A bevándorláspárti erők rákapcsoltak és egyre intenzívebben akarják erőltetni a migrációt – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

"Pénzt is osztogatnak a migránsoknak" – a Fidesz szerint Brüsszel "újabb elképesztő terméke" a migránsvízum és migránskártya – videó

Fotó: YouTube/Fidesz

Brüsszel jelenlegi bevándorláspárti többsége továbbra is ontja magából a migránspárti intézkedéseket és javaslatokat, legújabb elképesztő "terméke" a migránskártya és a migránsvízum – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs hozzátette, hogy

a migránsvízumnak és migránskártyának is ugyanaz a célja: minél több bevándorlót minél gyorsabban bejuttatni az Európai Unió területére.

A migránsvízumról – amelyet brüsszeli bürokrata körökben humanitárius vízumnak neveznek – jelen pillanatban tárgyal az Európai Parlament – tette hozzá.

Mint mondta,

a javaslat lényege, hogy európai unión kívüli külképviseleteken gyorsított és egyszerűsített eljárásban kapnának vízumot azok a bevándorlók, akik az Európai Unióba kívánnak utazni.

Anélkül kapnák meg ezt a beutazási engedélyt, hogy megvizsgálnák, kik ők valójában, mind a személyazonosságukat tekintve, mind azt a tényt, hogy vajon felmerülhet-e a jogosultságuk menekültstátuszra – mondta.

Hozzátette:

az EU így gyakorlatilag feladná az előzetes ellenőrzés jogát és gyakorlatát, és tömegeket utaztatna be könnyített formában az Európai Unió területére.

Ezzel a lépéssel gyakorlatilag kikerülnék a határvédelmet és a nemzeti hatóságoknak azt a jogát, hogy bevándorlási, menekültügyi kérdésekben döntést hozzanak – fogalmazott.

A politikus szavai szerint

az is tudható, hogy "pénzt is osztogatnak a migránsoknak", és "bevándorlók tízezrei kapnak migránskártyákat, név nélküli bankkártyákat, amivel aztán pénzhez tudnak jutni".

A migránskártyákra az eddigi információk alapján mind az EU, mind az ENSZ egy intézménye és

Soros György körei is utalnak pénzt.

Az, hogy pontosan mennyi pénzt utalnak, pontosan hányféle ilyen migránskártya létezik, ezt nem tudhatjuk pontosan – mondta.

Brüsszel jelenlegi bevándorláspárti többsége továbbra is ontja magából a migránspárti intézkedéseket és javaslatokat – szögezte le Hidvéghi Balázs.

Ezek közé sorolta a migránskártyát, a migránsvízumot, de, mint mondta ide tartozik az a törekvés is, hogy a migrációt ember jogként ismerjék el. Hangsúlyozta: ilyen az a javaslat is, amely a Soros György által finanszírozott bevándorlást segítő szervezeteknek nagyobb szerepet és nagyobb pénzügyi támogatást szán.

Hidvéghi Balázs kiemelte:

a tavaszi európai parlamenti választáson "meg kell állítani a bevándorláspárti, önsorsrontó brüsszeli elitet".

"Ha ők maradnak domináns pozícióban, akkor az egész Európai Uniót gyakorlatilag bevándorló-övezetté tennék" – fűzte hozzá.

Arra a felvetésre, hogy felvételek szerint színészkedésre oktatják a menekülteket egyes szervezetek aktivistái, Hidvéghi Balázs azt mondta, köztudott, hogy az illegális bevándorlást segítő szervezetek, köztük kiemelten a Soros-szervezetek, "sportot űznek abból, hogy kijátsszák a törvényi kereteket", és ebbe "beleillik", hogy

hazugságra, szerepjátszásra oktatják őket.

A Gruevszki-ügyre is reagált

Kérdezték azzal kapcsolatban is, hogy Magyarországon tartózkodik és menedékjogot kért a magyar hatóságoktól a hazájában hivatali visszaélés miatt börtönre ítélt Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök. A kommunikációs igazgató leszögezte:

Magyarországnak töretlen joggyakorlata, hogy a valóban üldözötteknek Magyarország menedéket ad, és ennek eldöntése az erre hivatott hatóságnak a feladata. Magyarországon egy olyan politikus kért menedéket, akit egy baloldali kormány – amely mögött Soros György befolyása nyilvánvalóan kimutatható – e pillanatban üldöz és fenyeget

- tette hozzá.

Vannak olyan, szintén szocialisták vezette országok az Európai Unióban, például Málta, ahol újságírókat gyilkolnak meg. Más országokban "csak" fenyegetőznek és politikai riválisokat üldöznek – mondta Hidvéghi Balázs.

Jelezte ugyanakkor, hogy, nincs információja arról, milyen módon érkezett Gruevszki az országba és hol van jelenleg.

A politikust kérdezték arról is, hogy ebben az évben 2400 embert lakoltattak ki eddig. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: a Fidesz-kormány mindent megtett, hogy a nehéz helyzetbe került embereken segítsen, például körülbelül ezermilliárd forint került vissza az adósokhoz a devizahitelek kivezetésével, akiknek pedig ezek az intézkedések nem segítettek, létrehozták a Nemzeti Eszközkezelőt, és a családi csődvédelmet is.

Hidvéghi Balázs arra a kérdésre, mit üzen a tanszabadságért jelenleg is tüntető egyetemi diákoknak, azt válaszolta, azt, hogy Magyarországon tanszabadság van.

A Demeter Márta (LMP) ellen indult ügyészségi nyomozásról pedig azt mondta, az ellenzéki politikus alkalmatlan és méltatlan arra, hogy honvédelmi és nemzetbiztonsági ügyekben aktív legyen, mivel "szűklátókörű politikai haszonszerzés" miatt minősített adattal élt vissza és veszélybe sodort magyar katonákat.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Magyarországnak töretlen joggyakorlata", hogy pénzért mindenkinek adnak letelepedési engedélyt. Védj meg minket Viktor! Soros, Brüsszel, zsoldosok! Nincs olyan nap, hogy Brüsszel ne próbálná meg aláásni a magyar demokrácia intézményét. Egyszerűen nem képesek elfogadni, hogy a magyar nép tiszteli és becsüli Orbán Viktort és kormányát, akik megvédenek bennünket a csúf, gonosz migránsoktól, akiket Soros György küldött Európába, hogy azok leigázzák a keresztény kontinenst. De mi nem hagyjuk! Ha már Hidvéghi Balázs megkéri valamire a kormányfőt, akkor én is élnék ezzel a jogommal: Orbán Viktor fejezze be a magyar nép nevében történő állandó háborút Brüsszellel, ugyanis erre senki nem kérte fel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Az Unio ellopta a fydes ötletét,csak átnevezte? Ez pont olyan mint "Magyarország"
letelepedési kötvénye? Aki a kvótát befizeti fydes zsebbe,az előtt nyitva országunk
kicsi kertje? Addigi esetleges bűnözői élete elfelejtve,évek múlásával a kvóta többszöröse
visszafizetve,a honi adófizetők terhére?
1magyar
A németek is börtönbe küldhetnék már a vezetőiket! Nem értik mit tesznek? Eladják őket.
Eladott Ország
Az öltönyös szóhurcoló/ kormányfelszopó senkiházi is érzi, szorul a hurok, mert kinéz egy kurvanagy botrány. Vagy több. Miközben a kereszténynácifeudálisék habzsolják két pofára a közpénzt, az Unió hócipője mintha kezdene megtelni. Sorra jönnek a vizsgálatok és bár eddig nem adtak ki az eredményekről olyan közleményt, ami a teszkógazdaságos csirkefarhát mellől értelmezhető lenne – más nyelvet meg nem beszélnek honvédőék -, de ha mondjuk berekesztik a támogatások kifizetését, azt a legsötétebb bárgyú is megérti, mert a bőrén fogja érezni. Az odáig ki a faszt érdekel, hogy a gázszerelő és a drága vő zsebre pakolja az országot? Senkit. A Balaton eddig sem volt csirkefarháték nevén, ezután se lesz, akkor ki a francot érdekel, kinek a nevén van? Na de ha majd nem jön a nyugdíj, ha megszűnik hirtelen a munkahely – mert nem lesz miből finanszírozni az építkezést, ahol a többre hivatott eddig maltert kevert – akkor kitör a gyalázat. Mert a jómagyar ember semmiből nem ért, csak abból, ha bele verik a fejét a saját seggébe. Most nagyjából ebbe az irányba tartunk. És ez elől menekülnek nagytudású politikusaink. Na, innen érdemes figyelni a kormány naponta durvuló kirohanásait Brüsszel ellen. Két eset lehetséges. Vagy mi fogunk kegyetlenül rábaszni – mármint mindazok, akik nem diktatúrában óhajtják elfogyasztani életük utolsó karácsonyi konzum szaloncukorkáját is -, vagy Orbánék fognak rábaszni. Mit mondjak, én az utóbbi verziónak szurkolok.
Philasina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
kolnidre
Hidvégi épp most beszél a tv-ben. Bocsánat.Megyek hányni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.