Puzsér Róbertet a választók többsége alkalmatlannak tartja a főpolgármesteri tisztség betöltésére – legalábbis ez derült ki az IDEA legújabb felmérésből, amit az e heti HVG-ben olvashatnak.

(Forrás: hvg.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Puzsér pontosan tisztában van vele, hogy annyi esélye van a főpolgármesteri székbe beülnie mint egy agykutatónak, legalább nyomokban fellelhető értelemre bukkannia Kupak Laller* búrájában. Tudja Ő is, mi is. A NER bárkit lejáratni, bemocskolni képes nehéztüzérségével szemben, teljesen esélytelen dugós puskával harcolni. Ennek ellenére vállalja szerepét, szerintem pont azért, amit láthattunk a videóban. Azért, hogy elmondhassa a véleményét erről a velejéig korrupt, bűzös bagázsról (nem mint ha eddig nem tette volna), hogy igen is ki kell állnia az embernek félelem nélkül az elvei mellett. Puzsért lehet szeretni vagy nem szeretni, de Ő legalább nem szarik be kegyelmeséktől, nem bújik a kényelmes „hámajkibekkeljükosztvalahogycsaklesz”–című ősi magyar bölcsesség mögé, vállalva a kicsit bohóc szerepét is. Szerintem. Állandóan hiányoljuk (itt is, másutt is) a tökösséget, hogy valaki álljon már ki a kurva életbe, aki mögé fel lehet sorakozni, és csináljon végre valamit ami felrázza az apátiába süllyedt, 'beleszarok mert úgy sem változik semmi' réteget. Félreértés ne legyen, nem Puzsér lesz az az ember aki megváltja a világot (az a pozíció már foglalt...), de ha már itt van és legalább verbálisan tökön rúgja a felfuvalkodott senkiháziakat, ne nézzük eltartott kisujjal. A migráns kanális szerkesztőségében szerintem elfogyott a poroltó Puzsér produkciója után, lehet, hogy a riporter elvtárs még mindig lángol valahol. A hülyék. Tudhatták volna, hogy Puzsér nem tesz lakatot a szájára, de ekkora égésre azért szerintem nem számítottak.
Puzsérnak jár (részemről) a pacsi.
https://youtu.be/xGL4hVExEi0...
Nem kampányolok Puzsér mellett, pusztán értékelem ezt a pőr-formanciát (a'la sitpáll), amivel fricskát adott a "gőzszolgálati" kanális szervilis [email protected] Pusztán ennyi. Puzsér eléggé autonóm személyiség ahhoz, hogy nem szorul 1000+ lájkra a folytatáshoz. Hogy kinek tetszik és kinek nem? Ízlések és pofonok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@bencemacska: Nem járható út az, hogy pártházakban alkudoznak az alkalmas jelöltről,
és ezért buknak 2010 óta, mert nem állnak szóba a néppel. Mondjuk, mára kiderült azért nem, mert nem a népet szolgálják, hanem Orbánt. Kicsit elbohóckodnak a nép felé mintha tennének valamit, de végül a pocakos ügynök elvtársat és bűnöző bandáját szolgálják. Sehol nincsenek, de még előválasztást akarnak. Az igazin kellett volna virítani, de háromszor elqúrták. Ezek nem akarnak kormányt váltani, csak megélhetési politikusok. Puzsér úgy akar főpolgármester lenni, hogy nem akarja legyőzni Tarlóst, és ezt tartja normálisnak, ezért kapott ennyi műsoridőt.
https://nepszava.hu/3011665_az-ember-aki-ugy-...
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 07:17
"Puzsér úgy akar főpolgármester lenni, hogy nem akarja legyőzni Tarlóst, és ezt tartja normálisnak"...
Aki nem akarja legyőzni riválisait, az csak úgy győzhet, ha őt meglátva mindenki hasraesik - élükön Tarlóssal - és nagy kegynek tartja, hogy részt vehet "őfenesége" piedesztálra emelésében!
Aztán majd bilibe lóg a keze és felébred, mielőtt jönnek a mentősök a kényszer zubbonnyal!!
relatív
Van egy ismert dal " aki hülye az IS marad " ! Ennyi...
human
Nézte valaki a Sznobijektívet? És most akkor képzeljünk el egy fővárosi közgyűlést Puzsérral.
Eladott Ország
@bencemacska: Valami ütősebb ellenzéki jelöltet kellene azért választani, nem azért mintha Tarlós olyan nagy fenomén lenne.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 08:09
Mivel az ellenzék nagyon tagolt, leginkább egy "civilben" lehetne megegyezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.