Lázár János keményen nekitámadt Botka László szegedi polgármesternek egy interjúban, bűnözők polgármesterének nevezte. Botka visszaszólt: szerinte Lázár Szeged hűbérura akar lenni.

Lázár a következőket mondja az MSZP-s polgármesterről, aki 16 éve vezeti Szegedet:

Botka ma már nem a szegediek, hanem e szervezett baloldali bűnözői körök polgármestere. Hogy a bábjuk „csupán” vagy egy közülük, azt a nyomozóhatóságok dolga eldönteni.

Botka már vissza is szólt: Lázár hűbérúr kastéllyal

Fotó: Facebook

Botka Lászlót az Index kérdezte meg, aki azt mondta: megérti Lázár János frusztrációját, mivel februárban elveszítette a városát, áprilisban kidobták a kormányból.

Minden jel arra mutat, hogy Lázár Szeged hűbérúra akar lenni. Végül is kastélya már van hozzá

- szúrt oda a szegedi polgármester, Lázár János vadászkastélyára utalva. 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Lázár most szinte hisztérikusan be akarja bizonyítani hűségét a párthoz,alkalmasságát nagyobb feladatok ellátására is,továbbá azt,hogy mit vesztett vele Orbán.Az ilyennél veszélyesebb,aljasabb ember nincs,ilyenekből verbuválódtak már nem is a Kádár,hanem előtte a Rákosi rendszer verőemberei.Hatalmasat tévedtem,mikor azt hittem,hogy ő egy másfajta fideszes.Nem,ő a legszarabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tothjani
@Horizont:
Orbánra nem haragszik hiszen nyal neki ezerrel, hátha megkapja a hatalmat.
De,.. ha megkapná Orbánt azonnal börtönbe dugná, mert neki megvan az a jó szokása hogy akik hatalomra segítik azokat pár hónap alatt kicsinálja, nehogy veszélyeztessék a hatalmát.
Az önkormányzattól azonnal rúgták ki azokat akik nyilvános rendezvényen kimondták annak a 2 embernek a nevét akik intézték a megválasztását és fizették a kampányát.
cikicakk55
A fiamék már 14 éve laknak Szegeden. Mi is elég gyakran járunk át,mert sok egészségügyi ellátás csak ott van. Szeged gyönyörűen rendben tartott város. Botkával a Szegeden élő emberek legnagyobb része meg van elégedve. Most őszintén! Kit érdekel,hogy miben van benne,ha a rá bízott munkát rendesen elvégzi? A Fidesszel sem lenne gond,ha a nép nem csúszna egyre lejjebb.Amennyiben minden embernek lenne annyi fizetése,vagy annyi a nyugdíja,hogy megélhessen belőle. Nem úgy mint Ők. Sokkal szerényebben,de hitel és kölcsönök,tartozások nélkül. Persze,akkor nem futná ennyi stadionra,meg szavazatvásárlás miatt a határon túliaknak minden félét építeni. Talán nem lenne ilyen gazdag és hatalmas kiterjedésű a holdudvar,de Orbánt legalább hagynák az emberek élni,ha Ő is hagyná az embereket élni. A Kádár rendszerben sem érdekelt senkit,aki nem volt a Pártnak tagja,hogy éppen mi van a parlamentbe. Az volt az érdekes és a fontos,hogy a fizetésünkből megéltünk,futotta mindenre ami szükséges volt. A párt meg csináljon amit akar,de első legyen a nép nyugalma és élete.
Lepényleső
Nyomozóhatóság? Itt? Most? El sem kezdik a nyomozást,mindenki tudja mi lesz az eredménye?
Macskaszem
Orbán kirugdosta a virágkosarából, különben a fejére nőtt volna. A törtető, mindenkin átgázoló gátlástalan szarházi ezt nehezen viseli, mindenáron vissza akar kerülni a hatalomba, foggal körömmel harcol, eszközökben nem válogat, minden aljasságra képes.
Jozefina
Csak nehogy Lázár kerüljön a saját csabdájába!!!?? Botka és Márky kíváló polgármesterek és azt az ott élők nagyon jól tudják. És egy beruházásnak, amely átível a kát városon és környékén ők bizonyára nem akadályai. A baj az lehet Lázárnál, hogy talán a beruházásokból nem tudnak elég sokat ellopni a saát zsebükbe, ezért kellene neki szolgalelkű fideszes polgármester!!!???
SystemError
Van egy pár ember a listámon, aki meg fogok "locsolni" a tenetőben.. Akkor elkezdődött, mostantól, hogy azért, hogy a zsírszar metse a bőrét inkább balkánt csinál a hazájából..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.