Apró mozaikokból egyre tisztább kép áll össze a volt macedón miniszterelnök Budapestre vezető útjáról. Albán lapok szerint magyar követségi autó vitte át Albániából Montenegróba. A Magyar Helsinki Bizottság azt mondja, Pintér Sándor engedélyével indulhatott el a magyar követségről Gruevszki Budapest felé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hogy lehet ervenyes utlevel NELKUL hivatalosan es torvenyesen az orszagba lepni???
pinterragyassanyi, valaszoljal erre, mert az "eletveszelyes fenyegetesek" es a politikai menedekjog keres emiatt koszono viszonyban sincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Tegnap mondtam, hogy a fazékfej szarban van, mára már beigazolódott ...
karma1
Hogy lehet ervenyes utlevel NELKUL hivatalosan es torvenyesen az orszagba lepni???
pinterragyassanyi, valaszoljal erre, mert az "eletveszelyes fenyegetesek" es a politikai menedekjog keres emiatt koszono viszonyban sincs.
desiro
Meg van a menekülő útvonal, gyere vazze megyünk Moszkvába...
karma1
Azert kivancsi leszek, hogy meg mer-e szolalni sintersanya ezugyben, mert azert ezek sulyos vadak am, -hogy egy jogerosen elitelt bunozot befogadunk, masik kulturabol is johet!
Eriksson
Na jó. Eddig már volt ez a macedón exelnök Albániában, volt Montenegróban. A következő cikk miről számol be? Hogy megjárta Szerbiát is? Csupa-csupa talány.
nezelodo
Lefogadok, a jövő héten titkosítja a dakota az egész történetet, ahogy illiberáliában szokás.
Dr plágium
Ez nem politikai menekült, csak közönséges bűnöző. Igaz a fajtájuk ha gáz van össze zár. Most éppen ez történik, hiszen mi a faszért kell ekkora cirkuszt csinálni egy elítélt bűnöző menedék kérelme miatt? Ki kell utasítani az országból arra, amerről jött...
nezelodo
@Dr plágium: Egy másik illegális határátlépővel oltári balhét rendeztek a dakoták, évekre bevarrták, ebből meg lassan akkora nemzeti hős lesz mint a baltás, aki akkora hős volt, hogy álmában gyilkolta meg az örmény fiút.
Peller Anikó
@Dr plágium: kac kac, azért mentek az elit-éltért katonai (kormányzati) különrepülőgéppel, hogy kiutasítsák. Viccelsz?
Dr plágium
@Peller Anikó: Viccelek. Csak azt írtam le ami elvárható lenne egy tisztességes kormányhatóságtól.
kereső
Kormányinfo- tegnap:"Magyarország nem segített Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnöknek elhagyni hazáját. Erről Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a csütörtöki kormányinfón, azt azonban nem közölte, hogyan jutott el, illetve hogyan lépett be Magyarország területére a hazájában hivatali visszaélés miatt elítélt Gruevszki."- hááááát,ha Magyarország nem is!, úgy tűnik a kormány=orbán igen!
Egy köztörvényes bűnözőnek! Most már tényleg a világgá ment a józan ész- és orbán ezek szerint is! tényleg BÁRMIT!!! megtehet Magyarországgal. Az origo szenny meg arról cikkezik,hogy Gyurcsány. Nam menjetek a jó büdös 3,14-csába.
Peller Anikó
@kereső: a kormányinfón nem hazudnak. Egyáltalán semmiben sem hazudnak, csak mi nem tudunk olvasni. Azt mondta a gulyásleves, hogy Mo nem segített elhagyni a hazáját, tehát kiszökni makedódiából. Ez igaz lehet.

Utána viszont keményen benne voltak, de erről nyilván mélyen hallgatott, nem hazudott.

propeller.hu/nagyvilag/3384936-magyar-diplomatak-kozremukodesevel-szallitottak-gruevszkit-montenegroba-onnan-szerbiaba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.