A kormány tervei szerint jövő januártól kezdi meg működését a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ, amely látszólag az idegenforgalmi cégek, szállodák adminisztratív terheit hivatott csökkenteni, ám emellett idegenrendészeti célokat is szolgál.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Nessy: Erre gondoltam, lassan elérünk oda, hogy a hatalom mondja meg kivel fekhetsz le, kivel csinálhatsz gyermeket, akit majd ők kiképeznek JANICSÁRRÁ !!!
papa.49
@Nessy: De gondolom a ,,fiúk,, kiruccanásai még inkább titkosak lesznek !!!
A turisztikai akármi meg a királylány vezetése alá kerül !!!
Nessy
@papa.49: Megint egy népnemzethy vízfej, ahol pár havernak lehet magas fizetést adni! Viszont vigasztaljon a tudat, hogy amilyen remek nemzethy programozóink vannak felsőbb szinten, az a program sem igazán fog egy darabig normálisan működni. Lásd: Kukaholding számlázó programja. Illetve tudja, mikor kell leállni, mint a szavazat számláló program!
papa.49
@Nessy: A ,,szakmai tudás,, az náluk cocilista csökevény !!!
Arra gondolok, ha annak idején mikor mi termeltük a javakat az országnak, így dolgozunk ezek még a ,,faiskolába,, se járhattak volna !!!
Nessy
@papa.49: De tánciskolába akkor sem jártak, mert ott illedelmes, kulturált viselkedést is tanítottak anno! :-))
papa.49
@Nessy: Mit nem feltételezel a ner lovagokról ???
Náluk a NŐ az a házi rabszolga, a szaporodó robot, ill. a POFOZÓ BÁBÚ !!!
papa.49
@Nessy: Vigasztal a tudat a ,,Járda sziget,, meg a ,,Marad,, nincs bekötve sehová, és nekünk a nagy többségnek ezek az üdülési helyek az elérhetőek !!!
Nessy
@papa.49: Csomagolunk és maradunk! Ma már itthon is.
papa.49
@Nessy: Így van nekem is meg volt a kirándulás már ...
Nessy
@papa.49: Én ugyan most "wellneszelek". Három hétig a Lukács fürdő Nappali ellátását veszem igénybe, napi 4 órában. Minden nap 11 - 15 óra között, napi 2000 forint. ( tb támogatott ellátás).
Eszem amit főzök, alszom a saját ágyamba, és gyönyörködök a szomszéd házba.
papa.49
@Nessy: Örülök neki, hogy kitudod használni a lehetőséget, én meg épp lábadozom itthon a szem műtét után, még semmit nem látok az operált szememre, csak a fényt érzékelem ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.