Több ezer ember rokkantsági ellátása csökkent radikálisan az Orbán-kormány 2011-es döntése miatt, ami az AB szerint nemzetközi emberi jogokat sértett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Vajon hány ember életét tették tönkre 2011 óta?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@emerencia: sok-sok nagyon jól!!!működő kkv-nk van az autógyáraknak beszállitók között, a fémmegmunkálók között, a szerszámgépgyártók között.Nyereségesek-kiterjedt ügyfélkör belföldön,külföldön.Mi kell még?
kereső
@emerencia:16:26 igen, tul.képpen a kúria fordult az AB-hez konkrét peres ügyben-addig felfüggesztette az eljárást.Több százezer ember meg nem fog pereskedni- egyszerűen azért,mert nincs rá pénze. Orbánék meg számtalanszor igazolták már, hogy tesznek a törvényre-még a törvényesség látszatára is.
bencemacska
@emerencia: @csak úgy...: Az AB nem aludt, mert a független bírók nem hagyták őket aludni. De egészen addig sikeresen vertek vissza minden kezdeményezést, amíg pár pereskedőnek nem tárgyalták az ügyét Strasbourgban és nem adtak nekik igazat!
Az utóbbi perek alapján MUSZÁJ volt az AB-nak lépni!
Bár - információim szerint - borzasztó képet mutat a határozat a legszélsőbb vélemények között. Rengeteg különvélemény született a tárgyban!
bencemacska
@emerencia: november 9., 12:56
"Abban viszont biztos vagyok, hogy ennek ellenére a korrupció, az ország kelet felé sodrása és a humán szféra további ellehetetlenítése nem fog alábbhagyni. "
Ebben van az igazság. Egyáltalán fog-e foglalkozni a témával a mamelukok parlamentje?!
bencemacska
@kereső: november 9., 16:44
Mert az autógyárak maguk választják ki a beszállítóikat. Nem mindig fogadják el a "csókosokat"!
Ilyenkor jönnek a "felvásárlók": ELADOD? vagy ELVESSZÜK!
Rockxy
Nabazz, ha jogosan vették volna el, akkor azóta egyfolytában májuselseje lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.