A nemzetek nélkül Európa elvesztené identitását, elvesztené lelki és kulturális arculatát; Európa a nemzetek Európája lesz, vagy nem lesz – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt (EEP) kongresszusán csütörtökön Helsinkiben.

Orbán: az emberek oldalára kell állni a győzelemért
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A kormányfő beszédében kiemelte:

a közép-európai nemzetek újracsatlakozásával Európa békésebb, erősebb és gazdagabb lett, mint volt. Európát mindig az erős nemzetek tették sikeressé, és ez ma is érvényes: "nincs erős Európa sikeres nemzetek nélkül"

- jelentette ki.

Kifejtette: a szocialisták, a liberálisok és a zöldek egy gyökereit és szellemi, lelki identitását vesztett Európát akarnak. A mi európai víziónk azonban a nemzetek Európája, amelynek 27 arca van, és amely "egyszerre keresztény és demokrata" – mutatott rá.

A kormányfő azt mondta: "mi az EPP, a győztesek pártja vagyunk", a győzelem "része a DNS-ünknek". "Ahhoz vagyunk szokva, hogy az emberek a saját pártjuknak tekintenek bennünket, mint ami hozzájuk tartozik, őket képviseli, és harcol értük" – magyarázta.

Úgy látja, az EPP-ben világmegváltó ideológiák helyett két lábbal álltak a földön, de mára ez a helyzet megváltozott.

"Megsérült az önbizalmunk"

Orbán Viktor közölte: az elmúlt öt évben az EPP adta Európa vezetését, és vállalni kell a felelősséget azért, hogy "az angolokat nem tudtuk belül, a migránsokat pedig nem tudtuk kívül tartani Európán".

2011-ben még tizenhat országban adták a kormányfőt, ma pedig már csak hatban – mondta. Hozzátette: "nem csoda, hogy az önbizalmunk megsérült és behorpadt".

Kiemelte: "ha 2019-ben nyerni akarunk – márpedig akarunk –, akkor vissza kell találni a győzelem útjára. Ideje, hogy újra győztesként gondolkodjunk, cselekedjünk és győztesként viselkedjünk" – mondta.

A miniszterelnök úgy vélte, először helyre kell állítani az Európai Néppárt egységét, ezért "sohase szavazzunk bizalmat olyanoknak, akik arra építik a személyes ambícióikat, hogy a szocialisták és a liberálisok kritikáját behozzák az EPP-be".

Kereszténydemokrata reneszánszot hirdetett

Azt is mondta, hogy vissza kell térni a szellemi gyökereinkhez és meg kell hirdetni "a kereszténydemokrácia reneszánszát".

Az olyan "abszurditásokat, mint Fidel Castro és Karl Marx dicsérete, felejtsük el"

- fogalmazott.

Orbán Viktor szerint a legfontosabb, hogy akarjanak győzni. Nem szabad hallgatniuk az ellenfeleinkre, nem fogadhatják el a baloldal és a liberális média mércéjét, hanem a saját útjukat kell járniuk. "Ha nekik akarunk megfelelni, akkor vereségre ítéljük magunkat" – vélekedett.

Kitért rá: a sikereiket meg kell becsülniük, hiszen "aki nem becsüli meg a saját győzteseit, ki fogja érdemelni a kudarcot".

Az európai választásokat is a saját országaikban kell megnyerni, és ahhoz, hogy az EPP újra a győztesek pártja legyen, győztes miniszterelnökökre van szükség

- mutatott rá.

Az emberek oldalára kell állni

A kormányfő elmondta: a kulcs a győzelemhez ugyanaz, mint volt, újra az emberek oldalára kell állni.

"Védjük meg őket az illegális migrációtól, a terrorizmustól, a bűnözéstől és a gazdasági bajoktól, írjuk fel újra a zászlónkra a régi igazságot: vagyis: a néptől, a nép által, a népért"

- hangsúlyozta.

Orbán Viktor világossá tette, hogy "mi egységesen Manfred Weber mögött sorakozunk fel".

Megköszönte Manfred Webernek, hogy a magyar választási kampányban eljött Magyarországra. "Egy olyan embert tisztelünk benned, aki tudja, mikor van ideje a vitának, és mikor van ideje az egységnek" – mondta a bajor politikushoz fordulva, aki az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és indul a néppárt csúcsjelölti tisztségéért. Rajta kívül Alexander Stubb volt finn kormányfő szeretne csúcsjelölt lenni. A kongresszus csütörtökön dönt a csúcsjelölt személyéről. A csúcsjelölt az Európai Bizottság következő elnöke lehet, amennyiben az Európai Néppárt győzelmet arat a jövő évi európai parlamenti választásokon.

Orbán Viktor hozzátette: a Fidesz mindent meg fog tenni, hogy jövőre sikerre vezesse az EPP-t Magyarországon.

Beszédében a miniszterelnök arra is emlékeztetett, hogy pénteken lesz a berlini fal leomlásának évfordulója. "Nagy pillanat, Európa újraegyesítésének pillanata volt ez" – fogalmazott.

Közölte: "mi, akiket odadobtak a Szovjetuniónak, sosem hittük el, hogy létezik két Európa", a közép-európai szabadságharcosok mindig tudták, hogy Európa csak egy van, és "mi csak az újraegyesített Európában kaphatjuk vissza a szabadságunkat".

Orbán Viktor hangsúlyozta: a Fidesz az Európa újraegyesítéséért folytatott harcokban született. Kiemelte: jó látni, hogy "nemcsak mi, de a többi közép-európai ország antikommunista, szabadságpárti és Európa-párti pártjai is itt vannak velünk együtt az EPP-ben": lengyelek, szlovének, csehek, szlovákok, horvátok, románok, szerbek, bolgárok és a baltiak is. Ez kitűnő alkalom arra, hogy tisztelegjünk a Néppárt egyik legkiválóbb államférfija, Helmut Kohl kancellár előtt, aki "legutóbbi, máltai kongresszusunk óta itt hagyott bennünket" – mondta, kiemelve, hogy ő volt az, aki meghívta a Fideszt a Néppárt soraiba, és megértette: van, hogy egy család tagjai nem értenek egyet, de mindig egységesek.

(MTI)

126 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Akkora lozungokat pufogtat. Hogy nem szakad rá nem a plafon, hanem az ég.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
."..nem tudtuk bennt tartani Angliát!"...nagy szavak egy kis senkitől a többes szám első
személy! ;-)))))
balos
@Peller Anikó: Nyakig a pénzünkben!
vukkocska
Akkora lozungokat pufogtat. Hogy nem szakad rá nem a plafon, hanem az ég.
RonaGyuri
persze csak azok oldalára, akik őt istenítik
relatív
Ez a hazudozó miért állíthatja, hogy az EU - ban megszüntetnék az ' egyes ' államokat, hiszen ilyent senki sem állít Európában, kivéve őt magát !!!

Az USA -ban sem szűntek meg az egyes államok sőt, de azért van az Amerikai Egyesült Államok !

Ekkora hülyeséggel tömi a félnótás híveit, hogy még többet markoljon a közpénzből, minden munka nélkül !!!
lampa laz
"mi, akiket odadobtak a Szovjetuniónak, sosem hittük el, hogy létezik két Európa", a közép-európai szabadságharcosok mindig tudták, hogy Európa csak egy van, és "mi csak az újraegyesített Európában kaphatjuk vissza a szabadságunkat".

Hogy nem szakadt rád a plafon mikor ezt kimondtad te barom, aki évek óta putyin ülepén hintázol, meg a legocsmányabb diktátorokkal bratyizok. Hogy szólítana már magához a kaporszakállú.
Klubtag
Mint egy elszabadult hajóágyú...és ezen már Graz sem segít...
A legelvetemültebb, hazug - magukat néptribunoknak képzelő - politikai kalandorok mintapéldája...
Klubtag
@lampa laz: ...ennél már csak ez a perverzebb az ő szájából...
"...írjuk fel újra a zászlónkra a régi igazságot: vagyis: a néptől, a nép által, a népért"
Persze ez lenne az igazi demokrácia, ha Orbán tudná, hogyan kell működtetni. De hát ő csak az erőből való politizáláshoz ért (saját bevallása szerint is) és a diktatúra (akár a legkezdetlegesebb vagy lájtosabb formája is) a történelmi tapasztalatok szerint sosem fordul át önmagától demokráciába...
lampa laz
@kokopelli: háthisz tudod, ez a senki a zeju legyőzhetetlen Herculese, a zeju hadistene... győzelmi mámorban fognak úszni majd itthon, h már megint csatát nyerték az Eu felett.
bencemacska
@m73: De a zsebedben csak akkor tud kutakodni!!!-:))))
Edmond Dantes
Hát ez már tényleg beszarás!! Ez most pont olyan,mintha a legutolsó vén sarki kurva előadást tartana az óbudai klarissza apácarend leányainak arról,hogy miért fontos a szüzességük megtartása és hogy ez neki miként sikerült.
Eladott Ország
Miközben a független állami hatóságokkal való szoros együttműködés árnyékában az elvtársak széthordják az országot és semmi nem utal arra, hogy ez a tendencia változna, minden remény elszáll arra nézve, hogy valaha is utolérjük Ausztriát. Ja, hogy vágyálmodik és halandzsázva hajlítja a valóságot a küldetéstudat, miszerint majd 2030-ra Európa 5 legélhetőbb országa közé kerülünk? Ugyan már.
bencemacska
@lampa laz: És hány kokit és sallert osztott ki, amivel itthon eldicsekedik?
Igazad van, hogy nem omlott rá az ég, vagy legalább a plafon! /Nem folytatom, mert nem tudom a vallásosak megsértése nélkül!/
relatív
Ennek a magyarok szégyenének csak az lehetne egy kellő válasz arcátlanságára, ha - a nyilvánvaló ígérete ellenében, melyet az európai néppártnak tett sutyiban, hogy nem rúgják ki - az európai parlamenti választásokon csúfos kudarcot szenvedne. Ehhez sokunknak kell elmennie szavazni, és más pártokra adni voksainkat, mely kiszorítaná ebből a zsíros bödönből IS !!!
Csizmás Kond
...nem kell rögtön magatokra vegyétek...ez csak a gendergyerekeknek szól akik majd csak a memoárjukban fogják megírni hogy kik is voltak ők...mert most még nem tudják hogy minek születtek, hová tartoznak és kihez dörgölőzzenek,
Aki Én
Minden mutatóban sereghajtók vagyunk, úgyhogy elég vicces pont tőle ez a butaság.
bencemacska
@relatív: ma, 12:40
Nálad az igazság !
Most megint nálunk pattog a labda, csak mi tudjuk leütni! Ha mi leszavazzuk a fidesz mamelukjait, egyszerre nem csak neki adtunk nagy pofont, hanem az EPP-nek is. Ők is megérdemlik, egykutyák!
Qqberci
Az emberek oldalára. És nem a fejére!...
tudode
A FASZA GYEREK "soros" elnöksége óta képtelen megérteni, hogy egyáltalán miről is szól az a közösség, amelynek Magyarország (nem ŐFENESÉGE) is tagja lett!
.
Mindenütt lenne helye, de a NÉPPÁRTBAN nem az óta, mióta úgy VÁLTOGATJA elveit, mint a gatyáját, a saját, és a HAVEROK boldogulására!
.
----- Guy Verhofstadt felszólalása
www.youtube.com/watch?v=USrsXBOvHeM
.
Hasonlóan néz ki a fejéből, mint amikor a székházmutyit ráolvasták a fejére, csak pár tíz kg-al súlyosabban
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
Még mindig nincs válasz arra, MI LETT A FIDESZBŐL a 30 éve tartó CSELEZÉS következtében!
kissé felnőttem
az emberek oldalára kell állni ? kezdődik tán a felhalmozott értékek, ingatlanok szétosztása ?már az intézők autóit is megvásárolták, sacc 45 milliárdból? Jutottunk eredményre ?
papa.49
Nagyot ment az mti. nél az elmebeteg !!!
cikicakk55
Miből van ott a plafon,hogy nem szakadt rá a hazugovicsra? Ő már 9. éve nem a demokráciáért,hanem a hatalomért a vele megszerezhető anyagi javak ért küzd. Neki a nép nem 9,5 millió emberből,hanem abból a pár ezer emberből áll akik a holdudvart alkotják . Arról meg jobb ha még sem szólal,hogy ki dobta az Oroszoknak az országot . ( Na meg most már Kínának is) Remélem kihajítják az EP - ből!
bencemacska
@kissé felnőttem: ma, 13:18
És aki mellé odaálltál, de nem úgy táncolt, ahogy fütyültél? Mi lett velük? Soroljam?
bencemacska
@bencemacska: Természetesen OV-ra értettem az odaállást!
kissé felnőttem
@bencemacska: ha megtennéd , mert lehet,hogy félreértettél valamit ?! semmiféle pártnak tagja nem voltam már nem is leszek. Én ugy gondoltam viktorunk szétosztja a várkastélyokat szőlőbirtokokat egyéb családi javait mert besokallt a fentartási felujitási utazási költségekkel,mert mint turbékolja neki a legkevesebb a fizetése Ez nem = a havi jövedelmével igy példamutató hűbérurrá lépphetne elő.
Eladott Ország
Mondja ezt egy szarházi, bűnöző cigány, aki saját és az Unió polgárait lopja meg.
bencemacska
@kissé felnőttem: ma, 13:53
Ez tényleg nem az én napom! "Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa."
Nekiszaladok harmadszor is, hátha sikerül. Neked címeztem a válaszomat, de közben or-bánnal vitatkoztam.
Az "odaálltál" helyesen: "OV odaállt"
Ráadásul, amikor észrevettem a hibámat, saját magamnak küldtem el a helyesbítést.
Elnézést : Igaz, hogy neked címeztem, de a kritikát nem neked szántam.
kokopelli
@Eladott Ország: Ha igaza van,akkor igaza van!Ha nem az oldalukra áll,
hanem a fejükre,akkor leß@rja őket,mint mindíg! Érdekli őt a "poornép", ami-
kor annyi tányérnyalója tartja a markák!? Hosszú a schleppje,sokba kerülnek!
bencemacska
@kokopelli: ma, 14:13
...És ha nem áll az oldaladra nem tud a zsebedbe nyúlkálni!-:)))
wpym
Bizony, bizony, de ehelyett sajnos a narancsos, rablohorda az emberek nyakara lepett.
szep napot
Tipikus politikus. Jobbra nez es kozben balkezevel elemeli a tarcadat.
Aki Én
@Shikari a hazaáruló szenny: Azért neked is lenne még mit tanulni a hajléktalanok szopkodásán kívül.
Tény: orbánt sosem támogatta kétharmad.
Olyan töretlenül népszerű, hogy 2002-ben több szavazattal bukott meg, mint amennyivel később ,,kétharmados" lett.
Annyira hiteles Európában, hogy már paírunk van róla, hogy szétlopja az Eu-t is.
A többi stimmel. Vagyis tényleg beváltja amit ígért. ,,folytatják" a mérhetetlen tolvajlást és harácsolást.
Szeded te azt a qrva pirulát? Nagyon félreértetted, mikor azt mondta kezelőorvosod, hogy orálisan :)
tulipan
@Shikari: Te vérvörös, bunkó kommunista barom!!!
kissé felnőttem
@bencemacska: cicus etikádat 5 csillaggal értékelem
bencemacska
@tulipan: ma, 15:01
Kösz a cikket.
Tusk legalább jó keményen helyre tette a PiS-t is meg a Fideszt is.
Mindkettő meg is érdemelte, Jarosław Kaczyński is, meg orbán viktor is. De neki van hátországa is, a lengyelek jobban kiállnak az érdekeikért, mint mi!
Aki Én
@Shikari a hazaáruló csicska: Szeded te azt a qrva pirulát? Nagyon félreértetted, mikor azt mondta kezelőorvosod, hogy orálisan :)
Nessy
Orbán mindenhol elmondja amit elvárnak tőle, mindent aláír, aztán csinál amit akar! Lényeg, hogy jöjjön a pénz! Az unió, illetve a Néppárt meg úgy látszik szívesen finanszírozza a korrupciót, a lopást, csalást! Esetleg érintettek a témában? Másra már nem lehet gondolni!
tudode
Ha nem volna ez a HOL a zemberek lábán, hol az OLDALÁN toporgó csodabogár, a mellédumálás MAGAS OSKOLÁJÁT röfögetve, mert akkora francok, mint a Him-alája
.
---- A fideszesek megszavazták a liberális demokráciát méltató határozatot, úgyhogy most nem téma a kizárásuk az EPP-ből
444.hu/2018/11/08/a-fideszesek-megszavaztak-a-liberalis-demokraciat-meltato-hatarozatot-ugyhogy-most-nem-tema-a-kizarasuk-az-epp-bol
.
De azért MEGKAPTA azt ami JÁR, az JÁR mindezek ellenére:
---------------
Donald Tusk nagyon keményen beszólt Orbánnak
.
A békekötés ellenére Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke (szintén néppárti, lengyel) kifejezetten élesen ment neki a magyar kormánynak, bár egyszer sem mondta ki sem Orbán, sem a Fidesz nevét, de célzásai egyértelműek voltak.
.
Tusk közölte, hogy „senkinek sincs joga a liberális demokráciát támadni, még a határok megvédésére hivatkozva sem”. Azt mondta, hogy nem kereszténydemokrata az, aki szembe megy a jogállamisággal, a liberális demokráciával, aki korlátozza a civil szervezetek szabad működését, aki fellép a sajtószabadsággal szemben, aki idegengyűlöletet szít.
.
Ennél a felsorolásnál többször is közbetapsolt az EPP-s küldöttek egy része, és amikor ott tartott, hogy „nem kereszténydemokrata az, aki Putyint dicséri és közben Ukrajnát támadja, és az áldozatot hibáztatja az agresszor helyett”, akkor Angela Merkel német kancellár is tapsolt már. Az üzenet csak Orbán Viktornak szólhatott, aki Merkel mögött szintén a színpadon ülve hallgatta a beszédet.
------------------
.
És mit ád nekije a HATALOM, és LÓVÉ oltára, a zemberekre fogja, hogy FELÁLDOZTA magát, v mijét, mert KÉT FÜLE VAN nekije, az ormányát fogdosgatva, behúzta fülét, és a répáját!
.
Gusztustalan az egész cécó!!!
-
Nessy
Az emberek oldalán áll, aztán a szakadék szélén "barátságosan" hátba vágja őket, hogy garantáltan bele essenek!
kokopelli
@bencemacska: (14:16)
..nekem nem!1
Ad1: nem éri fel!
Ad2: nincs benne Ft,csak egy szagérzékelő "mozdonyszőkék" ellen! (;-)
solidedge
Ha normális halandó próbálja megérteni Orbán szövegeit nem fog neki menni. Agyának nagy részét sebészeti úton kellene eltávolítani ehhez. Aki már úgy született azzal más a helyzet. Ő lett a Fidesz szavazó. A drasztikus sebészeti beavatkozást senkinek sem javaslom, mert az Orbán utáni időkre jól jön majd az értelmi képesség.
kissé felnőttem
@bencemacska: egy oldalal odább irva válaszoltam : etikus vagy
kissé felnőttem
na azért van remény hogy a pártcsalád csa--csak fejbebunkózza az illetékest én bizom benne és igy odébb sem tud majd som-po loyogni és a kereteket határokat neki is illetve tőle is számonkérik mert ha kidobnák mentesülne a korlátoktól a nyirfácska a drága sej te elevenfa gircses görcsös ága segíts most !
földlakó
"A Fidesz mindent meg fog tenni, hogy jövőre sikerre vezesse az EPP-t Magyarországon". Ebben biztos vagyok! A többi lózungok egyvelege.
advocat
Az beszéd emlékeztett a 60-70-es évek (MSZMP) taggyűlésire. A szöveg egy kicsit más, de a tartalma... Volt kitől tanulni. Az én oldalamra meg ne álljon. Nem ez a dolga. Szerintem.
Maganarra
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Hofipisti
Ilyen dumákat hangoztattak annak idején az USA D-i államainak Ku Klux Klan emberei is. Sajnos rengeteg ember halálát okozták (pl. Észak Dél elleni háború, rabszolgák felszabadítása stb). A nyomor-háttér nálunk is megvan. Csak egy kicsit körül kell nézni Nógrád - Heves, Borsod, Nyírség, avagy akár Közép-Somogy, s bármily megdöbbentő, egyes baranyai régiókban is. Így jön össze a 3,5 - 4 mio nyomorban élő belhoni magyar.
Az USA-ban időközben ezek az őrült hangok lényegesen lecsendesedtek, Csak a politika tudja már a gyűlölködés tűzét fenntartani, mint nálunk is!!!
Eriksson
@Hofipisti: Igazad van: "Csak a politika tudja már a gyűlölködés tűzét fenntartani, mint nálunk is!!!" Ahol nem játszik be a politika, ott békességben elvannak az emberek egymással. Függetlenül a koruktól, nemüktől, származásuktól.
Desischado
Az én oldalamra ne álljon ez a tolvaj parazita! Ő a lopás, rablás, és a hazudozás oldalán áll! Elmentem hányni!
Eriksson
@Eladott Ország: A hülye buzija. Minek neki nő? Ilyesmire fiút is kaphat.
Aki Én
@Eriksson: ...azért van némi különbség
Eriksson
@Aki Én: Persze. Egy nővel annyi édes dolgot lehet csinálni, amiről egy buzinak fogalma sincs.
magyarbakancs
"Orbán: az emberek oldalára kell állni a győzelemért"
Az én oldalamra ne állj ,mert olyat bebaszok,hogy a fal adja a másikat.
tulipan
@Shikari: Mi van Te újkommunista? Te vagy a idézz csak te, tovűbbra is, a Leninutód Putyinodtól!!
tulipan
@RonaGyuri: Tévedsz, éPPEN azok oladára, akiket igy meglophatttt
magyarbakancs
@Shikari:" Orbán a jövő!"
Akkor elég sötét.
kokopelli
@magyarbakancs: ...ne álljon,mert már úgyis szúr az oldalam a röhögéstől,
ha az ő sztereotipiáit hallom,olvasom és a kukába dobom!
..egy biztos,hogy "...már a jövő sem az,ami egykoron volt!" (;-))
tulipan
@Shikari: Ez az idézet, a Lenin összes hanyadik kötetéből való???
tulipan
@durbincs: Mi van te narancsos seggnyaló Sgfér? Azt a bányába nem bányaakna van ? a kuka helyett ? Ploesti bányakecos ? Neked, mint tősgyökeres helybelinek, ezt jobban kéne tudni.te agymantes kecós!
Kellymela
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tulipan
@durbincs: Mi van te narancsos seggnyaló Sügér? Azt a bányába nem bányaakna van ? a kuka helyett ? Ploesti bányakecos ? Neked, mint tősgyökeres helybelinek, ezt jobban kéne tudni.te agymantes kecós! Te kula meg már, megint leittátok magatokat, azzal a gumbo játszótársasaddal Shikariival? abból a fránya banyalóvizeletpáleszetekből? Fúj, húgyszagúak!
verőce21
Erős nemzetek kellenek Európába.
De van-e hatalom, amely nélkülözni tudja a diktatúrát?
Eladott Ország
@verőce21: A csúti cigány nem tudja nélkülözni a diktatúrát, mert ez a lényege, erre épül.
tulipan
@durbincs: Na te narancsos seggnyaló sügér azt megy még a rományul picsogás ? is
Hát nektek ott Ploestiben, ? elvégre nem lehet,Shikarival, egyész nap csak azt a bányalóvizeletpálszt vedelni hordóból?
tulipan
@durbincs: na látod,m narancsos seggnyaló ordenáré halfarok SÜGÉR ,ezért @csak húgy...: meg kula , vagy ? még mindig? azzal a 30IQ-val? na meg azzal a ronda romány ákcentusoddal...?
anima
Beszél identitásról az, aki gyökeresen képes ellentmondani saját magának - és nem csak évek múltával, hanem akár napok, órák alatt.
Beszél lélekről az, akinek a belső morális iránytűje csak pörög összevissza - veszettül.
Orbán ki szerint kulturált - bármilyen területen is?
Orbán arca, arculata? Azt meg inkább hagyjuk.
tulipan
@Shikari: PLoestiben Ti vagytok otthon, Te narancsos seggnyaló, újkommunista vándorcigány, hiába is tagadod!! :))
tulipan
@Shikari: PLoestiben Ti vagytok otthon, a Sügérrel, Te narancsos seggnyaló, újkommunista vándorcigány, hiába is tagadod!! :))
magyarbakancs
@Shikari: Ez a sok hülye duma amit el enged naponta ez nem idegesítő hanem nevetséges.
Családok mellé állunk meg meg védjük.
Család mii ,ki?
38 ezer ember ki került az ellátó rendszerből mert elvették a rokkant nyugdíját vizsgálat nélkül az nem család?
Hallom már mondod is csalók voltak igen van csaló de nem mind az.
magyarbakancs
@Shikari: Az a baj ,hogy a meghatározás embertelen.
Embertelen az eljárás és dádásül törvénytelen is.
kokopelli
@magyarbakancs: ...a kijelentése ,ami természetesen egy phil.Nobel-díjat
érdemelne,felvetette nálam azt a kérdést,hogy kik-mik állnak a másik oldalon,mármint
az "emberek" oldalával szemben? Nem érett meg a nagy "Mágus" egy ausztriai kirán-
dulásra! Steiermark nagyon szép télen!
tulipan
@durbincs: Hahó, mi a hézag, Te narancsoys seggynyaló kula Sügér? Meg is is ittad immár, ott Ploestiben a napi tö4bb hordónyi bánylóbizeletpáleszedet? Moat aztán a nagy húgypiálás után, a csuklástól elmúlt még az az undorító Ákcentusod is
tulipan
Nézzétek ezt a MÉRTÉKTELTENÜL pofátlan maffiavezért! Már Kinek, Te DAGADÉK?? Az országnak nagyon NEM!
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban-jo-ha-a-miniszterelnok-szemelye-valtozatlan.672999.html
tulipan
@durbincs: Mi a hézag halfarok seggnyaló Sügér: Te, magad vagy az éppen összeérő TRÁGYADOMB!
mackoka46
A többi sem különb, aki egy asztalhoz ül vele.
Hellcat
És hogyan áll az emberek oldalára? Az LTP-k beszántásával? Esetleg a 27 % os ÁFA? A szétadóztatott cafeteria? A kilakoltatások? A hajlékatalnok baszogatásával? A fideszes bűnözők szarból való kimosdatásával? MIVEL ÁLL AZ EMBEREK OLDALÁRA???
verőce21
@Eladott Ország: (07:33) Meg a németek sem tudják nélkülözni a diktatúrát! Nincs náluk szólásszabadság, nincs náluk sajtószabadság most sem! Nem úgy, mint Magyarországon.

Orbán pedig a legjobb emberük, megbecsülik, mint Horthy-t. Hiú ábránd arról álmodoznotok, hogy az EU, vagy a németek elzárják a "pénzcsapot". Orbán lesz az utolsó, akitől megvonják a támogatásukat. Orbán tudja legjobban érvényesíteni a németek birodalmi politikáját, nemcsak Mo.-n, hanem a keleti régióban is. Kéretik tudomásul venni!
cikicakk55
Az a baj,hogy az EU-ban is gerinctelen férgek ülnek nagyobb részt. Ne akarják már elhitetni velünk,hogy Orbán 9. éve lopja szét az országot és még csak most kezdik ezt észre venni. Már akkor meg kellett volna regulázni,mikor elkezdte a félelemkeltést az ország lakóiban. Miközben itthon riogatta az embereket a migránsokkal és idézgette a megvásárolt médiájukban a rémtetteiket,számolatlanul engedte be Őket amennyiben kifizették a belépőt. Jöhetett tőlük bűnöző ,gyilkos,maffiózó,nem érdekelte őket,csak fizessen.Az sem érdekli őket,hogy azt a pénzt majd az ország adófizetőinek kell vissza perkálni. Azt sem vették észre,hogy itthon a népének hazudik a kvótáról. Már 2015-ben aláírta és be is hozott,igaz suttyomban 2000 migránst,pedig csak 1900 volt az országra kvótázva. Mikor kiderült a disznóságuk,nem tudok róla,hogy elnézést kértek volna az emberektől. Őszintén be vallhatták volna,hogy az a 2000 is megpattant az országból,amint megkapták a menekült státuszt. A mai napig ezzel riogatják az embereket,pedig egyetlen migri sem akar ebben az országban élni,de ezt még véletlen sem vallanák be.
kokopelli
@Eladott Ország: ...a német demokráciáról csak álmodnak az Orbánék!Az egész ország
röhög az Orbán Seehoferhez dörgölödzésén! Nem is jut feljebb a térképen csak a katoli-
kus bajorok egy részéig! Az AfD neonácikhoz kellene neki átugrani egyet ßopni! Azok is o-
lyan levitézlett más pártokban magukat lejárató félnácik!
Eladott Ország
@verőce21: Mire majd észbe kapunk nem marad már semmi, amiért érdemes lenne harcolni, csak egy a kormány által kreált, hazugságokra épült álomvilág, melynek mi voltunk a kivitelezői. Egyszer majd felébredünk. Mi itt maradt magyarok ebben a kis hazában, és rájövünk, hogy amiért érdemes lett volna harcolnunk, mind elvesztettük. Harc, és szó nélkül adtuk oda, egy országot eláruló rablóbandának. Önmagát ítéli el a nép, ha felmentené majd bűnös vezetőit. A történelem nagy könyvéből tudjuk, hogy egyetlen országot sem lehet büntetlenül tönkretenni. A mi hazánkat sem. Felelnie kell majd, a nép, a nemzet ellen elkövetett bűnökért, a jövő ítélőszéke előtt mindenkinek aki részt vett benne, cselekedetei szerint.
Továbbá "kéretik tudomásul venni!", hogy egypártrendszerben nincs demokrácia.
tulipan
@durbincs: Te meg egy marha narancsos seggnyaló halfarok sügér fasz vagy!
Eladott Ország
@verőce21: tegnap 17:51; A Fidesz-szavazók nem értesültek arról, hogy megalázták Orbánt Helsinkiben. A demonstráció a világ felé lehet, hogy sikerült, de az ország felé biztosan nem: a Fidesz mindet megtett azért, hogy ne derüljön ki – legalább a szavazói számára -, valójában megalázták őket és felmosták velük a padlót a helsinki kongresszuson. Az Orbán-rezsim megszállása alatt álló médiák egyszerűen nem számoltak be a néppárti összejövetel legnagyobb szabású beszédéről. Donald Tusk, az Európai Tanács lengyel elnöke Helsinkiben félreérthetetlenül Orbán Viktornak és a Fidesz címezve olyanokat mondott, hogy
“Ha kikezded a jogállamiságot és a független bíráskodást, nem vagy kereszténydemokrata."
kanadaihirlap.com/2018/11/10/a-fidesz-szavazok-nem-ertesultek-arrol-hogy-megalaztak-orbant-helsinkiben/
magyarbakancs
"Európa a nemzetek Európája lesz, vagy nem lesz "
Nemzet állam egyelő nacionalizmus.
Nacionalizmus egyenlő nemzet államok gyűlölködésével.
Gyűlölködés egyenlő háború.
Ez Orsós Viktor víziójának summás levezetése.
magyarbakancs
@tulipan: Szia!
Ez a sok süket szlogen duma.Amit Orsós Viktorunk el enged ez maga az agyrém.
Folytonos melléd állunk,megvédünk,harcolunk ez számomra olyan mint mikkor gyerek korunkban Winetut utánoztuk és játszottuk az udvaron.
Csak sajnos Viktorunk bennragadt ebben a korszakban nem?
tulipan
@durbincs: Mi van,Te Ploesti bányakecós, narancsos seggnyaló félfarok Sügér Megint pofázol? Hát, rendben! Továbbítom!
Szóval Te mag vagy, vagy netán @csak húgy...: ? vagy kula is ? netán még is a Nyüves Herélt?
Jól látni a betűvetés-fonás nincs a véredbe,de a vetőmag meg hullik járbevész a szádból?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát ez éppen te vagy ? S Csak Átlátszó Süvegcukor .../S .ez most a másik Shikarinak / azt nehogy má még az 50IQ-d ide fagyjon..?
tulipan
@durbincs: Mi van,Te Ploesti bányakecós, narancsos seggnyaló félfarok Sügér Megint pofázol? Hát, rendben! Továbbítom!
@Durbincs: Mine starpáljam maga? A lényeg ugyanaz!! Hahahahaha
Szóval Te mag vagy, vagy netán @csak húgy...: ? vagy kula/szar is ? netán még is a Nyüves Herélt?
Jól látni a betűvetés-fonás nincs a véredbe,de a vetőmag meg hullik járbevész a szádból?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát ez éppen te vagy ? S Csak Átlátszó Süvegcukor .../S .ez most a másik Shikarinak / azt nehogy má még az 50IQ-d ide fagyjon..
verőce21
@Eladott Ország: A Kanadai Magyar Hírlap azt hazudik amit akar... Az megalázás, hogy Junker körbecsókolta Orbánt? Nem hinném.
propeller.hu/itthon/3383469-orban-junckerral-puszilkodott-majd-segitett-neki-megtalalni-kilincset

De a másik megállapításoddal is tárgyi tévedésben vagy, mert Fidesz-KDNP szövetség van hatalmon az országban. Az már eleve kettő. Hol itt az egypártrendszer?
A gyűlölködés izzik a beírásaidból, az pedig sok tévesztésre késztet.
Ne menj vita-délelőttökre, amíg ez a parázs fűlik a szavaid alján, mert megaláztatásban lesz részed.
tulipan
@durbincs: Mi van,Te Ploesti bányakecós, narancsos seggnyaló félfarok Sügér Megint pofázol? Hát, rendben! Továbbítom!
Szóval Te mag vagy, vagy netán @csak húgy...: ? vagy kula/szar is ? netán még is a Nyüves Herélt?
Jól látni a betűvetés-fonás nincs a véredbe,meg hát magyarul se tudsz,, hogy igyekszel, ködösííteni, azzal hoyg mindenféle nyelvű szlenget alkalmazpé, de a vetőmag meg hullik járbevész a szádból?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát ez éppen te vagy ? S Csak Átlátszó Süvegcukor .../S .ez most a másik Shikarinak / azt nehogy má még az 50IQ-d ide fagyjon..
thum
Eladott Ország
@verőce21:Írod: "A Kanadai Magyar Hírlap azt hazudik amit akar..." és a fidesz a helikopter.
Hofi erre mondta azt, hogy: „az van, hogy már a szar húzza le a WC-t”.
kokopelli
@Eladott Ország: ..valaki írta,hogy az Orbán a "jövő"! Nem keresek utána,de rögtön
az olvasása után ugrott be "Himnusz":
"...megbűnhődte már e nép a múltat s JÖVENDŐT!.."
Az "Orbánok" miatt olyan szomorú a himnuszunk?...csak kérdem! (;-))
picike1
egy plusznyugdijért akkárkire rá szavazzok !! állj mellém !! de mindenkinek adni kell a pluszt !!!
picike1
"megduplázzák a kis nyugdijakat Lengyelországban is ! " ittis alacsony a nyugdijak vannak bizony.
tulipan
@Shikari: Orbán NEM a magyarok érdekeit képviseli, amit minden NORMÁLIS, a hazáját, melldöngetés és állandó bizonygatés nélkül is SZERETŐ szívű, nem kisebbség nagyon nehezen visel el! Az ország árulói persze örülhetünek, hiszen sajnos, ezeket a degeneráltakat hatalom birtokosai saját zsebüket féltve, jól megfizetik és vinnyoghatnak, miközbn az ország nagyon rossz úton jár!
"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
tulipan
@kokopelli: ilyen igaz! Orbán ide vezeti a népet és országot!
"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
Eladott Ország
Érted lopunk Elvtárs, nem ellened! 2.bp.blogspot.com/-Zcoakg4lkdQ/Uc9Dpg4ZuUI/AAAAAAABhyw/W7jDHglY4D8/s400/482308_10151461974012048_1961426918_n.jpg
Az „irányított verseny” egyúttal kiváló eszköze a klientúra építésnek, a hűbérúr rendszer kialakításának is. Mert a trafikosztás azért valami pozitívat is üzen az embereknek: hogy érdemes jónak, lojálisnak lenni, mert a Párt nem felejtkezik meg az övéiről.
anima
Orbán szerint az emberek: nácik, oroszok (orosz nácik?), kínaiak (kommunista nácik?), meg az összes Bebasztánban dúló törzsi nagyúr, akiknek a politikai hovatartozása meghatározhatatlan - de ez a legkisebb probléma velük. és ezek Orbán barátai, meg akik között jól érzi magát...
tulipan
@Shikari: Te ostoba orbáiomádó, úikommunista,sötét buzi nyomorok
anima
A muzulmán baltás gyilkos ember oldalán állva, aki keresztényt ölt meg álmában...
Orbán ezért kapott pénzt.
Tehát orbán önhatalmúlag, egyeztetés nélkül szabadon engedett egy muzulmán baltás gyilkost, aki álmában keresztényt ölt.
És ezt pénzért (is) tette.
És ez egy csak egy, Orbán száz főbűne közül.
Aki tiszteli, kiszolgálja ezt az undorító férget, az az ELMEBETEG !!!
tulipan
@anima: Politikai hovatartozása? Há' má' hogyne lenne neki! Ugy hvják ORBANI önimádat Zászlaja fehér alapon, órási VÖRÖS, nyított ZSEB, narancsszinű kereszttetl! Helyszíne moste z a kis magyarországnyi terület, de nyálcsoorogva lesi, hogyan, mikor és merre bővíthetne!!!
anima
mazel tov

(Hülye, aki azt hiszi zsidógyűlölő vagyok, de hülyébb aki azt hiszi zsidó vagyok - de egyiksem).
Érdekes, hogy beírás alapján már el sem lehet dönteni, hogy ki a zsidó, a zsidógyűlölő, a zsidó náci, a zsidó kommunista, a hitetlen zsidó; a zsidók Jézusért, az áttért zsidó, a látens zsidó, a körülmetéletlen zsidó, a buzi-, a kurva-, meg a hentes zsidó, stb).

Na jó. lehet, hogy zsidó vagyok szegről-végről, de leszarom.
Isten vigyáz rám - csúnyán -, ami kicsit elgondolkodtató.
Lehet, hogy ötszáz évvel ezelőtt zsidó voltam, de most már...
Bakker, lehet, hogy most is az vagyok?

Soros a hibás, meg a CEULITISZ !!!
tulipan
@durbincs: Gyengus vagy, onnan a Ploesti bányakecódból! Mi a gondod? Tán csak nem kevés volt még a mai bányalóvizeletpálesz ivászat? Shikari nélkül nem megy???
Te narancsos seggnyaló, halfarok Sügér? Te csak néger, vagy arab mag vagy: avagy@húgy...: vagy kula-szar, sőt geci is ?
tulipan
@Shikari: Orbán sem a magyarság, sem pedig az ORSZÁG érdekeit NEM szolgálja. A befogadott, VÁNDORCIGÁNY TÖRLESZKEDŐ taknyok meg értelem helyett az kegyencek nyalakodó ostobaságait nyögdécselik!!! Ideje lenne az ilyen dörgölődző daganatkat végre eltávolítani a nemzet testéről és kivágni mindet a fenébe! Jó mondod te vándorcigány, kezdve rajtad!!!
tulipan
@durbincs: Gyengus vagy, Te narancsos seggnyaló haklafroknyi Sügér, onnan a Ploesti bányakecódból! Mi a gondod? Tán csak nem kevés volt még a mai bányalóvizeletpálesz ivászat? Shikari nélkül nem megy???
Te csak néger, vagy arab mag vagy: avagy@húgy...: vagy kula-szar, sőt geci is ?
tulipan
@durbincs: Mi van Te narancsos seggnyaló halfarok Sügér?
Te ugye @ húgy. is..: vagy, nem csak kula-szar is ?
tulipan
@Shikari: Magadat kiválasztottnak tartott degenerált befogadott antimagyar, vándorcigány vagy!
tulipan
@Shikari: Ugyan, hol népszerű ez az imádottad, a narancsos agyatlan Dagadék, Te másik sötét horogkeresztes cigány? Tán a csatornában?? Avagy,ahogy a Durbincs-haverod emlegeti, a bányakecókban???Hahahahahaha :)))))))
tulipan
@Shikari: A POFÁTLAN csalás, nekem soha nem mondhat SEMMIT!!! Tán a csatornában?? Avagy,ahogy a Durbincs-haverod emlegeti, a bányakecókban, igaz lehet???Hahahahahaha :)))))))
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos ? Igaz is,0jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérérfe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-dis ide fagyjon, nrtán fogyatékkal élő is vayg? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? mág meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen teged megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nemvcagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?ugye, hogy az a 30IQ-s Nyűves herélt, eunuch is te vagy? Tudni mán abból a rettentő szinvonaladból is!@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos...
tulipan
@durbincs: Te IDIÓTA, szerencsétlen, narancsos seggnyaló, döglött halfarok Sügér Egy, igazán sajnálatra méltóan, agyatlan, süket és VAK narancsos TINÓ VAGY! Szóra sem méltó!!! Miért nem baszod már meg azt a bányalovadat?
tulipan
@durbincs: Te IDIÓTA, szerencsétlen, narancsos seggnyaló, döglött halfarok Sügér Egy, igazán sajnálatra méltóan, agyatlan, süket és VAK narancsos BIKA VAGY! Szóra sem méltó!!! Miért nem baszod már meg, ott anban a Ploesti bányakecódban azt a bányalovadat? Biztos jobb lenne tőle az a hires bányalóvizeletpáleszed is!
Te biztosan gumbo vagy @csak húgy...: vagy kupac bűzló @kula..: is vagy ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.