A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Csaba László alaptalanul vádolta őt antiszemitizmussal a Népszavának adott interjújában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Gergő gyereknek igen vastagon bőrözött pofája van...
Eladott Ország
Én pedig jó ideje azon töprengek: vajon hol vannak a fiatalok? Úgy értem, általában hol vannak és a politikában hol vannak ők? A kormánypárt persze kitermeli a maga kontraszelektált hátországát a fidelitas és hasonló műhelyekben, ahonnan aztán a tehetségesebbek felkerülnek a nagyszínpadra. Ilyen például Gulyás Gergely, aki ifjú titánnak számít a fiatal demokraták között, vagy Szijjártó Péter, aki viszont ügyesen teremfocizik. Most aktuálisan Gulyás viszi a szót, nyilatkozik, interjút ad, általában rendkívül okos és hihetetlen rálátása van a valóságra, a napi gondokra. Ez már csak így szokott lenni, ha valaki világ életében a politikából élt. Látja a valóságot, mint vak komondor Terikét. Gulyás Gergely és a fidesz nagy álma végső soron teljesült. Létrejött egy polgári középréteg és egyre duzzad. Nem is volt nehéz létrehozni, egyszerűen csak átlagot kell számolni, aztán pedig átnevezni a dolgokat. Például mi politizálásnak hívjuk azt, amit a fidesz csinál, ellenzékiségnek azt, amit minden más párt csinál, többségnek hívunk kétmillió embert a nyolcmillió választóból és még örülünk is neki, milyen okosak vagyunk. Ja, így könnyű! Csak bele ne dögöljünk. i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--AgcQKN-N--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/fpfo1plopixd6nwkrl3l.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.