A dolgozó társadalom jövedelem szerinti felső 10 százalékának bruttó keresete annyi, mint az alsó 65 százaléké együttvéve – állapítja meg a Policy Agenda, amely a munkajövedelemmel rendelkezők körében tapasztalható béregyenlőtlenséget vizsgálta, külön kitérve az adókedvezmények hatására.

Forrás: adozona.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába no; családbarát a kormányunk

Ha eddig nem gondoltál bele és/vagy nem merted megkérdezni

A Policy Agenda, amely körében tapasztalható béregyenlőtlenséget vizsgálta, külön kitérve az adókedvezmények hatására.
Az egy dolog, hogy „A a munkajövedelemmel rendelkező társadalom jövedelem szerinti felső 10 százalékának bruttó keresete annyi, mint az alsó 65 százaléké együttvéve ”.
Azonban „A munkajövedelem alapján a felső 10 százalékban lévők összesen annyit tudtak leírni adójukból, mint az alsó 48 százalék együttesen. ”!
RonaGyuri
Mindeközben: "A családtámogatás ügyében nemzeti konszenzus van"! Legalább is - gondolom a megfelelő jövedelemmel rendelkező Nagy József, a 24.hu újságírója és Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője, Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport ügyvezetője erről zagyvált az ECHO-TV-ben! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.