Megírtuk, hogy pénteken a Momentumot felvették a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) pártszövetségbe. Ezzel kapcsolatban rövid telefonos interjút készítettünk az ALDE kongresszusán, Madridban tartózkodó Fekete-Győr András pártelnökkel, aki elmondta, hogy miután bemutatták a programjukat, nagyon sok támogató (endorsement) beszédet kaptak más ALDE-tagoktól. Arra kérdésre, hogy miért egy liberális pártcsaládot választottak, a politikus az mondta: az ALDE nem egyszerűen liberális, jóval sokszínűbbek a tagjaik, például ott van a holland kormánypárt, amely konzervatív értékrendet képvisel. Ezen kívül az európai szövetségeseik között ott van a lengyel Donald Tusk pártja, vagy az Emmanuel Macron-féle francia En Marche is. Fekete-Győr András szerint ráadásul az ALDE a jövő évi EP-választások után átalakul majd és még változatosabb tagjai lesznek. Bár másokat is megnéztek, a pártelnök szerint az ALDE volt az, amelyik a leginkább képviselte azt, amiben a Momentum is hisz. A

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ? Nem kéne, éppen neked, emlegetned az IQ-t, hiszen azt sen tudod, mi is az?
De jó, szóval kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.