A Demokrata és a Magyar Krónika főszerkesztője egy róluk szóló véleménycikk után perelték be az Azonnalit. Pert nyert az Azonnali.hu Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és testvére, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője ellen. Bencsikék azért perelték be a lapot, mert annak egyik véleménycikkében azt írták róluk, hogy volt kommunisták. Szerdán az erről szóló bírósági döntés jogerőre emelkedett, és kimondta: nincs helye sajtó-helyreigazításnak, a cikkben leírtak ugyanis véleménynek minősülnek, véleményt pedig nem lehet helyreigazítani. Bencsikék nem fellebbeztek a döntés ellen, így csak az elsőfokú perköltséget kell kifizetniük az Azonnalinak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
De hiszen azok! Miért kellett ahhoz bírói határozat, ami köztudott?
Dr plágium
Nem ezt az ítéletet várták :)) és még a perköltség is őket terheli :))
kissé felnőttem
Nyomatékosították, hogy ? szerintem, pedig csak párttagok voltak jó állás reményében, a kommunisták elvért akár még ha éheztek is, ezeket piroskönyveseknek tartották
simmering73
Miért kell azt szégyellni, hogy valaki büdös kommunista volt? Köteles elvtárs sem szégyelli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.