Ezután csak keleti devizában vonhat be Magyarország forrást. Az óvatosak táborához tartozunk az euróbevezetés terén, és az EU tagjaiként nyitottnak kell maradni a világ más térségei irányába is - hangsúlyozta a 16 régiós, illetve kínai jegybank vezetőinek mai budapesti találkozóján Orbán Viktor miniszterelnök. A magyar és a kínai jegybankelnök beszédének főbb üzeneteiről külön cikkünk:

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbán könnyen beszél a magyar euróról, mert tudja, hogy ő azt legfeljebb a diliház kényszerzubbonyában éri meg.
Mondjuk én siettetném ezt a folyamatot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Nem kell az euró Magyarországra. Egy bukásra ítélt tömörülés mesterségesen életben tartott és manipulált pénze nem kell nekünk. A keleti gazdaságok hasítanak és az Eu ideje véges az összeomlásig. Most kell végre a győztesek oldalára állni és hagyni ezt a bandát, hogy megegyék a négerek és a muszlimok!
Kína és Oroszország a jövő!
kereső
Eurázsiai Únió??- ezzel fogja "megvédeni" az Európai Úniót? Hány "keresztény" állam is található eurázsiában?Hány" kereszténydemokrata" kormány?-csak ezt a néhány egyszerű kérdést kellene feltennie az EPP-nek, és megválaszolni maguknak.Olyan nehéz?
tulipan
@Shikari: Nem kell az EURO, ugyi hülye gyerek, csak sok legyen belőle mi??? EKKORA narancsos csőlátású BARMOT!
tudode
Vajon mit szól ehhez a PÉNZVILÁG!
.
Ez a VÁSOTT KÖLÖK még a boci boci tarkát sem tudja lejátszani, de képeSS elhitetni a laikusokkal, hogy le tudja játszani a Bach H-moll misét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.