Egy korábbi posztomban kifejtettem már, hogy szerintem nem a válaszok érdeklik a kérdések kiküldőit, hanem az a fontos számukra, hogy a kérdések fölött olvasható "kék" szöveggel bódítsák el az embereket. Miközben például ez a kérdés arról szól, hogy rendelkezzék-e kétharmados törvény a családtámogatások új rendszeréről, előtte azt állítja a "kék" magyarázó szöveg, hogy "a 2002-ben hatalomra jutott szocialista-liberális koalíció eltörölte a gyermekek után járó adókedvezményt és más családi támogatásokat". Szemmel látható, hogy a kérdésnek és a „magyarázó szövegnek” nincs sok köze egymáshoz, de az agymosáshoz annál több. Lássuk tehát, mit is tett a családi támogatások terén a 2002-ben hatalomra jutott koalíció.

(Forrás: prokontra.hu, PV által)

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az átbaszás ott kezdődik, hogy ez nem konzultáció. A konzultáció megbeszélés, megvitatás lenne. Ez egy megszerkesztett kérdőív, amire egyféle választ lehet adni. Semmire nem jó, csak lopásra és megtévesztő kommunikációra.
Illetve arra, hogy a szekta elmondhassa, hogy szeretett vezetőnk igaz demokrata, mert kikéri az emberek véleményét. De nem kéri ki, mert a válasz is ott van.
Már hallom, hogy 99 %-os siker.
Például a várbaköltözésről kikérhette volna az emberek véleményét, de nem tette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@tulipan: a 50IQ-s 50milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokba ? Péntek este? @tulipan: maga ? @Cieranna: @Sandralita: @Czibor32: @Szalai27: @Marivelsa: ...
Hordja el magát,degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX MACA !!!?
durbincs
@tulipan: maga HIRDETŐS SEX maca?@csak húgy..: +@kula: abnormal,pisi-kaka sexes?
@Eladott Ország: látni maga málé, rettenet csipázza asúlyos aberráciot,üveges-asztalan?@Eladott Ország: azt hova ferdülne má ,azzal a repedt kis agyával ?...
@Eladott Ország: talán ?...
A papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat,kéne olvasgatnia?...
S ne a maga elé tápolt soros menüt ollózgassa ide ?...
s nem gondoljuk hogy,mostantól falná a könyveket ? de -néha-néha !!...
@Eladott Ország: megprobálhatná ? ha már a bolsi haverja, ilyen nívótlan,sex tivornyás?
@kokopelli: maga meg csak reáizzadt,102 éves Karmára,taknyilag,nyálilag,futószemölcsileg?@Tuli.: hallótt már HIGENIÁRÚL? mert orbitál büdös,s rettenet kulás a szája, azt ápolja ám?.. s rendszeresen mosson fogat+öblögessen bánya-ápolt ? Hisz a kosz ott se sértődős ám ?...
Nyüves Herélt ? megszollintva a maga 1-gyik volt lepusztult (müvésznevén) ?...
@tulipan: rúzsos-rúzsos nőimitátor ? A többi 50IQ-s ripacsnevei,nem ,teljesség igényével: @quadrocopter: @peterkelemen: @kulabombaafityiszre: @csakhúgy.: @simmering73: @SystemError: @silber13: @kokopelli: .. @babp1982: @yazo64: @elblanco: @magyarbakancs: @bakcsubakka: @Sámannus: ... @kereső: @nemfideszes: @fideszesgyökér: @nezelodo: @koszpeko: @bakegya: @Clavigo: @nevemnick: @F_Viktor: @surdilloFUJT: @terlasz: @Horizont: @Yoda69: @desiro: @papa.49: @kakaósbögre: @csipetke: @GeoCravker: @Sziszifusz: @Kubatov: @JAJMÁR: @Hellcat: @kiscsillag66: @staro2: @Commenter: @Itthonvagyok.: @solidedge: @teuton: @Grafix69: @vadnarancs: @dr.prédikátor: ecetere-ecetera ...
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
durbincs
@tulipan: maga Ploesti ipari hulladék ?
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket! Te hülye Ploesti bányaipari hulladék ?

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 26., 15:55
Előzetesbe kerültek az autókereskedő gyilkosai
Nagyvilág - 2019. May 26., 15:51
A part közelben ölt a cápa
Itthon - 2019. May 26., 15:47
Hétfőn visszakapjuk a Keleti pályaudvart