Deák Dániel politológus szerint ismét bevándorláspolitikája miatt támadták Magyarországot a Sargentini-jelentés okán, a hetes cikkely szerinti eljárás részeként tartott hétfői meghallgatáson Brüsszelben.

Deák Dániel kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta,

ezzel a "jogellenes meghallgatással" akarja Brüsszel Magyarország megbélyegzését fenntartani.

Közölte: az európai parlamenti balliberális politikusok felszólalásaiból egyértelmű, hogy leginkább a migráció ügyében nem értenek egyet a magyar kormánnyal.

A Sargentini-jelentés elfogadásánál is látszott, hogy a dokumentum hamis információkat, illetve olyan pontokat tartalmaz, amelyeket Magyarország és az Európai Unió már a korábbiakban megvitatott

- tette hozzá.

Kiemelte:

kutatások szerint a magyarországi ellenzéki szimpatizánsok jelentős része is egyetért a kormány bevándorláspolitikájával.

Deák Dániel arra is kitért, hogy több uniós tagállam Magyarország bevándorláspolitikájával egyetértve lépett ki az ENSZ migrációs paktumából, amelyről valószínűleg decemberben döntenek majd a nemzetközi szervezet tagjai.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/hirvilag/M1

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Koncepciós eljárás, cenzúra, csalás, támadás, ordító migránssimogatás, kettős mérce, igazságtalanság, súlytalan, „IQ-hiányos EP-képviselők” rágalomhadjárata. Ha valamit kifelejtettem, majd úgy is jön a következő betanított papagáj és elszavalja. Addig is ma reggel Schmidt Mária közpénzalkalmazottja a Migráns1 kanálison hozta a néphülyítés hozzáadott, úgy értem, rá kiosztott értékét. Mert a paraszt hétvégén is hülyítve jó, nehogy keddig-szerdáig elfelejtse, mi háborítja fel. Bizonyos Deák Dániel közpénzelemző, a Figyelő munkatársa becsörtetett az állami hazugsággyár stúdiójába, ahol fejhangon elszavalta a Sargentini-jelentés soros kimagyarázására, lényegének elhazudására kiosztott mantrát. Vagyis a műsorban arról csacsorásztak kedélyesen a felek, hogy a Századvég Alapítvány felmérése szerint a megkérdezett lakosok többsége elutasítja a Sargentini-jelentést.
kolozsvaros.com/2018/09/08/a-magyar-emberek-tobbsege-hatarozottan-elutasitja-azt-amirol-meg-sem-kerdeztek/
És még nem államtitkár ? Ezt a hanyagságot !
propeller.hu/images/cikk/2016_09/deak_daniel3.png
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Szégyenllném ha az én fiam ilyet tenne. A tojáshéj még a seggén van,de hazudni,nyalni felfelé,már nagyon tud. Remélem neki már nincs jövője. Nagyon rossz lenne nekünk,ha ez a ficsúr is a Fidesz érában öregedne meg. Remélem pár hónap pünkösdi királyság lesz csak a jutalma.
Lamberitta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
namihami
A jövő fideszes "" értelmi" reménysége. És hűséges kiszolgálója.
Ha ügyesen forgatja a nyelvét még repülője, hajója is lehet. De egy disznóhizlaldára, a hozzátartozó villanyautóra és motorra
solidedge
Ezen a napon Deák Dánielre osztották a kötelező néphülyítést. Becsülettel elmondta a betanult szöveget. Erre azért van szükség, hogy az agy mosottak agya nehogy regenerálódjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.