Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt azt kéri, hogy az előválasztás lezárásáig lehetőleg senki ne tárgyaljon budapesti pozíciókról, hiszen erről az előválasztásnak kellene döntenie. Kedden jelentette be az MSZP, hogy előválasztáson kívánják kiválasztani a közös ellenzéki főpolgármester-jelöltet a 2019-es önkormányzati választásokra, erre karácsony után lehet majd elkezdeni regisztrálni, a szavazásnak pedig február 3-ra lesz eredménye. 

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Van aki viccnem veszi, van aki komolyan. Azt viszont kell tudni, hogy ami viccnek nem jó azt komolyan sem szabad venni. Puzsér egy felbiztatott, előretolt báb, elhitették vele, hogy jó a próbálkozás, viszont a háttérben mindenki tudja, hogy egy ilyen kakukkból sosem lesz polgármester de annak jó, hogy a figyelmüket elterelje azoknak a licsi-locsi szavazóknak akik mindig a napi szélfúvás szerint szavaznak...vagyis van egy jelölt a gyengébbelmélyüeknek, hogy legyen kire ikszeljenek.
RonaGyuri
csak a rend kedvéért; nem jelölt csak szeretne lenni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.