És nem úgy tűnik, hogy megáll a csökkenés. 2005-ben még a teljes magyar népesség 4,2 százaléka, 2016-ban azonban már csak a 2,9 százaléka járt egyetemre vagy főiskolára. Meglepő, hogy a budapesti lakhelyű hallgatók száma csökkent a legjobban az elmúlt tizenkét évben: 2005-ben 39. 687-en voltak, 2017-ben pedig már csak 31. 023-an. További adatokat és grafikonokat az Átlátszó cikkében találni.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Erős és büszke összeszerelő ország leszünk. Ez a cél!?
Hari
A fiataloké a jövő, de nem Magyarországon. @Manhattan: igen, miközben erős önálló magyar ipart hirdetünk, a legszánalmasabb módon szolgáljuk ki-súlyos pénzekkel- a külföldi beruházókat.
Nessy
Pártunknak és kormányunknak nincs szüksége "kiművelt emberfőkre", mer azok gondolkoznak! Hatalmuk megőrzésének alapja az emberek tudatlansága, és állandó félelembe tartása, miközben Orbán naponta megvéd bennünket!
Peller Anikó
Büszkék lehettek büdösgeci hazudozó szemetek. Gyerünk szülőgépek, hátha kevésbé tűnik fel a népesség elvándorlása.

@Manhattan: nem, nem ez a cél. A cél minden mozdítható vagyon összeharácsolása, a szemed kilopása, miközben az értelmesebb emberek elüldözése esetleg összefogdosása Recsegre ropogva. Igaz padkány? (nem te 6-an.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.