Hátba ütött egy testnevelő tanárt egy nő Újkígyóson. Az asszony azt sérelmezte, hogy unokájának azért, mert nem vitt felszerelést, külön guggolásokat kellett csinálnia. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Megvert a nagymama egy testnevelő tanárt az unoka megrendszabályozása miatt Újkígyóson

Pedagógust bántalmazott egy nő 2018. szeptember 10-én, Újkígyóson. Az 55 éves nagymama rokonaival tanítási időben megjelent annál a sportpályánál, ahol a 7. osztályos unokájának éppen testnevelés órája volt. Azt sérelmezte, hogy a fiúnak guggolásokat kellett csinálnia azért, mert nem vitt tornafelszerelést. Szidalmazták, fenyegették a testnevelő tanárt, majd az 55 éves nő egyszer hátba is ütötte a pedagógust. A tanár nem esett el, nem sérült meg. A rendőrök az újkígyósi nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. november 8-án átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Ez a Kalányosné is megéri a pénzét. Hátba ver valakit csak azért, hogy bekerüljön az újságokba.
namihami
@Eriksson: Írhattál volna Orbánnét is.
A cikkben leírtak alapján ugyanannyi esélye lenne.
Eriksson
@namihami: Nem mondod? Orbánné is veri a tesitanárt?
bencemacska
@Eriksson: ma,18:36
Orbánné attól sokkal okosabb és befolyásosabb. Amikor betelt a létszám a középiskolában, ahová a lányát be akarta iratni, nyittatott másik osztályt.
Eriksson
@bencemacska: Mekkora ötlet! Ott legalább megszűnt a zsúfoltság. :)))
bencemacska
@Eriksson: ma,18:57
Nem vicc, lett két alacsony létszámú osztály! És éppen Gyurcsány, vagy Bajnai kormány alatt. Nem emlékszem pontosan.
namihami
@Eriksson: Miért, ez talán Kalányosné? Miből derül ki?
Én sok olyan "" Orbánnét"" ismerek, akiknél némelyik "" Kalányosné"" nagyságrendekkel különb. Sőt, olyan "" Kalányossal"" dolgoztam is
együtt , akinek a munkája mellett a lakása minta lehetne sok "" Orbánnak""..
nezelodo
A francba, nekem nem jutott eszembe még kimosolyogni sem a tornatanárt, amikor a lányunokám kettest kapott dekázásból. Ketten röhögtünk rajta meg a focibuzi példaképén. Akkor meg még jobban röhögnék, ha az angol irodalom gyöngyszemeit eredeti nyelven olvasná fel neki a gyerek, hogy fordítsa le. Biztosan jobban menne a fordítás javítása a gyereknek, mint a dekázás. Jézusom, most esik le, ez a gyerek csak nem emigrálni akar fociországból?!
Eriksson
@namihami: Tudomásul vettem. De most éppen nem azokról a különbekről van szó, akiket te ismersz. Most egy indulatosan verekedőről van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.