A Miniszterelnökség által fenntartott kormányzati pályázati portál nyilvántartásából szőrén-szálán eltűnt Tiborcz István egyik uniós támogatást nyert pályázata. Helyette kikerült egy másik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Előbb hazudnak a pályázatban , később lopnak , utána adatokat hamisítanak és tüntetnek el.
Klasszikus szerves fejlődés.
lampa laz
Ezek a rohadt tetvek tünnének már el szőrén-szálán a retkes p*csába. Bezzeg, ha egy vállalkozás pályázik azt szivatják, fenyegetik a jogszabályok, határidők betartására, mert ha ez nem történik meg ugrik a támogatás kamatostul. Van olyan ismerősöm aki menetközben visszamondta, mert nem engedtek neki határidőt módosítani, így saját forrásból kellett neki a beruházást megvalósítani. Bezzeg az állami, önkormányzati pályázati beruházásokat lehet módosítgatni, a bekerülési árakat folyamatosan emelgetni, h minél több pénzt tudjanak belőle kilopni.

Ilyen eset is csak nálunk lehet, mint ez a tiborcz ügy, máshol, normális országban a miniszterelnököt családostól a halálfxára zavarta volna már a nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.