Lovász László egy interjúban beszélt arról, hogyan értesült a kormány MTA-t érintő terveiről, és hogy hogyan várt Palkovics Lászlóra egy órán át az előszobájában, pedig a miniszter ott sem volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A kulturált viselkedés nem egyetemi tananyag, azt a szülői házban alapozzák meg gyerekkorban!
RonaGyuri
szaros paraszt-suttyó előszobáztatja az egyik, ha nem a legnagyobb magyar tudósunkat! =))
Nessy
A kulturált viselkedés nem egyetemi tananyag, azt a szülői házban alapozzák meg gyerekkorban!
szaboria1
Nagyon beképzelt lett ez a Palkovics igaz ő már nem halott az illemről, mert pökhendin viselkedik.
vacsi
Nem egészen értem, hogy a MTA elnöke - aki nagyságrendekkel áll magasabban Palkovicsnál - hogyan tűrhette ezt el?!
Eladott Ország
Ezek az emberek , akikre nem mellesleg szeretnénk felnézni, még mindig nem értik, hogy ott, ahol eddig senki nem úszta meg, aki a hatalmi téboly útjában állt , ők sem fogják megúszni. Attól, hogy összeszorított végbéllel és lehajtott/elfordított fejjel végignézik, ahogyan a politikai hatalom a lángszóróval hadonászik, és ahelyett, hogy megpróbálnák kivenni a kezéből, inkább hallgatásukkal bátorítják az elmebeteget, ők sem fogják megúszni. Valahányszor a politika rátelepedett a tudományra (a fajelmélet talán elégséges ennek bizonyítására), abból mindig tragédiák származtak. Ehhez képest elborzasztó látni, hogy a magyar tudományosság már önként adja fel a hídfőállásait a politika előtt térdre borulva. Ha ma Magyarországon a tudomány ünnepét az öncenzúra ilyen módon köti gúzsba, és alig akad tudós, aki ezt szóvá teszi, aki tiltakozását fejezi ki, akkor legalább annyi becsület szorulhatna beléjük, hogy ne nevezzék már ünnepnek ezt a gyászos megalkuvást.
papa.49
Ez a palkovics, jó példája ,,HA A SZART ÜVEGBEN A POLCRA TESZIK, AZT HISZI Ő MÁR LEKVÁR,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.