Rengeteg előítélettel kell szembenéznie annak, aki örökbefogadásra adja a fejét. A legtöbben ma már mégis nyíltan beszélnek erről a témáról. Az SOS Gyermekfalvak kutatásának eredményei az örökbefogadás világnapja alkalmából. 

(Forrás: Abcúg)

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az orokbefogado anyakat inkabb a hazioltarra kene emelni, es minden nap halat adni nekik, hogy levettek az "allam" vallarol a terhet, es szereto csaladi legkort biztositanak a gyerekeknek!
Es senki se merjen megkerdezni egy not, hogy miert nem szult, mert annak millio es egy oka lehet, - egy no nem tenyeszallat, hogy evente szuljon egy ikerpart, mint a birkak. A franc essen minden ven eunuch gatyajaba, akinek az a legfontosabb baja, hogy a nok nem szulnek esz nelkul. A ferfiak foglalkozzanak csak a sajat bohocukkal, a noket meg hagyjak beken.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Ahányszor csak KIVáNOD!!! Te narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
AZT kapcás a kátrány szádat tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 30IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordoban azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploesti bányakecos ? Igaz is, jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérdbe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? nmert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-d is ide fagyjon, jól gondolom, hogy fogyatékkal élő is vagy? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? má' meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen téged, sokadszorra megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nem voltál és vagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?ugye, hogy az a 30IQ-s Nyűves herélt, eunuch is te vagy? Tudni mán abból a rettentő szinvonaladból is! Ta csökött bányakecos, vedeld csak a bányalóvizeletpáleszedet.. az a szerencsétlen lába-tépett csótány ,itt picsorászik, a cemotox közelébe, rettenet 1 bután ?
tulipan
@desiro: A kérdésedre a csótány bemutatkozott!
durbincs
@csak húgy...: & @tulipan: gumbo maga @csak húgy...: vagy kupac @kula..: is ? azt @desiro: maga szerencsétlen lába-tépett csótány ,itt propellerezik a cemotox közelébe, rettenet ?
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, narancsködös, kifacsart narancsfejű hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, mert nagyon uncsi vagy, a pokolban, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
durbincs
@tulipan: maga a HIRDETŐS SEX maca?@csak húgy..: +@kula..: abnormal, pisi-kaka sexes?
@Eladott Ország: látni maga málé, rettenet csipázza eme súlyos aberráciot, üveges asztalán?@Eladott Ország: azt hova ferdülne má ,azzal a repedt kis agyával ? @Eladott Ország: @ Cieranna: lett maga @tulipan: ? hordja már el magát , degenera gumbo ?
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, jó mélyen a pokol 9. rétegébe mert nagyon uncsi vagy, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél