Két autó ütközött frontálisan vasárnap Isaszegen, egy nő életét vesztette. Az egyik járműben egy kutya is utazott a balesetkor,  most a fél város keresi. 

Halálos karambolt túlélő uszkárt keresnek Isaszegen

Fotó: Police.hu

Az 1 éves, Willow névre hallgató kutya a Ripost szerint a baleset miatt megrémült, majd egy nádas terület irányába szaladva elszökött.  

Először helyiek, majd állatvédők kezdték meg a keresését. Önkénteseket toboroztak, majd közösen kezdték meg az állat előcsalogatását, ám ideig nem jártak sikerrel. Az Uszkárokért Állat és Természetvédelmi Egyesület külön fényképes felhívással is keresi az állatot.

Viktória Győrffy

Willow Isaszegen veszett el egy tragikus autóbaleset után. A tegnapi keresés nem járt sikerrel, de lesz kitéve ruhadarab, élelem, víz, csapda. Ettől függetelnül, ha látja valaki, kérjük, hogy...

Vasárnap reggel  két kocsi ütközött Isaszegen, a Rákóczi út 62. szám előtt. A tragédiának egy halálos áldozata is van: bár a tűzoltók feszítővágóval kiszabadították az egyik roncsból egy nőt, az életét már nem tudták megmenteni.  A balesetben a másik sofőr is megsérült. 

(Ripost)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Majd közölje valaki, ha meglett az uszkár.
Willissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.