Az MSZP és a Párbeszéd közös listát állít az 2019. májusi európai parlamenti (EP-) választásra. Az Európa-párti erők szövetségéhez várják további pártok, civil szervezetek, szakszervezetek csatlakozását.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, frakcióvezetője szombaton Budapesten az MSZP választmányi ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a magyar választópolgárok döntő többsége támogatója Magyarország európai uniós tagságának.

Bejelentették: az MSZP és a Párbeszéd közösen indul az EP-választáson

Fotó: MTI/Mónus Márton

Hozzátette: azért küzdenek, hogy azok az erők, amelyek az EU szétverésén dolgoznak, minél kisebb arányban tudják befolyásolni az uniós döntéseket.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke örömét fejezte ki, hogy a szocialisták választmánya "óriási többséggel" kötelezte el magát a Párbeszéddel közös lista mellett. Elmondta, a Párbeszéd taggyűlése vasárnap egy hasonló javaslatot tárgyal és ő társelnökként amellett fog érvelni, hogy folytassák a közös munkát az MSZP-vel.

(MTI)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Addig míg az ellenzék is megélhetési politikusokból áll, s nem tudnak egy jelölt mögé felsorakozni, olyan, mintha nem is lennének!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:09; Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.
Írjon be egy szót fideszül!...pédául -“Korrupciónak azt nevezzük, amiből a fidesz nem kapott pénzt.” hircsarda.hu/wp-content/uploads/2011/10/fidesz-magyar.jpg
CsipkeRózsa
@Tiadams: Hány néven ismétled beteges szövegedet?
Eladott Ország
@Pegero: Nem fejlődtél semmit sem, mert csak a fidesz. Olyan vagy mint a futsalos Szijjártó Kakadu. hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.