Igaz, foglalkoznak már ilyesmivel komoly tudományos műhelyek, de velük vagy az MTA-val való együttműködésről persze szó sincs.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Vazzze..,,,inkább a Rokonság-kutatót kellett volna létre hozni,,,,Lassan már a fél világ a húgyagyú Gazdaállatod rokona..
kisrigó
Az eddigi hozzászólások már mindent elmondtak, amit erről a hírről gondolok. Itt már arról szól a verseny, hogy kinek milyen meg nem valósult álma van. Természetesen az adóforintokból! Nem elég, hogy a határontúli ipart fejlesztik, mert ugye itthon minden szuper! Vazze, valaki már a jövőnkkel is foglalkozhatna, ne a múlton rágódjanak állandóan.
Grafix69
Na ez az , Himlernek is volt egy náci kutató intézete a tiszta ária népet kereste és akkoriban Tibetbe is eljutottak a nagy nemzeti keresésbe , és azt is hitték ,hogy a nagy germán nép Tibetből származik , éppen úgy ahogyan Petőfi Sándor földi maradványait firtató nagy
tudományos értekezés egy női csontvázról aki szerintük Petőfi . Gondolom az elemről működő despota is ezeket a roppant értelmes dolgokat kutatja milliárdokért , főleg azt a részét , hogy ki az igazi magyar , megjegyzem olyat nem fog találni , mert már nincs olyan .
simmering73
Úgy rémlik már volt valami ehhez hasonló Európában. Lesznek árja magyar emberek is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.