Személyes élményét megosztva üzent a jövő főpolgármester-jelöltjeinek Kunhalmi Ágnes. A szocialista képviselő nem először fogalmaz plasztikusan, ezúttal megtudtuk, hogy már másodszor jött vele szembe egy patkány Budapest utcáin.

(Forrás: hvg.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Hát szegényt, bár én imádom, de nyilván az országban milliók nézik amúgy is bolondnak enélkül az eset nélkül is és nem csak majdnem... szerintem aranyos, kedves és jófej, nagyjából képben van, de sajnos nincs olyan szinten, hogy ennél magasabb pozíciót betöltsön egyelőre... Nem buta liba, de profi politikusok közt sajnos annak számít, nem is a tudásanyaga miatt (bár nemrég diplomázott le nagy nehezen), mert az főleg ebben az országban ilyen Semjén, Plagibá, Szijjártó, Tállai és a többi agyhalott kormány- ill fizeSS maffia tag közt, kimondottan professzori szint, hanem azért, mert túl jószívű igazi érzelmes (és gyönyörű) nő, aki bár tud kemény lenni, de bizonyos kritikus pillanatokban képes megenyhülni, elgyengülni pont amikor nem kéne, és a kacarászása bár imádnivaló szexi, gyönyörű, cuki, de politikailag a keménykedő, lelketlen, irgalmatlan és cinikus fickók között, ambivalens eléggé és a komolyságát, komolyan vehetőségét kérdőjelezi meg... és ez aligha változik már, bár még nem öreg, de az alaptermészetét az ember nem igazán tudja megváltoztatni, vagy akár jól elfedni... mindig kijön előbb-utóbb... én ettől függetlenül többre tartom őt, mint a teljes fizeSS maffia söpredéket tokkal-vonóval... és jobban vezetné az országot bármelyik fizeSS hazaáruló maffiózó patkánynál...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Shikari: Igazad van, erre nincs szükség, hogy bolondnak nézzünk.
Kaposika
Megijedt egy patkánytól? És a párttársaitól? Na ott vannak még patkányok! Ott miért nem ordít? Ja,ott már bolondnak nézik.
dr. prédikátor
@Sámannus: Ráadásul nem is magyar patkányok a retkes gecik, Mind Importált patkány!!!
kokopelli
..nem értem! Amennyiben a Taplós Pista másodszor jön vele szembe,nem kellene
úgy ordítania! A ME-nél még akceptálnám,mert ő kicsi, és a farkát mindíg a rövid lá-
bacskái közé veszi,ill. (képletesen) mindíg "a fal mellett lopakodik mint egy kis lopós!
Sámannus
@dr. prédikátor: Ezek azok a bizonyos hibrid háború harcosai, akik beolvadnak az információs rendszerekre, és nyomatják a hazugságokat.
Onnan ismerni meg őket, hogy az ország jövőjét leszarják, és nem törődnek az elesettekkel.
simmering73
Még ha csak az utcákon találkozna velük. De ott vannak a Parlamentben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok