Nikola Gruevszki menedékjog iránti kérelmet nyújtott be az illetékes magyar hatósághoz – közölte a Miniszterelnökség szerdán az MTI-vel.

Megszólalt a Miniszterelnökség a Magyarországra szökő volt macedón miniszterelnökről

Fotó: YouTube

Macedónia korábbi miniszterelnöke szándéknyilatkozatot tett, amely szerint menekültstátusz iránti kérelmet kíván előterjeszteni Magyarországon

- tették hozzá.

Azt írták:

a magyar hatóságok biztonsági okokból tették lehetővé, hogy Nikola Gruevszki – tekintettel arra, hogy 10 évig hazája miniszterelnöke volt – menekültügyi kérelmének benyújtását és meghallgatását a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) budapesti központjában tartsák.

A BÁH a menekültügyi eljárást a magyar jogszabályoknak megfelelően a nemzetközi joggal összhangban folytatja le – tudatták.

A Miniszterelnökség közleményében kiemelte: Macedónia Magyarország stratégiai partnere és fontos szövetségese.

A két ország jó együttműködése fontos sarokköve a balkáni régió fejlődésének és Európa biztonságának

- fogalmaztak.

Mint írták: Magyarország partnere az államközi kapcsolatokban a mindenkori macedón kormány.

Kiemelték:

ezért semmilyen formában nem kívánnak szuverén országok belügyeibe beavatkozni.

A volt macedón kormányfő menekültügyi kérelmének elbírálását kizárólag jogi kérdésnek tekintik – tették hozzá.

A menekültügyi eljárás további részleteiről a magyar jogi szabályozással összhangban az eljárás lezárásáig a magyar hatóságok további tájékoztatást nem adnak – írta közleményében a Miniszterelnökség.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Amyranna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tulipan
@durbincs: Mi van naancsosy yseggnyaló
tulipan
@durbincs: Na mán1 meg mi a házag, Te narancsos seggnyaló bűzlő hulla Sügér? Kimerült a fantáziád? Visszatértél megint, a megszokott ostobaságaidhoz???! OK ! Ime:
Jól látni a betűvetés-fonás nincs a véredbe,de a vetőmag meg hullik a szádból?
Ploesti-bánya tahó ? igaz babacsuka ? mert hát az is csak te vagy ? S Csak Átlátszó Süvegcukor .../S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a másik P-nek /azt nehogy má még az 30IQ-d iis de fagyjon? esteleg fogyatékkal élő vagy? na nem a Csizmés Kondról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? +ez a @Shikari.: azt milyen az édeskettes, jó melegen ,a 102 évessel? megy a ránc szex a bányakecótokban, Pleoestiben miközben vedelitek a bányalóvizeletpáleszt, hektószámra?
Peller Anikó
@m73: szó sincs róla, semmilyen kétely nem merült fel. Jóskát kimentették, úgylehet jó pénzért, rosszabb esetben passzolni fogják turguzisztánba és kész. Sajnos eltűnt a látókörünkből mielőtt kihallgathattuk volna.
tulipan
@Durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi bűzlő hulla Sügér Kösz az újabb mesét! :)
Tudod Te nyűves kiherélt magtalan a kitagadott, szeretteidet ? fötörjék ki ? ha ennyi a válaszod ?dobálják a kukába ? ha egyáltalán vannak ? Te egy narancsos öntelt bunkó , egy tahó vagy? tudod ? de érted ?
TE : KEGYELETSÉRTŐ ? HALOTTGYALÁZÓ ? AZ EMBERI GYÁSZT NEM TISZTELŐ ?
Egy bukott,lejárt-lemezes, pitiáner iszákos, senki vagy?? érted? 30IQ-s
Derékig már a kukába-mit nyöszörögsz?De nálatok a matatós kukás görény meg rég beépült a rokonságba? vagy Téged már az is nemzett ?
Mert Te amúgy is egy rettenet egy büdös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt tudod -e? A tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy téged a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyez ?-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Te egy csoti vagy?
gumbo, vagy @csak húgy...: ? vagy kupac büdös Kula is ? 30IQ-s és úgymaradott ?
S gyárilag ily remek,rettenet trére teremtetett,vezekelve vérfertőző bűdös-vérvonala tetteiért ?
Azt ha Isten? véletlenül is Rád nézne,csak eleredne a könnye,nem?mint csak nékünk a kikacagásától ? @Duebincs: de --bo ? Azt te lehetnél a negativ kiválasztott ? A Bányakecos ? A Ploesti Júdás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.