Az MSZP és a Párbeszéd közös listát állít az 2019. májusi európai parlamenti (EP-) választásra. Az Európa-párti erők szövetségéhez várják további pártok, civil szervezetek, szakszervezetek csatlakozását.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, frakcióvezetője szombaton Budapesten az MSZP választmányi ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a magyar választópolgárok döntő többsége támogatója Magyarország európai uniós tagságának.

Bejelentették: az MSZP és a Párbeszéd közösen indul az EP-választáson

Fotó: MTI/Mónus Márton

Hozzátette: azért küzdenek, hogy azok az erők, amelyek az EU szétverésén dolgoznak, minél kisebb arányban tudják befolyásolni az uniós döntéseket.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke örömét fejezte ki, hogy a szocialisták választmánya "óriási többséggel" kötelezte el magát a Párbeszéddel közös lista mellett. Elmondta, a Párbeszéd taggyűlése vasárnap egy hasonló javaslatot tárgyal és ő társelnökként amellett fog érvelni, hogy folytassák a közös munkát az MSZP-vel.

(MTI)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Addig míg az ellenzék is megélhetési politikusokból áll, s nem tudnak egy jelölt mögé felsorakozni, olyan, mintha nem is lennének!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Egy politikai elemző beszélt a brazil választásokon nyert szélsőjobbos, vállaltan rasszista politikusról...a sikere origója, hogy ott is megunta a nép az alkalmatlan baloldal teszetoszaságát...az elemző szerint legalább tíz évig ő lesz hatalmon...

Az itteni bal vezetői is csak a jó fizetésért küzdenek...mert mi mást is tehetnének? Ja, igen...ígérni azt tudnak, méghozzá szép nagyokat...itt van példának a minimálnyugdíj felemelése százezer forintra...nagyon szép ígéret, főleg, hogy soha nem tudják megvalósítani...esélyük sincs.

Aztán megjelenik egy Puzsér...az végképp bebaszik a balos pártok reményeinek...pedig csak egy senki, de rombolásra pont jó.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:09; Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.
Írjon be egy szót fideszül!...pédául -“Korrupciónak azt nevezzük, amiből a fidesz nem kapott pénzt.” http://hircsarda.hu/wp-content/uploads/2011/1...
CsipkeRózsa
@Tiadams: Hány néven ismétled beteges szövegedet?
Pegero
@Eladott Ország: Jellemző és egyben siralmas, hogy a HírCsárda is szerepel a nézettségi listádon!
Eladott Ország
@Pegero: Lábszag van, büdösbukó! Feltörtél mint a felcsúti talajvíz, szellőztess magad után, fideszes tahó!
https://uploads.disquscdn.com/images/d86a9a4d...
https://m.blog.hu/pr/proszektura/postimage/un...
Pegero
@Eladott Ország: 08:10
Úgy érzem, kezd kimerülni a tárházad és már semmi újat nem tudsz produkálni.
Nem tenne jót neked egy kis pihenés, hogy akkumulálódj egy kicsit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél