Nem is olyan régen még úgy tanították az iskolában, hogy Magyarország lakossága 10 millió. Aztán csökkent valamelyest ez a szám, és akkor már felszisszentünk: hűha, nagyon fogyunk! Néhány éve azonban olyan mértékű a csökkenés, hogy akár zuhanásnak is nevezhetjük. A Központi Statisztikai Népességtudományi Kutatóintézete rendszeresen kiadja a demográfia alakulásáról összeállított kötetét. Idén is megjelent a

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Hurrrááá! Akkor legalább kevesebb lesz ebből a nagyszájú, folytonosan siránkozó, követelődző mépségből!!
Peller Anikó
Takony, magadat kiválasztottnak tartó, degenerált, fóbiás, aberrált barom!
mackoka46
Élhetővé kéne tenni ezt az országot. Sajnos hazug és korrupt ezért nyomorgunk.
Aki Én
@Shikari az antimagyar takony: A korrupciót és hazug propagandát támogató agyatlanok az igazi hazaárúló férgek, mint te is.
Vicces, hogy te az állandóan többesszám első személyben propagandázó féreg beszélsz kiválasztottságról. Te, aki folyamatosan ideokádod, hogy éppen kit fogtok elzavarni, bebörtönözni...
Jobban tennéd, ha ki sem húznád a mocskos pofádat a végbélből :)
...beteg fasz...
magyarbakancs
Szia!
Megint a nagy túlzásokba esés mintája lettél.
Sokszor összeakasztóztuk pengénket itt.
Attól ,hogy Orsós Viktorunk és az öt követői nap mint nap el ima malmozza a Magyarság megmaradását és,hogy menyire meg véd minket ezt nagyon,nagyon,nagyon,sokan unjuk,utáljuk,a hátunkon fel áll a szőr a zagyvalékos dumájától.
Parancsra nem szaporodik senki.
És igen had döntsem el én mint állampolgár akarok - e gyereket,menyit és milyen körülményt tudok neki biztosítani.
Tényleg csak egy kacsit befoghatnátok a szátokat, mert nem jó ezt nap, mint nap hallgatni főleg egy Gangeszi Magyartól, hogy mekkora magyar is ő.
Én Horváth, Magyar, Német keverék vagyok.
Itt születtem, de nem kérkedek naponta a származásommal, identitásommal.
Teszem a dolgom.
És a Gangeszi Magyarnak is ezt kellene tenni kusbalenni már.
Eladott Ország
A sikerjelentéseken túl semmi nincs. És Mészáros mester fantasztikus sikerei nem azért problémásak, mert mi egy ilyen irigy népség vagyunk, hanem mert nincs mögötte teljesítmény és mert olyan vállalkozásoktól szívja el a lehetőséget, akik nem az Orbán dinasztia mankókat nem igénylő saját lábát támogatnák, hanem valódi munkahelyeket teremtenének. Ezért aztán a saját munkaerő képzettebb, írni-olvasni, idegen nyelveken beszélni tudó részének tele lett a hócipője ezekkel az üres propagandahörgésekkel, nem igényli a mozgósítást, megoldja magától és a hanyatló Nyugatra mozgósította magát. Akik még nem, azok is igen nagy számban ezt forgatják a fejükben, egyesek már tettek konkrét lépéseket ebbe az irányba, és amint elérkezettnek látják az időt, lelépnek. Mert itt, a nagyfene magyar Magyarországon az a helyzet, hogy a fedezet és nyakló nélküli ígérgetések és válogatott pénzszórások mögött egy uniós támogatások hiányában gazdasági növekedést produkálni képtelen, bezárkózó, kirekesztő, összeráncolt homlokú társadalom húzódik. Ahol lassan minden ötödik gyerek külföldön születik meg, ahol a kivándorlók jelentős része nem akar visszajönni, és ahol a külföldi munkavállalók száma lassan meghaladja a versenyszférában foglalkoztatott, adót fizető állampolgárok számát.
alfahir.hu/sites/default/files/resize/kepek/2017_02/2007-800x450.jpg
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/c25.0.540.282/p540x282/11210397_10153294475192048_7592531574502864973_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=885f9f8c420fcb7ddb48ea61848573a4&oe=5C7B11A9
Aki Én
@Shikari a szellemi toprongy: Igen. De még neked sem kívánom a lámpavasat. Rohadj inkább munkatáborban. Habár téged elnézve, inkább felmentenének az eü állapotod miatt.
tulipan
@Shikari Te ÚJKOMUNISTA Hülyegyerek! Arról persze még nem hallottál, hogy ha szeret valakit/valamiit az ermber, attól még ismeri, sőt felismeri a hibit! Na, egy ilyen súlyos HIBA vagy Te és a hozzád hasonlókTe az antimagyar takony: A korrupciót és hazug propagandát támogató agyatlanok az igazi hazaárúló férgek, mint te is.Vicces, hogy te az állandóan többesszám első személyben propagandázó féreg beszélsz kiválasztottságról. Te, aki folyamatosan ideokádod, hogy éppen kit fogtok elzavarni, bebörtönözni... Léátod ez az ogazo kommunisat '"vírtus"! Jobban tennéd, ha ki sem húznád a mocskos pofádat a végbélből :)
...beteg fasz...
tulipan
@Eladott Ország: "A sikerjelentéseken túl semmi nincs." Azért is kell annyit ismételgetni, mert lassan már a sajtájaik közül is csak az itt is irogató Shikari, Durbincs, Pegaro-féle tök sötétek hajlandók bevenni a vezető rsbló, haramia-réteg üres hablatyát, mivel jól látható a mese és a valóság kötötti órási ŰR!
tulipan
@Shikari: Életfogyt kőbány, egy ilyen sötét, bunkó, ostoba, seggyaló takony minősítése!!!l
tulipan
@Shikari: Még egyszer nyomatékosan!!!
Életfogyt. kőbánya, egy ilyen sötét, bunkó, ostoba, seggyaló takony minősítése!!!l
kokopelli
@tulipan: Propaganda kérdése! Az "Adolf fél schegge" már a kaszás markában volt,
de a trágyátzabáló "szócsövei" még a sikerekről ugattak! Most a kis csuti Napoleon
nem azt "csináltatja"? Igaz,hogy amióta a dolgokra figyelek,mindig ez volt a hazában!
Ilyen az,ha sohasem veszítünk "saját erőből"! A kormányt szolgáló szomszédom "Háry
Jani bácsi is "megmondhassa asztat"!
tulipan
@Shikari: Összefogdossák a fajtádat aztán majd vinnyoghatsz vándorecigány parazita!
tulipan
@kokopelli: Igazad van! A nagy baj csak az, hogy azokról MI már csak tanultunk, olvastunk, a Csuti végső vergődését pegig meg és túl kell élnük!
tulipan
@Shikari: Mi van Te újkommunista seggszáj? ?ÉRV ÉS vitaképtelen? Há', mééé?? Veled lehet nebármről vitázni? Te hülye orbániádó VÁNDORCIGÁNY! Bármiről is van szó, Te rögtön melldöngető magyarkodó szlogenekkel hozakodsz elő!! Nem tudhatom, Te, milyen nemzetiségű is vagy valójában, bár a is igaz, hogy Gr. Szécheni István szerint, a magyaraság vállalás kérdése is! Csakhogy tudod, nekem pl. soha eszembe nem jutna, lépten-nyomon a magyaraágomat BIZONYGATNI, hiszen az MÁR a születésem óta TERMÉSZETES ÁLLAPOTOM!!! Hahahaha :)
tulipan
@Shikari: AHA! Gyanús vagy,. te ornánimádó buzi !!! :)))))
tulipan
@tulipan: Mond te hülye fasz, mást is tudsz, vagy csak az orbánimádat megy neked???
tulipan
@durbincs: Naháát, megérkezet Shikari erőssítésáre a másik narancsos seggnyaló Sükérünk!
Bizony, látni ám, hogy a a betűvetés-fonás nincs a véredbem,de a vetőmag meg hullik a szádból? Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy ? S Csak Átlátszó Süvegcukor vagy...
S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a másiknak / azt nehogy má még az 50IQ-d is ide fagyjon ? Netán valamilyen fogyatékkal élő vagy?
tulipan
@durbincs: Mi van narancsos seggnyaló? Te csak néger, vagy arab mag vagy: avagy@húgy...: vagy kula-szar is ?
tulipan
@durbincs: Gyengus vagy!
Mi van Te narancsos seggnyaló, halfarok Sügér? Te csak néger, vagy arab mag vagy: avagy@húgy...: vagy kula-szar is ?
tulipan
@durbincs: Gyengus vagy, onnan a Ploesti bányakecódből!
Mi van Te narancsos seggnyaló, halfarok Sügér? Te csak néger, vagy arab mag vagy: avagy@húgy...: vagy kula-szar, sőt geci is ?
tulipan
@durbincs: Gyengus vagy, onnan a Ploesti bányakecódből! Tán csk nem kevés volt ma még a kedvence, a bányalóvizeletpálesz?? Shikari nélkül nem ment az ivás?
Te narancsos seggnyaló, halfarok Sügér? Te csak néger, vagy arab mag vagy: avagy@húgy...: vagy kula-szar, sőt geci is ?
tulipan
@durbincs: Gyengus vagy, onnan a Ploesti bányakecódből! Tán csk nem kevés volt ma még a kedvence, a bányalóvizeletpálesz?? Shikari nélkül nem ment az ivás?
Te narancsos seggnyaló, halfarok Sügér? Te csak néger, vagy arab mag vagy: avagy@húgy...: vagy kula-szar, sőt geci is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.