A 4. legrosszabb levegőjű EU-országként szereplünk az uniós rangsorban; még Kínában és Indiában is jobb a levegő, mint Magyarországon - áll az Európai Számvevőszék (ECA) jelentésében. Az uniós források felhasználását ellenőrző szervezet szerint az EU-s források ugyan hozzájárulnak a levegőminőség javulásához, ám a támogatott projektek nem mindig járnak jelentős eredménnyel.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Az a baj, hogy ezen nem könnyű változtatni, hiszen milliók nyomorognak. Tudok olyanról, aki viszi haza a mocskot a munkahelyéről, azzal tüzel, hogy gyermekét taníttatni tudja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Az a baj, hogy ezen nem könnyű változtatni, hiszen milliók nyomorognak. Tudok olyanról, aki viszi haza a mocskot a munkahelyéről, azzal tüzel, hogy gyermekét taníttatni tudja.
görbetükör
Ahogy ezt egy kína-barát országtól el is lehet várni!
Pálinkás Pál
Messze nincs annyira "szennyezett" a levegő mint a 70-80-as években...csak éppen a szabályozást szigorították vagy harmincszorosára!!!
Eladott Ország
Ráadásul még iparunk sincs. "Hála" a fidesz rabló/kifosztó politikájának, koldussá tette a lakosságot és már minden "szart" elégetnek - bár tehénszarból egyre kevesebb van- a fidesz szarából/mocskából meg annál több. A magas szálló por (PM10) koncentráció, a szilárd tüzelésből adódik. A fidesz a lakosság épületenergetikai/korszerű fűtési mód, Uniós támogatását, is ellopta/letagadta, helyette a közintézményeket támogatta, mert abból lehetett közpénzt lopni.
tulipan
Na ugyi! Végre valami,amiben megelőzzük Kinát!!!
tulipan
Na ugyi! Végre valami,amiben megelőzzük Kinát!!!
Nessy
Mindennek a dohányosok az okai! Ezért kell emelni az adóját. Praktikusabb, mint olcsóbban adni a szilárd tüzelőket.
Eladott Ország
A hír: az Európai Bizottság álláspontja szerint a magyar állam a kormányzati állításokkal szemben kifejezetten a lakások energiahatékonysági korszerűsítésére kért és kapott uniós forrásokat, ebből a pénzből legalább 50 ezer otthon korszerűsítését kell elvégezni. Ehhez képest Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter október végén azt hazudta mondta, hogy a kormány csak az államra tervez költeni az energetikai korszerűsítésre fordítható EU-s pénzekből, lakossági energetikai korszerűsítésre viszont egyáltalán nem, mert ilyen célra az EU nem ad magánszemélyeknek vissza nem térítendő támogatást, ráadásul elegendő forrás sem lenne rá. Röviden: ha az Európai Unió nem hazudik, akkor Lázár János hazudott.
kolozsvaros.com/2016/01/28/lazar-janos-majd-elmagyarazza-hogy-az-nem-is-ugy-volt/
görbetükör
... és lesz ez még így se, a sok kivágott, kipusztított fa miatt. :(
volvós
2,5 milliárd Vs. 10 millió ember... !
papa.49
Ahol még a parlament is a szeméttől bűzlik nem kell csodálkozni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.