A Ripost nagy visszhangot kiváltó címlapját ekézte a reggeli rádióműsorban az ismert publicista. Korábban az M1-en is nagyot ment a főpolgármester-jelölt. 

Meddig élnek vissza A HAJLÉKTALANOK mindannyiunk türelmével?

- ez a mondat szerepelt a Ripost nevű lap címoldalán november 9-én. A főpolgármester-jelöltet az indulásáról kérdezte volt a közrádió műsorvezetője, de Puzsér a hajléktalanok ügyéről beszélt inkább. 

Puzsér azt kérdezte, hogy a közmédia hogyan vélekedik minderről, a műsorvezető pedig azzal ütötte el a kérdést, hogy ez egy bulvárlap, a kritikus pedig nem tiszteli a hallgatókat, mivel nem hajlandó válaszolni az eredeti kérdésre.

A publicista ennek ellenére maradt a címlapnál, ami szerinte az elaljasodás minden korábbit meghaladó kulturális mementója. Puzsér hangsúlyozza, hogy a Ripost ellenséget gyárt azokból az emberekből, akik kihullottak a szociális hálóból, és akikről az államnak kellene gondoskodnia.

A főpolgármester-jelölt hozzátette, azért mondja el mindezt a műsorban, mert ennél beljebb nem tud jutni a „NER kommunikációs központjához”.

A műsorvezető végül egyszerűen lezárja az interjút, amit Puzsér Róbert nem sokkal később közzétett saját Youtube-csatornáján.

(HVG)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
Puzsér is bolond.
Máshogy, mint Orbán.
Máshogy, mint Gyurcsány.
Máshogy, mint Tarlós.
(Meg a többiek.)
De bolond mindegyik.

Tényleg ennyi jut a magyaroknak?
A sok bolond közül a kevésbé bolondot választani?

Válasszunk bolondot!
wagabund
ez a puzsér meddig él vassza az emberek türelmével?...élvezi a helyzetet, mert soha nem hitte, hogy ennyi balek létezik, aki őt imádja...(mint győzikét)
Willissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
desiro
A sok orbán butának fáj az igazság, aki igazat beszél mind hülye szerintük.
Mi szerintünk meg a fitymaszoposok vannak narancsos ködben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.