumákolása.
illetve: ad „a riporter forduljon a cég vezetéséhez”: amit jól színesít a kedves mama év eleji nyilatkozata: „Megmondom őszintén, nem rám van bízva, hogy én nyilatkozzam, ez biztos. Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben. ”! =))
Klubtag
És kérem szépen az ilyen lala-féle személyiségű, erkölcsiségű, műveltségű fidesz-kdnp potentát a jelen és a jövő egyik hazai etalonja. MODERN KERESZTÉNY PEDAGÓGIA - igaz Rétvári úr?
Kookas
vazze már mol kutad is van?a pusztulatrád.
papa.49
Mi van kupakoslaja begazolt az ,,UNÓ BITED,, ???
Ha kérdést kapsz válaszolj tetű amíg van rá lehetőséged, mert mikor a nyakadon lesz a kötél MÁR SENKIT NEM ÉRDEKEL MIT AKARNÁL MONDANI !!!
Macskaszem
Kis esze lenne, nem járna el nyilatkozgatni, mert rendszerint csúnyán felsül. Váratlan kérdésre soha nincs frappáns válasza, csak hebeg, habog, a világűrből is látszik, hogy hazudik.
Clavigo
a fitymasz egyik szellemi világítótornya...:) :) :) Jókat szoktam röhögni minden megnyilvánulásán..:)))))
kereső
Az lehetséges,hogy a BMWk-hez nincs! köze, de a szintén lizingelt motorhoz nagyon is,azzal gurult a velencei frakció ülésre. Hülye.Nem lett volna jobb hallgatni-most is?
papa.49
@kereső: Vagy pályázik a KE. posztra )))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.