Több román napilap és blog számolt be arról, hogy Magyarország a román labdarúgó bajnokságban szereplő csapatokat finanszíroz.

Kiakadtak a román lapok: a magyar kormány elismerte, hogy 1 milliárd forinttal támogatott erdélyi focicsapatokat
Fotó: Facebook/FK Csíkszereda

Az Evenimentul Zilei a Gazeta Sporturilor című sportújságra hivatkozva írta pénteken, hogy a magyar kormány a sportújság kérdéseire válaszolva elismerte:

1 milliárd forintot folyósított a Magyar Labdarúgó Szövetségen keresztül Sepsiszentgyörgy és Csíkszereda csapatainak, hogy fejlesszék a sportinfrastruktúrát és a fociakadémiájukat.

A cikk címe ezt "Magyarország által Románia szívében elkövetett arroganciának" nevezte.

Radu Tudor befolyásos újságíró és katonai elemző a blogján azt írta, hogy az ilyen kétes külföldi finanszírozások, amelyeket a sport, a kultúra vagy a gazdaság ürügyén tesz Magyarország, a háttérben hibridháborús mechanizmusokat rejt, figyelembe véve a magyar-orosz kapcsolatokat, valamint Oroszországnak Kelet-Európa és a Balkán ellen irányuló agresszióit, amelyek jelentősen rontották a térség biztonságát.

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Színtiszta hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, szavazatvásárlás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Adok egy ingyenötletet a román szövetségnek. Tiltott támogatás címén zárják ki őket a bajnokságból.
Ha nincs ilyen passzus, akkor hozzanak. Akár visszamenőleg, hiszen a példa itt lebeghet a szemük előtt. Ha a szükség úgy hozza, honi törvénytákolóink évek óta ezt a szisztémát alkalmazzák.
Sámannus
A hibrid háborúban Magyarország is szív mint a torkosborz. Ezért lopták el nyugdíjpénztárat, és ezért takarítják el az útból a lakás kasszát is. A zavaros agyú fidesz már régtől az oroszok hálójában rohad, országostól emberestől.
Peller Anikó
Színtiszta hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, szavazatvásárlás.
Gauntlet
A Barcelonát nem akarják futtatni, b+ ?:(
staro2
@namihami: Figyelemre méltó ötlet.
Ha valamiért nem lenne megvalósítható akkor hetente küldjenek köszönő levelet orbánnak, a kormánynak, a fidesznek," Köszönjük, hogy támogatják a román sportéletet"
Akárhogy is nézem, ez a román labdarúgás nyílt támogatása.
tulipan
Há' nem kell csodálkozni! Ez egy disznó banda!!!
kereső
Kiakadtak a román lapok? És ,akkor mi van? A magyar adófizető polgárokat nem zavarja.
Amúgy meg sehol nincsenek az 1 milliárdjukkal. Az eszéki (Horvátország)focicsapat 5 milliárdot kapott.(ennyiről van hivatalos információ- a többi titkos,mivel az mészáros lölö focicsapata)
Philasina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
Zeta
Ha kicsit figyelnek, már regen tudnák, hogy ömlik a pénz Romániába, ahogy a környéken minden országba.
Örülhetnének, hogy nem a magyar, hanem a román sportot, gazdaságot erősítjük! Ezen nekünk kellene felháborodni, de nagyon!!
nusika
...hallom reggel a kossuth rádióba, hogy 50/ ötven/ milliárdal segíti a székelyföldi gazdaság fejlődését!!!...és a többi???
Desischado
Kellenek a szavazatok, ugye?! Hogy rohadnának meg!
nezelodo
Lári-fári! Magyarország, Európa csúcsra járatott vezető gazdasági hatalma bőven megengedheti magának a fociexportot, vagy nem? Nem is értem sokan mért bizonytalanodnak el, pedig láthatják, az egymásra halmozott gazdasági, társadalmi, szociális, politikai, és diplomáciai sikereinket.
Eladott Ország
Rohadt bűnöző és politikai prosti cigány ezért is felelni fogsz!
Jozefina
Teljesen igaza van!!!
"Radu Tudor befolyásos újságíró és katonai elemző a blogján azt írta, hogy az ilyen kétes külföldi finanszírozások, amelyeket a sport, a kultúra vagy a gazdaság ürügyén tesz Magyarország, a háttérben hibridháborús mechanizmusokat rejt, figyelembe véve a magyar-orosz kapcsolatokat, valamint Oroszországnak Kelet-Európa és a Balkán ellen irányuló agresszióit, amelyek jelentősen rontották a térség biztonságát."
kissé felnőttem
Szar mi mert itthon meg a szegénység, csak nem akarják látni meg meghallani
de a gond hogy a nép pénzét ba...ák el nem a sajátjukat. igy könnyű ám miért dőnthet egy ember ennyi pénzről ez a gyalázatosan!
( kisaajátította A JOGOT MIRE FEL ? KI BIZTA EZZEL MEG ÉN NEM ??? és akkor?
) itthon meg aratják a taót millioszámra mert? meddig?? kéz kezet mos alapon?
karma1
@staro2: Mar csak arra leszek kivancsi, hogy amikor Magyarorszagra latogatnak ezek a rendkivul szelid romany extrem szurkolok, es elkezdenek verekedni a magyarokkal (vagy inkabb elkezdik oket egyoldaluan verni), akkor hogy is van ez? A sajat ellenseguket penzelik, hogy azok aztan a bajnoksagban feketere verjek a magyarokat a palyan es a stadionon kivul is? Most komolyan, valaki vigyaz erre az idiotara?
relatív
Ezt a felelőtlen, és honi magyarellenes gyakorlatot még van vannak akik merik védeni !

Gyalázat, amikor a magyar állampolgárok saját népére támadnak. Ilyen csak azokban a náci időkben volt korábban, míg manapság ennek a tagadása folyik minden médiából, és minden fórumon, a tényekkel ellentétben IS !
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, narancsködös, kifacsart narancsfejű hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, mert nagyon uncsi vagy, a pokolban, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, jó mélyen a pokol 9. rétegébe mert nagyon uncsi vagy, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.