Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter beszédet tartott az egészségügyi és oktatási díjak átadásán csütörtökön, amelyben nem kisebbeket álított, minthogy a magyar kultúra hagyománya a megértés és a menekülők segítése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
"Hozzátette, az európai kultúrkör egyik szép hajtása a magyar kultúra, amely ötvöződve a belső-ázsiai kultúrkörrel olyan hagyományokat teremtett, mint a megértés, a tolerancia, a menekülők és a rászorulók segítése."
Hogy a hazug kurva anyádat nem baszod meg te vén geci!!!segítés címén kriminalizáltátok a hajléktalanokat, azért lakoltatjátok ki a bankokkal közösen az embereket, családokat tesztek az utcára!Ezek után van bőr a képeden azt állítani, hogy a menekülők és a rászorultak segítése hagyomány??? Te mocsok féreg!!!
papa.49
Bolondkasler megint mentél egy RENDESET te idióta vénhülyemajom !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.