Simon Anholt független politikai tanácsadó és országmárka szakértő, a Good Country Index, vagyis a jó ország index létrehozója. Azt vizsgálja, mitől jó egy ország, vagyis mennyivel járulnak hozzá a nemzetek a Föld és a társadalom hosszú távú fennmaradásához. Kedden Budapesten tart előadást a TEDxDanubia 2018 szervezésében. Kérdéseinkre írásban válaszolt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
@Shikari:Wikipédia: "A populizmus politikai fogalom, lényegét tekintve: mesebeszéd. A populizmus megtévesztés, megvalósíthatatlan ígérethalmaz hangoztatása, olyan szöveg, amit szívesen hallanak a választók, de a - többnyire hataloméhes - politikusok nem veszik komolyan, választási kampányfogásnak tekintik. A populizmus árát a félrevezetett választók fizetik meg."
Többet kéne olvasnod, mint írnod!
Aki Én
@Shikari a hazug propagandista: ,,Esetünkben Orbán és kormánya azokat az ígéreteket teljesíti, amelyeket tettek."

Igen. Vagyis, hogy ,,folytatják" a tolvajlást és a magadfajta buta, aljas, geciségre fogékony alulművelt pondrók befolyásolását, még lejjebb butítását.
Nehéz eldönteni, hogy butaságod vagy aljasságod erősebb torz testedben.
Aki Én
Ez tuti, hogy így van. Nézd meg a beteg @Shikarikretént: Hát nem a nemzet bolondja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.