Egyetlen hónap alatt visszaszerezte az összes, korábban elbizonytalanodott szavazóját a Fidesz, miközben az ellenzéket még megbénítja a fél éve bekapott ütés. Hogy állnak most a pártok és mi a magyarázata a harmadik kétharmadnak? Ez a hvg.hu heti politikai összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@cikicakk55: ma, 17:58
"de egyszerűen túl sok a szegény ember ahhoz,hogy azokra akarjanak szavazni,akik miatt bekerültek az árok aljába'
Viszont az a megdöbbentő, hogy azokban a körzetekben győz legnagyibb arányban a Fidesz, ahol a legtöbb a szegény ember!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Nemtudom miért,de én nem hiszem el,hogy a Fidesz ennyire jól állna. A holdudvar egyre szélesedik,az biztos,de egyszerűen túl sok a szegény ember ahhoz,hogy azokra akarjanak szavazni,akik miatt bekerültek az árok aljába. Inkább arra tudok gondolni,hogy az emberek belefásultak a felesleges harcba. Annyi törvénytelenséget megenged már magának a Fidesz és az ellenzék nincs sehol,pedig azért kapják a párt pénzt,hogy tegyenek ellene. nem jótékonyságból kapnak piszok jó fizetést. Tényleg itt már csak az segítene,ha az Európa Unió megvonná az országtól a támogatást és a holdudvar hoppon maradna,mert már nem tudnának annyit ellopni amennyihez hozzá szoktak.
bencemacska
@cikicakk55: ma, 17:58
"de egyszerűen túl sok a szegény ember ahhoz,hogy azokra akarjanak szavazni,akik miatt bekerültek az árok aljába'
Viszont az a megdöbbentő, hogy azokban a körzetekben győz legnagyibb arányban a Fidesz, ahol a legtöbb a szegény ember!
qxy
Masszív tömbbé állt össze a Fidesz Magyarul. Keményedik a szar.
Ugyan már. Ja igen, ezt kell mondani mert sok vak hangya sem hisz már ebben a kis szarfaszú cigány gyerekben.
Gauntlet
Most kéne rá egy jókora repedés! A visszaérkező szavazóinak meg elküldésével az összes szár ügyüket 2010 óta, szép spirálkötésbe, jóóóó vastag lexikonok lesznek. Oszt utána lehet szidni a Gyurcsányt a Sorost meg a migránsokat!
Buenos dias !
Sámannus
@qxy: kezd kiszáradni, és már repedezik, mert azon már keresztül bűzlik. Folyik a trágyalé is a disznóólakból.
qxy
@Sámannus: Nem kéne le vágni?? haza megyek és tálat a vérnek kondért a bélnek. vagy legalábbis egy lapáttal orrba csapni.
Lepényleső
Ahogy megteszi azt a bélsár,ha senki nem piszkálja már?
karma1
Ezeket a "szamokat" mind olyan statisztikusok adjak a fidesz altal uralt media szajaba, akiket orban busasan megfizet ezert.@cikicakk55: En sem hiszem ezt el, plane, hogy a mult honapban valaki azt allitotta, hogy 500 ezer fovel csokkent a fidesz fanok tabora...
Ugyanez a hazudos statisztikusi reteg mondogatja Gyurcsanyrol is, hogy mennyire negativ Gyurcsany megitelese, takarodjon el a kozeletbol, mert megoszto, mindenki utalja...
Viszont amikor Gyurcsany barhol meghirdet egy lakossagi forumot, akkor az emberek - az o hivei - annyira megtoltik az eloadotermeket, hogy meg a csillaron is lognak az emberek...
Hazudnak ezek ejjel-nappal, 24/7...
De nagyon szar lesz az ebredes...
Sámannus
@qxy: Kezd olyan lenni mint az apró fosás, akárhogy szorítják, má futásközben is kijön:DDDDDDDDDDDD
cikicakk55
@bencemacska: tegnap18:51
Sajnos azért ott győznek,mert a szegényebb rétegeknek nincs internet,nincs más csatorna a tévén( már ha van tv nekik) csak a királyi média. Az ingyen újságok is mind a Fideszről szólnak. Ők elhiszik mind azt amit hallanak,látnak. Ráadásul pont azért,mert szegények,félnek is.A legtöbb helyen Fideszes a polgármester és még a templomban a mise is a Fideszről szól. Még is mit csináljanak? Amelyiknek még van közmunkája az félti,hogy elveszik tőle,mert azért burkoltan célozgattak rá. Riogatják Őket,hogy a többi párt elveszi majd a nyugdíjukat, a megélhetésüket. Nincs aki,vagy akik elmondanák nekik az igazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.