Kai Ambos jogászprofesszor szerint a rendelet a náci Németországot idézi, Kovács Zoltán viszont úgy látja, a szerző úgy mond véleményt, hogy közben nincs tisztában saját hazája törvényeivel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Életem legnagyobb öröme, hogy Kovács úr a magyar kormányt szolgálja. Ez a szint egyedülálló a világon, egyszerűen megfizethetetlen.
Sandor33
--Megtalálja Meztelen Lányok a környéken itt van : Huit.Re/Lanyok
kereső
"A DK-s Székely Sándor szeretett volna a lakhatási válsággal foglalkozó esetibizottságot alakítani az Országgyűlésben, de a kormánypárti többség az 54 támogató szavazattal szemben simán leszavazta azt - írja a 444.hu.
Az ellenzéki képviselő javaslata szerint a "Kilakoltatási és lakhatási válság felszámolását előkészítő eseti bizottság" célja az lett volna, hogy „javaslatokat tegyen az utóbbi hónapokban tapasztalt növekvő számú kilakoltatás és az ennek következtében kialakított lakhatási válság megszüntetésére.”
„Miközben a kormány meghirdette a családok évét, a tél előtt kisgyerekes családokat fenyeget az a veszély, hogy utcára kerülnek és hajléktalanná válnak. Ma 100 000 embert érint ez a probléma, ami időzített szociális bombát jelent az egész ország számára."
Székely egyúttal a bizottság révén felmérte volna a veszélyeztetett, különböző élethelyzetben élő családok, és egyedül élő emberek helyzetét, a kilakoltatások okait; így az is kiderült volna, hogy hány kisgyermekes családot érint a kilakoltatás és lakásvesztés, milyen speciális védelemre és támogatásra van szükség az ő esetükben."

A "Családok ÉVE"! -fidesz parlament módra!!!Ki francot képviselnek???ezek az aljasok?
Aki Én
Akár rosszabbak vagy szigorúbbak is lehetnek a német törvények, de ez nem jelenti, hogy Ambosnak ne lehetne igaza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.