Rengeteg előítélettel kell szembenéznie annak, aki örökbefogadásra adja a fejét. A legtöbben ma már mégis nyíltan beszélnek erről a témáról. Az SOS Gyermekfalvak kutatásának eredményei az örökbefogadás világnapja alkalmából. 

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az orokbefogado anyakat inkabb a hazioltarra kene emelni, es minden nap halat adni nekik, hogy levettek az "allam" vallarol a terhet, es szereto csaladi legkort biztositanak a gyerekeknek!
Es senki se merjen megkerdezni egy not, hogy miert nem szult, mert annak millio es egy oka lehet, - egy no nem tenyeszallat, hogy evente szuljon egy ikerpart, mint a birkak. A franc essen minden ven eunuch gatyajaba, akinek az a legfontosabb baja, hogy a nok nem szulnek esz nelkul. A ferfiak foglalkozzanak csak a sajat bohocukkal, a noket meg hagyjak beken.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levarosbukta
@Shikari: Lehet, csak éppen nem ildomos. Mindenkinek magánügye hogy miért igen és miért nem. Főleg hogy ezek igencsak érzékeny dolgok.
Eriksson
Minden gyereknek joga van anyához és apához. Azoknak is, akiknek az 'édes' nem adatott meg.
görbetükör
@Eriksson: Ugyan, a felnőttek sem kapják meg azt, amihez joguk van. Pl. a demokratikus jogállamhoz.
Egyébként a rosszindulatú megjegyzés persze csak illibsikomcsik felé jogos, minden más szabad vélemény, igaz?
A gyerekeknek vajon van-e joga az igazságot megismerni a sok hazugságaitok között is?
Eriksson
@görbetükör: Fogalmam sincs, miről beszélsz.
1magyar
Nagyon becsülendő dolog az ha valaki más gyerekét képes szeretettel felnevelni. Nyilván mindenki először sajátra vágyik de ha nem sikerül neki és vágyik gyerekre a B verziót választja ami nagyon is dicséretes.
1magyar
Szerintem is fel kellene gyorsítani az örökbefogadást és olyan bizottság, ellenőrzés kell, hogy alkalmas-e rá, hogyan bánnak velük később, a gyereket időnként meghallgatná pszichológus, hogy jól érzik-e magukat.
MIért várakoznak olyan sokat mikor annyi árva, elhagyott gyerek van???
tulipan
@Eriksson: Ez bizony sajnos, ELÉG NAGY BAJ, ha nem tudod mi az a "demokratikus jogállam" !
dr. prédikátor
@tulipan: Honnan is tudná!!! Hiszen illiberális!!!
Eriksson
@tulipan: Hogy jön ez most az árvagyerekekhez?
Eriksson
@Shikari: Ilyen illogikus gondolkodás terjeng errefelé. Egy elkezdi, a többi meg mint a birkák a rétre, vagy mint sakálok a prédára...
Azért akad egy-két normális is, de csak mint a fehér holló.
Eriksson
@Shikari: Na igen. A többség ereje a gondolkodók felett.
csak úgy....
@Eriksson: @Shikari: titeket a vasórrú bába ,sem adoptált volna,talán a panírozott 1/2 durbincsot? ha papírokkal bizonyítja,hogy nem romlott...
tulipan
@Eriksson: Igazán sajnálom, hogy lesülyedtél Shikari színtjére, mert eddig ennnél többre tartottalak! Kár volt!
csak úgy....
@tulipan: a varsói szerzödés és a KGST,sokat össze bírt kovácsolni,meg a párt, a tetves ,rothadó nyugatba reménykedés...
ittott
@Shikari: gecikém hallottál már a tapintatról?
Eriksson
@tulipan: Tündérbogaram! És az annyit emlegetett szólásszabadsággal mi a helyzet?
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Már megjegyzést sem szabad tenni, mert az előítélet?"

Figyú, kicsi csupor! Minden előítélet nélkül megjegyzem, hogy a dilis dubrinccsal szopófantomosdit játszadoztok esténként. Még akkor sem lenne semmilyen előítéletem ha a szopófantomozást fűszereznétek seggbekukizással is.
csak úgy....
@ittott: szótagold neki,... tap int tat,szerintem ezzel sem mész vele semmire...
tulipan
@Shikari: Figyú, kicsi csupor! Minden előítélet nélkül megjegyzem, hogy a dilis dubrinccsal szopófantomosdit játszadoztok esténként. Még akkor sem lenne semmilyen előítéletem ha a szopófantomozást fűszereznétek seggbekukizással is.
karma1
@Eriksson: Hat en is tobbet neztem ki beloled...:o(((( 11.03-ra. Neked nem vilagos az osszefugges? Szerinted kit kellene orokbefogadni, ha nem az arvakat? Nana', hogy az egesz errol szol, es a noi kommentelok azt surgetik, hogy minel gyorsabb es rugalmasabb legyen az orokbefogadas- adas papirmunkaja, mert a gyerek az egy eloleny, az o korukban egy nap annyi, mint a felnottekeben egy honap... Minden , a gyermeki fejlodesukbol elvesztett nap a kesobbiekben visszaut mindenfele pszichoszomatikus betegsegben. Azert en toled tobbet vartam,...
karma1
Az orokbefogado anyakat inkabb a hazioltarra kene emelni, es minden nap halat adni nekik, hogy levettek az "allam" vallarol a terhet, es szereto csaladi legkort biztositanak a gyerekeknek!
Es senki se merjen megkerdezni egy not, hogy miert nem szult, mert annak millio es egy oka lehet, - egy no nem tenyeszallat, hogy evente szuljon egy ikerpart, mint a birkak. A franc essen minden ven eunuch gatyajaba, akinek az a legfontosabb baja, hogy a nok nem szulnek esz nelkul. A ferfiak foglalkozzanak csak a sajat bohocukkal, a noket meg hagyjak beken.
tulipan
Ebben az országban,a változó vezetők képtelenek rájönni, hogy a nők sem azért tanulnak, gürcölnek, évekig a diplomájukért, viselik el a basásákodó FÉRFi főnökök nyűgeit, hogy aztán, csak gügyöghesenek szakmányba a babáiknak!!! Ellenkezőleg, ha elérték azt, amit munkájukkal szerettek volna, akkor szülnek gyereket, mert szeretik, de lehetőleg nem akarnak hosszú időre kiesni a munkájukból, ezért is kellene, a széleskörű, óvodai hálózat !!! AMIT pedig, hiába is tagadják, az utóbbi években a szégyenteljes óvónői/férfi fizetésekkel leéptettek!!
EZÉRT KELL még sokkal jobba megbecsülni, azokat akik más gyerekét AKARJÁK - időt, fáradtságot, pénzt nem kímélve - FELNEVELNI!!!
Eriksson
@karma1: Nem értem a reakciód.
10:39 kor azt írja
"tulipan
@Eriksson: Ez bizony sajnos, ELÉG NAGY BAJ, ha nem tudod mi az a "demokratikus jogállam" !
11:03-kor erre azt válaszoltam:
Eriksson
@tulipan: Hogy jön ez most az árvagyerekekhez?

Itt szó sincs örökbefogadásról, csak tulipán szokásos elterelő zavargásához.
karma1
@Eriksson: OK, en azt hittem, hogy az a problema, hogy orokbefogadas meg az arvagyerekek,...Erre irtam en, hogy miert csodalkozol azon, hogy arvagyerekekrol van szo? Hiszen csak azokat kell orokbeadni,...
Igy ertheto...:o)
Eriksson
@karma1: Nem gondolom, hogy egyedül álló anyák gyakran fogadnának örökbe árva gyerekeket, ahhoz kell egy jól működő házasság is. S ezt figyelembe véve, nem kellene a férfiakat negligálni.
kereső
Kezdjem azon, hogy ki szül,ki nem szül- MAGÁNÜGY!!Ha valaki tudatosan !nem szül, az nem fogad örökbe-és nem vállal nevelőszülői feladatokkat-hacsak nem a pénzért-de az akkor olyan is,és annyit is ér.Aki viszont szeretne-de nem adatik meg neki,az édes szülőként neveli a gyermeket/gyermekeket.Megszólni,kellő "tapintat" nélkül nyilatkozni ezekről a szülőkről csak a buta,korlátolt emberek képesek.
Eriksson
@karma1: Sejtettem, hogy csak valami félreértés történt, ezért válaszoltam.
Lám, mégsem dőreség válaszoknál odaírni a pontos időt, félreértések elkerülése végett. :)))
karma1
@Eriksson: En neveltem 5 evig egy kislanyt EGYEDUL, a sajatom mellett. Alapos gyamugyi vizsgalat volt elotte, de gyorsan kellett in tezkedni, mert a kislany apukaja egy roman baratnot hozott maganak, aki istentelenul verte a ferfi ket lanyat (volt meg egy fiatalabb lanya is a ferfinak), de azt mar nem tudtam volna magamhoz venni. Hat senkinek sem kivanom azokat az idoket: a nagyobbik kislanyh azert kerult hozzank, mert o a lanyommal egy osztalyba jart, baratnok voltak. A huga is konyorgott, hogy fogadjam be ot is, de sem a sajat lehetosegeimet ismerve nem tudtam volna megtenni, es a gyamugy sem engedte meg. Ettol fuggetlenul a kislany rengeteget volt nalunk, (nem hivatalosan), mert nalunk evett, en neztem utana a tiszta ruhajanak, meg hogy minden nap elmenjen a suliba. Es ezt egeszen stikliben kellett csinalnunk, mert a nagyobbik lanyt is elvettek volna tolem, ha a gyamugy rajott voln a erre. A kisebbik lany intezetbe kerult, de folyton hazaszokott hozzam, es ilyenkor a jogszabalyok szerint nekem kellett volna visszavinnem ot - szoval valahol egy remalom 5 ev volt ez - legalabbis a kisebbik gyerekkel kapcsolatban.
Az ellensegemnek sem kivanom. Kaptam a kislany gondozasa utan 26 ezer forintot havonta, de a csaladi potlekot az apuka kapta, mert oda volt allandora bejelentve, hozzam csak ideiglenesen, tehat ugy nezett ki, mintha ott lakna. Na ez is egy visszassag volt, errol sem tehettunk, de en azt a penzt a kislanyra kellett, hogy koltsem, mert eppen abban a korban volt, hogy nott, ruhazni, cipot venni, kajaltatni kellett, es hat ekkor volt 12 eves. 18 eves koraban a gyamugy mindent megszuntetett, en nem akrtam, hogy a kislany elmenjen, de szerelmes lett egy fiuba, akivel 21 eves koraban osszehazasodott. End of story...
Nessy
Feltételezem a kérdező még nem hallott a meddőségről, ami bármilyen hihetetlen, de a férfiaknál is előfordul! Nem hallott arról, hogy a nő egészségi állapota nem teszi lehetővé a magzat kihordását! Nem hallott még genetikai problémákról, melyekkel nem ajánlatos gyermeket szülni! Ijesztő ezen a téren az emberi tudatlanság! Talán egy hittanóra helyett ezekről a dolgokról is lehetne beszélni az ifjakkal!
Eriksson
@karma1: Egy igen viharos kapcsolatról számolsz be, és le a kalappal előtted ahogy ezt végigcsináltad.
kokopelli
@karma1: ..az a legnagyobb baromság,hogy sokszor a férfiak foglalnak csalhatat-
lanul állást az ilyen ügyekben! Bizzák már a nőkre a hasonló dolgokat! Én három
gyereket (2 fiút ,1 lányt) neveltem fel nem "szülőapaként" úgy, hogy soha nem gon-
tak arra,de mégis átengedem a nőknek ezt a problémát!...hajrá lányok!
karma1
@kokopelli: Vegre egy normalis ferfi is van a csapatban,... Nagyon unom mar, hogy ezek a vezerhimek mondjak meg a noknek a tutit,... Csak egyszer menstrualjanak 4-5 napig gorcsokben, aztan meg szuljek meg a 3.80 dekas gyereket,... Aztan meseljenek az elmenyukrol... koszi az egyutterzest...:o)))
karma1
@Eriksson: Koszonom,... Hat viharosabb volt megelni,... Sajnos a fiatalabbik kislany mar 10 evesen tobbet volt a rendorsegen, mint az egesz csaladom egyuttveve az egesz eleteben...:o(((( A rendszer nem volt jo - ugy ertem a gyamugyi szisztema - , eloszor a nagyobb kislanyt is intezetbe akartak adni (illetve oda is kellett mennie, mig el nem inteztek a hivatalos kornyezettanulmanyt nalam, meg az osszes vizsgalatot, pszichologiait, anyagit, na meg az erkolcsit meg a rendorsegit is, hogy mindenben "tiszta vagyok-e" es megfelelek-e a kovetelmenyeknek. A kislanyt az intezetben minden nap latogattam, es ketten bogtunk egymas vallan, en konyorogtem neki, hogy nehogy hazaszokjon, mert akkor a rendorseg zart ifjusagi bortonbe zarhatja, es a sajat eselyeit csokkenti a nalam valo elhelyezesnel... Mikozben lattam, hogy milyen gyerekek kozott van. Maga a javitointezet kesz bunugyi szakkozepiskola, - egyszeruen rettenetes. Pedig ennek mar vagy 25 eve (ha jol szamolom). Es en magam sem tudtam mit mondani Adriennek, hogy miert is zarnak zart intezmenybe, amikor a vilagon semmit sem csinalt, hanem csak az apja uj roman baratnoje kinozza oket, es Adrienn mindig vedte a kishugat, es ezert kapott rengeteget, tobb verest is, amit a no nem is neki, hanem a huganak szant. Borzaszto am, hogy milyen eletek vannak...:o(((
Eriksson
@karma1: Szörnyű dolgokat írsz. Szinte hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténhet.
A gyámügy nem vizsgálta az apa felelősségét?
lampa laz
Most már kezd egyre undorítóbbá válni ez az erőszakos nemzeti szaporodáspolitika. Vegyék már tudomásul, h nem az állatvilágban élünk. Mindenkinek annyi gyereket kellene vállalnia amennyit az egészsége és anyagi helyzete megenged. Akinek meg akármilyen probléma miatt nem lehet az hadd lehessen örökbefogadó. Így legalább ezek a gyerekek is nagyobb eséllyel érvényesülnének az életben. Az állami gondoskodás elenyésző százalékát leszámítva, zömében hajléktalant, prostit és bűnözőket termel ki magából.
tulipan
0@lampa laz: Reszket kövér narancsos önjelőlt vezér, hogy nem leaz kit KISZIPOLYOZNI!!! Igy szüljenek a nők, rabszolgékat!!!
tulipan
@durbincs: Mi van narancsos seggnyaló félfarok Sügér? : azt ha neked a 102 évesnek gőzöd sem lehet milyen a normalis ferfi "?...Ezért aztán formázzs az orcádat a nagy Ó-ra , s csak csücsörítsen ,de ha még bólogatnál is ?erre a remek férfira ? a @Shikari: -ra, a Ploesti bányaló stricire ?
tulipan
@durbincs: Te narabcsis seggnyalakodó halfaroknyi Sügér! Atr ga nárnagy kort megértél , már 102 évét töltöd éppen (meglepő módon) angolbillentyüzettel s van ott leletanyag a seco irattaradba ?
karma1
@Eriksson: De vizsgalta. Es megallapitotta, hogy az edesapa nem iszakos, a parvalasztasaba viszont a gyamugy nem szolhat bele (hat asszem, abba tenyleg nem). Valahol nem hibaztatom az apat, mert a ket kislany anyjatol elvalt evekkel azelott, es kepzelheted, hogy az " anyuka" milyen eletet elhetett, ha a 2 lanyt a birosag az apukanak itelte! Szegeny pasi siman csak papucs es gyava volt, es inkabb a szexet valasztotta a ket gyereke helyett... volt olyan meghallgatasunk is, ahol a gyamugyon egy pszichologus jelenleteben a gyereknek kettonk kozott kellett valasztania: az apjahoz megy-e vissza (meg az uj baratnojehez), vagy hozzam. A gyerek engem valasztott, bar a hugat tovabbra is megprobalta segiteni, de szegenyke elegge kezelhetetlen volt. Nem csodalom. Nagyon szornyu eletek vannak - hat ez is a resze volt...Pedig Adrienn nem volt rossz gyerek, de egy ilyen valtas iszonyuan megviselheti foleg a gyerekeket - ha vannak...:o((((( Azt nem tudom, hogy azota mi lett a fiatalabbik kislannyal. Borzasztoan hianyozhatott nekik az anyjuk, aki az uj hazassagaban gyorsan 4 gyereket produkalt, es ahova Adriennt meg a kishugat az uj apuka nem akarta befogadni a sajat 4 gyereke melle...Meg most is beleborzongok abba, hogy mit elhetett at ez a ket szegeny gyerek... Es foleg, hogy most milyen sorsok lehetnek meg otthon, amikor mar a jobb csaladok is lesullyedoben vannak...
karma1
@tulipan: Hagyd a fenebe, tokeletesen felesleges egy betut is koptatni miatta ,... Esze semmi, - igaz agya sincs ehhez a mutatvanyhoz - az a keves emlekezete is a papucsallatka szintjen van ... - hat hogyan tudna elemezni es ertelmezni a Te hsz-edet?
Eriksson
@karma1: Szörnyű, még olvasni is, nemhogy átélni. Szegény gyerekek, akik a szülők hibájából lettek ilyen szerencsétlenek. Vajon milyen felnőttek lettek?
tulipan
@durbincs: Te hülye, narancsos seggnyaló félfarok sügér! Kicsi uncsi, de mit lehet tenni, ha csak annyit birsz kinyomni magadból?? Ennyi lenne a romány kultúra??
Te talán néger vagy mégisd arab mag vagy @csak húgy...: ? talán kula/szar is ? netán még a Nyüves Herélt
tulipan
@karma1: Tudpom, HIDD EL!!! Viszont egy másik helyen azon dicskedett, éppen Erikssonnak (akiről azt feltételezi, hogy pontolyna szélsőjobbos, mint!) hogx Ő milyen művelt és mindenki mást (nem jobbost!) lehülyézett! Ezen nagyon felpipásodtam!!!
Más!
Csak reménykedni tudok, hogy a kislányok, akikről meséltél, olyanokká váltak. mint az én férjem, aki hasonló családban felnőve,de velem abból a körből kikerülve,egy kiegyensúlyozott tanulékony érelmes, meleg szívű emberré vált!!
kokopelli
@karma1: Hidd el nekem,hogy soha nem jutott eszembe,hogy nem tőlem vannak!
Úgyanúgy kezeltem őket,mintha az enyémek lennének! Ők sem sokat filóztak, mert
mindenük meg volt,és az apjukkal is teljesen normális kapcsolatunk volt!
A sors fintora az volt,hogy az apjuk is kapott két "ajándékot" a második házasságá-
ban!Mecsoda erkölcsök?! Kereszben-kasul nőttek fel a gyerekek! (;-))
Sodoma és Gonorrhea ?! (;-)))))))))))
karma1
@tulipan: Adrienn, az idosebb kislany (most mar o is 39 eves) szerencses volt, neki 2 gyereke van mar, vele minden OK. De a kishuga sajnos errol lemaradt: mindketten teljesen mas szemelyiseguek voltak, igy maskepp is eltek meg a csalad korai szetvalasat, es hogy a masik kislanynak nem talaltak idoben neveloszulot. O sajnos problemas lett: mikor betettek a gyermekintezmenybe, megszokott, otthon az apjatol penzt lopott, imadott hazudozni mindenkinek, szoval azt nem tudom, hogy mi lett vele. Mindenesetre iszonyu sorsok vannak korulottunk. Adrienn nyomdasz-konyvkoto lett - ugyeskezu kislany volt, - de nem abban helyezkedett el, (jelenleg nincs kapcsolatunk, majd ha hazamegyek, megkeresem ot).
tulipan
@karma1: Jaj, nagyon örüölük neki,hogy legalább az egyik kislány normélis élete kilalkult!!!
tulipan
@disturbing: Na, te Narancsos seggnyaló halfareoks Sügté! Há' nem birsz magaddal, iDIÓTA barom?? SZÉGYELLHETNÉD MAGAD! Undormány vagy!!! Akkor itt van a részed!
@Duboncs: Te egy 1pákosztos orbám-pati vagy?50IQ-val,ami bevalhatod bátran semmire nem elég? bár látni is szépen, nem vagy kissé darabos ? meg el el akad mint a gramofonod tűje ? Na, de azt csak tudod? mi a gramofon ? esetleg azt is mi is az az irógép, ha már firkálsz? ámbár már a hires ploesti bányaiskolából is rettenet sokat hiányoztát?mert akkor is inkább csak a szenet lopta , meg a petrot ,a lámpákbúl ?...meg a lóistállókból a lovakat? KIS LÓKUPEC??
Meglehet gyárilag rossz a configod ? Ideje lenne mán upgrédelni 50IQ-ról-50IQ-re, te agyatlan 1pákosztos...?
tulipan
@durbincs: Mi a gondod, te narfancsos sennyaló halfaroknyxi
tulipan
ostoba Sügér? Má', mért baj az, hogy Te: egy gumbo negroid, vagy arabmag vagy @csak húgy...: ?vagy kula- is? netán még a Nyüves Herélt is???
kokopelli
@tulipan: általánosan! Amikor egy hatalom,egy hatalmi szervezet,politikus a nemzet
természetes szaporulatát kezdi pedzegetni,akkor egy kis bajszos ß@r jut az eszem-
be,aki az egész nemzetét szólította fel az "ellésre"! Mindig halkan,lassan és "csak úgy
per tangente" kezdődik? Nem tudom,de én csak "technicus" skepticus" vagyok,hogy
mi a célja lehet egy kormánynak az ilyesmivel!
tulipan
@kokopelli: Egyetértek! Ezek a narancsos senkiháziak, ugyanúgy reszketnek, hogy elfogy a dolgoztatható-adóztatható RABSZOLGA!
tulipan
@durbincs: Osztán mond csak, Te narancsos seggnyaló, halfarok Sügér, Te ottan a romány Ploestiben mostan akkor gumbo negroid-mag vagy @csak húgy...: ?vagy kulszara is? netán még a Nyüves Herélt, enuch?
kokopelli
@tulipan: többen voltak nagyobb srácok,akiknek az apja nem jött haza a há-
borúból,de nem volt probléma,hogy a mama újra házasodott és megtartotta
a gyerek a régi nevét!Senkit nem zavart,hogy a "papának" más volt a neve!
Sokszor a haver nevén,plusz bácsi-val szólítottuk meg a "nevelőpapát"! ;-)
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos ? Igaz is,0jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérérfe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-dis ide fagyjon, nrtán fogyatékkal élő is vayg? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? mág meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen teged megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nemvcagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?ugye, hogy az a 30IQ-s Nyűves herélt, eunuch is te vagy? Tudni mán abból a rettentő szinvonaladból is!@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos...
tulipan
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
@durbincs: Te IDIÓTA, szerencsétlen, narancsos seggnyaló, döglött halfarok Sügér Egy, igazán sajnálatra méltóan, agyatlan, süket és VAK narancsos TINÓ VAGY! Szóra sem méltó!!! Miért nem baszod már meg azt a bányalovadat? Lehet, hogy javítana a vizeletpálaszed minőségén is...?
desiro
@durbincs: DE KIJA FAXSZOM EZ A DURBINCS valami koton szökevény???
tulipan
@durbincs: Ahányszor csak KIVáNOD!!! Te narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
AZT kapcás a kátrány szádat tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 30IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordoban azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploesti bányakecos ? Igaz is, jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérdbe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? nmert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-d is ide fagyjon, jól gondolom, hogy fogyatékkal élő is vagy? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? má' meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen téged, sokadszorra megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nem voltál és vagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?ugye, hogy az a 30IQ-s Nyűves herélt, eunuch is te vagy? Tudni mán abból a rettentő szinvonaladból is! Ta csökött bányakecos, vedeld csak a bányalóvizeletpáleszedet.. az a szerencsétlen lába-tépett csótány ,itt picsorászik, a cemotox közelébe, rettenet 1 bután ?
tulipan
@desiro: A kérdésedre a csótány bemutatkozott!
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, narancsködös, kifacsart narancsfejű hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, mert nagyon uncsi vagy, a pokolban, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, jó mélyen a pokol 9. rétegébe mert nagyon uncsi vagy, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.