Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnél betelt a pohár, megelégelte, hogy a kormány össze-vissza mismásol Gruveszki-ügyben és feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen illegális határátlépés segítése miatt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szerintem megadják neki a menekülti státuszt. Aztán rövid idő elteltével ő lesz a kormány választási és közbeszerzési tanácsadója. Biztos vannak olyan tapasztalatai, amelyek nálunk még nem ismertek és sikerrel lehet alkalmazni. Orbán és Polt meg elmagyarázzák neki, mit és hogyan kellett volna Macedóniában csinálni, hogy ne bukjon meg. (Pl.: Visszamenőleges hatályú törvénykezés, közbeszerzések, törvények pereputtyra, haverokra szabása, strómanhálózat kiépítése, seggnyalók csatasorba állítása, stb.) Ha jól teljesít a maffiózó tanfolyamon, még vissza is küldik a hazájába elnöknek. Mindig kell egy szövetséges! A keményen bámuló zembereknek meg: Oszt' jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Jól tette. Ha most nem is lesz foganatja, azért a bűnlajstromhoz szükséges.
A hazaárulók ellen csak így lehet.
még...
Aztán ha a korcs Shikari felavatja az új munkatábort Recsken, akkor beköltözteti a nagy többség őket.
Aki Én
@Shikari: Igen, ezt már mondtad. Mondanám, hogy fogsz te még ott követ törni, de a nyeszlett testeddel ez nem fog menni. De unatkozni nem fogsz, ezt a nagy többség nevében ígérhetem :)
Habár te életképtelen selejt, nem tudom hogy fogod újraéleszteni a haláltábort, mert a kormánytól tuti nem kapsz rá pénzt. Tudják, hogy törzsvendégek lennének ott.
Aki Én
@Shikari a nemzeti ostoba: Tájékozatlan faszkalap vagy ebben is.
Clavigo
@Shikari: Te Any@gyász,,,te olyan hülye vagy,,hogy a hullámvasúton is felfelé sikítasz,,te kretén.
Clavigo
@Shikari: Nem akartalak megnevettetni,,@nyád majma.
csak úgy....
@Shikari: cs.tibi laci a szellemi fogyatékos ,mit lehet erre mást mondani? :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.