Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint nehezen védhető a boszniai-horvát határ. A szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában megjegyezte: a balkáni útvonal csak egy, emellett van még az olasz és a spanyol migrációs útvonal is. Ezért Európának még most ősszel "össze kell szednie magát", ha a migrációs helyzetet rendezni szeretné – tette hozzá. Nógrádi György úgy vélekedett, hogy Magyarország, Lengyelország és Ausztria mellett további országok is elutasítják majd az ENSZ migrációs paktumát. Az ország muzulmán lakossága kezdetben szimpatizált az érkező migránsokkal, de később rájöttek, ők mások, "fosztogatnak, gyilkolnak, nőket erőszakolnak meg" – mondta. A szakértő azt is elmondta: találkozott olyan migránssal, aki azt mondta, 6 ezer euróért átviszik őket Olaszországba. Nógrádi György felvetette: honnan van egy migránsnak 6 ezer eurója, hogy Olaszországig eljusson?

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Megint idehozott valami szart ez az idióta.
bolondi meg ennél tovább nem tud hülyülni.
tudode
Nógrádi Györgynek, mint biztonságtechnikai, vagy mi is, jobban kellene tudnia, hogy NÉPVÁNDORLÁS mindig is volt, és lesz.
.
Kicsinyes felvetés, hogy ""honnan van egy migránsnak 6 ezer eurója, hogy Olaszországig eljusson?""
.
Nógrádinak sincs BIZTONSÁGTECHNIKAI akármi létére annyi beleérző képessége, mint pártunknak, és kurmányuinknak, hogy milyen NAGY ÉRZÉS hátrahagyni mindent, és el sétafikálni, hogy bosszantsák azt, aki 2015 óta jött arra rá, hogy a MIGRÁNCSOKBÓL is lehet LÓVÉT VARÁZSOLNI akkor, amikor a Charlie Hebdó menetben nagy nehezen FELTORNÁZTA magát az első sorba!
.
Emlékszünk arra, hogy
.
----- Orbán jelenléte kínos volt tegnap a párizsi menetben
nepszava.hu/1044909_orban-jelenlete-kinos-volt-tegnap-a-parizsi-menetben
.
Több hír Orbán békemeneteléséről:
.
www.google.hu/search?q=orb%C3%A1n+a+charlie+hebdo+b%C3%A9kemenetben&oq=Orb%C3%A1n+a+Charlie+Hebdo&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0.9735j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------------
.
Arról nem is szólva, hol van az ARÁNYOS védekezés, támadás, v mi a pikula a FELCSÚTI NAGYFAL védelmében, annak fényében, tükrében, SÖTÉTSÉGÉBEN, hogy a migráncsoknak eszük ágában sincs letelepedni EBBEN A KÓDIS ORSZÁGBAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.