Miután kedd estére a magyar és a macedón hatóságok megbeszélték egymással, hogy a szökésben lévő, elítélt Nikola Gruevszki volt macedón kormányfő Budapesten húzta meg magát, két dolog történt: Szkopjében bekérették a magyar nagykövetet. A macedón rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Gruevszki ellen. Az, hogy Gruevszki Magyarországra jött, maga közölte Facebook-oldalán. Bejutása az országba ráadásul meglehetősen különös, hiszen útlevéllel nem rendelkezett már, azt elkobozták tőle Macedóniában. Tehát Magyarországra, amelynek határait keményen őrzik, simán be tudott jutni egy körözött macedón útlevél nélkül. Gruevszki elméletileg kérhet menekültstátuszt (ennek elbírálása Szijjártó szerint folyamatban van), de mivel Magyarország biztonságos harmadik országnak nyilvánította Macedóniát, ez igencsak nehéz lesz. Erre az anomáliára hívta fel a figyelmet Judith Sargentini holland EP-képviselő, aki Twitterén tette fel a kérdést, hogy vajon van-e...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az arab terroristák is simán bejottek. Ennyit orban hatarvedelmerol. Ez csak abban nagy hogy a vedteleneket és elesetteket zaklassa elvegye az utolsó fillerjuket is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Az arab terroristák is simán bejottek. Ennyit orban hatarvedelmerol. Ez csak abban nagy hogy a vedteleneket és elesetteket zaklassa elvegye az utolsó fillerjuket is.
Sandor33
=--Megtalálja Meztelen Lányok a környéken itt van : Huit.Re/Lanyok
RonaGyuri
@Yoda69: nem határ hanem haver védelem!
lampa laz
"Nikola Gruevszkit májusban ítélték el hivatali visszaélés miatt. Az ítélet szerint Gruevszki miniszterelnökként befolyást gyakorolt egy páncélozott Mercedes beszerzésére kiírt pályázat kimenetelére, és a győztesnek kihirdetett autókereskedő utólag jutalékot fizetett neki, illetve ő maga személyes használatra is igénybe vette a luxusautót. "

Ha a mi kis diktátorunknak "csak" ennyi bűne lenne..., de ő a luxusautókat már rég leszarja, neki luxusrepülők, hajók meg TAO-k kellenek, h a többiről már ne is beszéljünk...
Yoda69
@lampa laz: Ha 1x lesz még itt demokrácia ebben a kurva országban akkor ez a pöttöm geci évtizedekre rács mögé kerül teljes vagyon elkobzas mellett. És ez alól a stromanjai sem kivételek.
lampa laz
@Yoda69: Bízom benn, h nem fogja megúszni büntetlenül se erkölcsileg, se anyagilag.
Ez is gyomorforgató.
24.hu/kozelet/2018/11/14/unios-tamogatasok-elios-orban-fogorvos-cseppfolyos-gaz/
human
@dr. prédikátor: Ez egy robot kár írogatni neki. Nincs ember a másik oldalon aki elolvassa.
human
@Yoda69: És a terroristák a SIM kártyájukat is itt vették (200 ezer darabot). Arról sincs semmi hír.
Yoda69
@human: Polpotpeter nyomoz ez ügyben is :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.