Lázár János keményen nekitámadt Botka László szegedi polgármesternek egy interjúban, bűnözők polgármesterének nevezte. Botka visszaszólt: szerinte Lázár Szeged hűbérura akar lenni.

Lázár a következőket mondja az MSZP-s polgármesterről, aki 16 éve vezeti Szegedet:

Botka ma már nem a szegediek, hanem e szervezett baloldali bűnözői körök polgármestere. Hogy a bábjuk „csupán” vagy egy közülük, azt a nyomozóhatóságok dolga eldönteni.

Botka már vissza is szólt: Lázár hűbérúr kastéllyal

Fotó: Facebook

Botka Lászlót az Index kérdezte meg, aki azt mondta: megérti Lázár János frusztrációját, mivel februárban elveszítette a városát, áprilisban kidobták a kormányból.

Minden jel arra mutat, hogy Lázár Szeged hűbérúra akar lenni. Végül is kastélya már van hozzá

- szúrt oda a szegedi polgármester, Lázár János vadászkastélyára utalva. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Lázár most szinte hisztérikusan be akarja bizonyítani hűségét a párthoz,alkalmasságát nagyobb feladatok ellátására is,továbbá azt,hogy mit vesztett vele Orbán.Az ilyennél veszélyesebb,aljasabb ember nincs,ilyenekből verbuválódtak már nem is a Kádár,hanem előtte a Rákosi rendszer verőemberei.Hatalmasat tévedtem,mikor azt hittem,hogy ő egy másfajta fideszes.Nem,ő a legszarabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Nyomozóhatóság? Itt? Most? El sem kezdik a nyomozást,mindenki tudja mi lesz az eredménye?
Macskaszem
Orbán kirugdosta a virágkosarából, különben a fejére nőtt volna. A törtető, mindenkin átgázoló gátlástalan szarházi ezt nehezen viseli, mindenáron vissza akar kerülni a hatalomba, foggal körömmel harcol, eszközökben nem válogat, minden aljasságra képes.
Jozefina
Csak nehogy Lázár kerüljön a saját csabdájába!!!?? Botka és Márky kíváló polgármesterek és azt az ott élők nagyon jól tudják. És egy beruházásnak, amely átível a kát városon és környékén ők bizonyára nem akadályai. A baj az lehet Lázárnál, hogy talán a beruházásokból nem tudnak elég sokat ellopni a saát zsebükbe, ezért kellene neki szolgalelkű fideszes polgármester!!!???
SystemError
Van egy pár ember a listámon, aki meg fogok "locsolni" a tenetőben.. Akkor elkezdődött, mostantól, hogy azért, hogy a zsírszar metse a bőrét inkább balkánt csinál a hazájából..
durbincs
@SystemError: Ha a kacsa nem tud úszni - nem a víz a hülye ?már ha ezt még maga megérti?
durbincs
@Macskaszem: tudja ? A hülyeség a hidrogén mellet a legnagyobb mennyiségben előforduló anyag a Világegyetemben ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.