Puzsér Róbert, független főpolgármester-jelölt is színpadra állt. A tudományos élet és az oktatás szabadsága mellett, a CEU távozása miatt tüntetett az egyetem épületénél a Lehet Más a Jövő, az LMP ifjúsági szervezete. A rendezvényen mások mellett Ungár Péter LMP-és képviselő, a CEU egykori diákja is felszólalt, aki azt hangsúlyozta, hogy büszke két diplomájára. Puzsér Róbert, független főpolgármester-jelölt is színpadra állt. A publicista arról beszélt: bár számos olyan tevékenységgel nem ért egyet ami a CEU-n folyik, alapvető fontosságú kiállni a szólás- és a kutatás szabadsága mellett, mert nem akar olyan városban élni, ahonnan tanulókat, oktatókat, kutatókat üldöznek el

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az LMP-nek Kancsi mancsi fiacskája igazi pótlék

nem kell tovább hiányolniuk a Szakasits unoka ocsmány gátlástalanságát

Igazi 2 in 1 a derék hirtv.hu beszámolója arról, hogy „A tudományos élet és az oktatás szabadsága mellett, a CEU távozása miatt tüntetett az egyetem épületénél a Lehet Más a Jövő, az LMP ifjúsági szervezete.”.
Egyfelől méh az igazság csírái ott maradtak az egyébként gátlástalanul kormánypárti értelmezésben,
Másrészt a derék Ungár Péter megfogalmazása igencsak hajaz a párt alapító társelnökének kézkulacsos dumáira! =))
lampa laz
Petike, kár a szájtépésért mert te anyád árnyékában soha sem leszel hiteles ellenzéki politikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.