Egy albán lap, a Shekulli azt írja, hogy Nikola Gruevszki bukott macedón kormányfő – aki a 2 éves börtönbüntetése letöltése helyett Magyarországra jött, és menedékkérelmet nyújtott be – a közúti nyilvántartórendszer adatai alapján vasárnap 19:11-kor a tiranai magyar nagykövetség autójával jutott át Albániából Montenegróba. A lap még a rendszámot is tudni véli: CD1013A. (Megkérdeztük a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, használ-e ilyen rendszámú autót a tiranai magyar nagykövetség. Amint válaszolnak, a cikkünket frissítjük.)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@human: Kedves, tudom, hogy robotprogram, raadasul nem is magyar, mert a forditasa minosithetetlen,... de ha eccer jolesik?...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Szorul a hurok Orbán nyaka körül. Vajon ki tud ebből kecmeregni?
karma1
@Philasina: Innen is menj a kurva anyadba a neveiddel egyutt!

Propi Modi! Mondd, most mar minden szemetet, szexhirdetot beengedsz az oldaladra? Kell ez neked? Mert nekunk NEM KELL!
lusta
Szóval vannak a föld-trafik tolvaj árrtunk és qurmányunk számára különleges illegális migráncsok.
human
@karma1: @durbincs: Ezek robotok. Hiába írogattok nekik. Megfejtik hogy lehet automatizálni a regisztrációt és folyamatosan hozzák létre az új profilt és kommentelgetnek új néven.
Max nyomjátok meg a dátum mellett a jelentés gombot és ennyi.
karma1
@human: Kedves, tudom, hogy robotprogram, raadasul nem is magyar, mert a forditasa minosithetetlen,... de ha eccer jolesik?...:o))))
magyarbakancs
"Nikola Gruevszki bukott macedón kormányfő – aki a 2 éves börtönbüntetése letöltése helyett Magyarországra jött, és menedékkérelmet nyújtott be – a közúti nyilvántartórendszer adatai alapján vasárnap 19:11-kor a tiranai magyar nagykövetség autójával jutott át Albániából Montenegróba. "
Akkor kezdjük a Magyar nagykövetségre be megy bárki a világon menedéket kérni akkor az adott nagy követségen kell tartózkodnia és nem diplomata autóval ide hozni.
1956 -ban Mint szetti Püspök úr be ment az USA- nagykövetségére és 11 évet ott töltött mikor kiengedték a Magyar hatóságok Ausztriába.
Tehát a Magyar állam ember csempészettet követett el hivatalosan.
Ez jog államba nem lehetséges csak Orbanisztánba.
Tehát Magyarország nemzetközi egyezményeket sértett meg ,hivatalosan nemzetközi embercsempészek lettünk.
Köszönöm a GANGESZI Magyarnak Orsós Viktornak,hogy megint lejáratta a hazámat ez a fekete lábú @ar
tudode
Ez a Gruevszki történet INTŐ PÉLDA azok számára, akik nem csak azt a vétséget KÖVETIK EL családostól, hogy ELŐBB RENDELIK meg a járgányt, mint ahogy a közbeszerzést kiírnák.
.
Csak hát van nekünk egy PETYÁNK is, aki tartja nem széles hátát az egész galeriért, nem lát, nem hall, csak van annak érdekében, hogy a GALERIBŐL egy, két vagányt kikapjon, és az ELLENZÉK többnyire vélt BŰNEIVEL töltse az országnak sok(k)-ba kerülő idejét! (Kiérdemelve egy bohóc orrot!!)
.
És mindez a FASZA GYEREK politikai műve!
tulipan
EZ TERMÉSZETES! A MAFFIA TÖRVÉNYE! Egymást, mindenkor, mindenben segítik a bűnbanda tagjai!!
human
@karma1: Értem én. Én is kiabáltam már nem egyszer a tömegben, hogy "Orbán takarodj!" A helyzeten nem változtatott, de jól esett :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.