A buszsofőr egy levélben nyilvánította ki részvétét, amelyet a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójához küldött.

A Borshoz is eljutott az a levél, amelyben a buszsofőr részvétét nyilvánítja ki a veronai tragédiával kapcsolatban. A férfi egyébként azzal magyarázta, hogy eddig nem szólalt meg az ügyben, hogy ő csak hónapokkal az eset után tudta meg, pontosan mi is történt.

„Egészségem – mind a fizikai, mind a lelki – mostanra engedi meg, hogy írni tudok Önnek. Én voltam annak a busznak az egyik autóbuszvezetője, amely egy évvel ezelőtt, 2017. január 20-án Veronánál balesetet szenvedett.

Kollégám a baleset következtében elhunyt, én súlyos sérüléseket szenvedtem, de túléltem a balesetet. A baleset után hónapokkal tudtam meg, mi történt, hogy a balesetben 11 gyermek és 6 felnőtt hunyt el.

Bocsánatkérő levelet írt a veronai busztragédia soförje

Mivel a sítúrát az Önök iskolája szervezte, Önnek szeretném ezúton kifejezni őszinte részvétemet a balesetben elhunyt diákjaik és tanáraik, illetve felnőtt hozzátartozóik miatt. Kérem, belátása szerint tolmácsolja ezt a hozzátartozók felé” – fogalmazta levelében a buszsofőr.

Az igazgató a szülőknek is továbbította a levelet, akik nem voltak megelégedve azzal, mivel szerintük döbbenetes, hogy V. János ennyivel letudta a bocsánatkérést. Mint mondták, ez a gesztus kevés.

Cikk- és címlapkép: AFP

(Bors)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hát ez már ,,eső után köpönyeg,, de legalább valamit makogott, amit én hiányolok az pontosan a busztársaság tulajdonosának nagyképű, szemét hazudozása, meg a magyar ,,hatóságok,, kesztyűs kézzel történő hozzá állása a történtekhez !!!
A társaság BŰNE az átalakított busz alkalmazása, valamint a nyilvánvalóan beteg sofőr alkalmazása, a sofőr részéről pedig az, hogy NEM TUDTA FELMÉRNI AZT, HOGY NINCS VEZETÉSRE KÉPES ÁLLAPOTBAN !!!
Egyik esetben sincs semmilyen ,,mentő körülmény,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A busztársaság tevékenysége a mai napig nem lett felfüggesztve, megkezdték a vagyon kimentését, valamint szerkezeti változásokat eszközöltek. Ezt a magyar hatóságok rezzenéstelen arccal nézik, noha pontosan tisztában vannak a baleset tényével. Ez a hozzátartozókat és minden tisztességes embert felháborít. A következmények nélküli ország kifejezés hétről hétre újra új értelmet nyer. Ugyanis itt tartunk. 17 – többségében gyermek – vesztette életét egy szörnyű tragédiában, felelős még sincs a mai napig. A hatóságok semmit nem közölnek a hozzátartozókkal, az ügyben indított vizsgálat pedig a vicc kategóriába tartozik.
wagabund
Arcpirító, amit ez a buszvezető megenged magának...
..érdemes visszaolvasni, mit is mondott erről a buszsofőrről egy olasz rendőr, aki találkozott vele a baleset helyszínén...
Cicamama55
@papa.49: Maximálisan egyetértek Veled!
Kookas
köszönő levelet kellet volna ha már vissza kapta a jogsiját.
wagabund
amúgy ez a sofőr szabadlábon van? sem házi őrizet, sem előzetes?...mégiscsak 17 életet oltott ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.