A Demokratikus Koalíció (DK) az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálatát kéri annak az uniós támogatásnak az ügyében, amit a fideszes Kósa Lajos édesanyjának résztulajdonában álló cég nyert el. A DK önkormányzati kabinetjének vezetője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett az MTI szerint, hogy a Méker kft., amelynek felét Kósa Lajos édesanyja vásárolta meg néhány éve, a közelmúltban 123 millió forint vissza nem térítendő EU-s támogatást nyert egy pályázaton. Varga Zoltán a 24.hu cikkére is hivatkozott, amelyik szerint a sertéstenyésztéssel foglalkozó társaság három nagy értékű gépjárművet, egy motort és két hibrid meghajtású autót lízingel. A debreceni önkormányzati képviselő hangsúlyozta, hogy Kósa Lajost korábban lefotózták egy ugyanolyan típusú motorral, mint amit a kft. lízingel, a vagyonbevallásában viszont nem szerepel ilyen jármű. A társaság ügyvezetője azt közölte a portállal, hogy Kósa Lajos nem használta és nem is használja gépjárműveiket, mert...

(Forrás: atv.hu, Északi által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Biztos a Soros csinálta a képet. Photoshoppal a Kupak alá montírozta a kétkerdkűt.
Az autók pedig a disznók tápjának szállításához kelldndk. Egy lassú jármű nem alkalmas, mert ha késik az ellátás, akkor nagy lesz az elhullás.
A villanyautók pedig az állatok telepen belüli kipufogógáz-mérgezése elhárítása céljából szükségesek. Ugyanis a trágyahordók ezzel szállítjàk el a disznó[email protected] Arról nem is szólva, hogy mi lenne a fogyasztókkal, ha eserleg a kipufogógázzal mérgezett húsból kéne enniük. A villanyautó talán direkt a NÉBIH előírása volt.
m73
Én nem csak az olafot küldeném rájuk,ha nem a pestis járványt is!:-)
namihami
@namihami: A fene egye meg ezt a telefonklaviatúrát. Bármennyire figyelek, csak marad betűhiba.
Lepényleső
Ki ne tudná a végeredményt,ártatlanul hurcolják meg szegényt? Esetleg kaphat egy ejnye-
bejnyét?
namihami
@Lepényleső: Nagyon szigorú, már majdnem könyörtelen vagy.
Nem sajnàlod azt a szegény, ártatlanul meghurcolt Kupakot ennyire bssároztatni? Hiszen ő is csak az árok széléről szeretne elkeveredni. És a mamiját, jó kisfiú módjára, vinné magával.
Ez a mamija nem az a Mamiya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 26., 08:38
Újra kell számolni a szavazatokat