Fadarabbal és ököllel verte, valamint be is zárta az élettársát egy bajai férfi: a nő bántalmazása hónapokig tartott.

A Bajai Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette miatt vádat emelt egy 48 éves bajai férfi ellen, aki

2017 áprilisa és októbere között rendszeresen szidalmazta és bántalmazta, fadarabbal és ököllel verte, valamint bezárta az élettársát.

A vádlott és élettársa 2017 márciusától éltek párkapcsolatban egy bajai tanyán. A férfi 2017 áprilisától rendszeresen agresszíven viselkedett az élettársával, féltékenysége miatt napi szinten veszekedtek. Ilyenkor a vádlott szidalmazta és bántalmazta a nőt.

A verések ököllel és bottal történtek, de volt olyan is, hogy a vádlott egy késsel combon szúrta, máskor pedig fojtogatta az élettársát.

A bántalmazások miatt a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

2017. október 12-én a vádlott ismét veszekedni kezdett az élettársával, ennek során megpofozta, majd egy fadarabbal elkezdte verni a nő lábait és a jobb karját. A bántalmazás után

a férfi hosszabb ideig nem engedte ki élettársát a tanya lakrészéből, a vádlott a lakrész ajtaját lánccal összefogta és lakattal is lezárta.

A sértett az októberi bántalmazás miatt a lábain zúzódásokat szenvedett és a jobb csuklója is eltört. A csuklótörés 8 napon túl, 2 hónap alatt gyógyult. A sértett a sérelmére elkövetett cselekmények miatt kérte a vádlott megbüntetését.

A büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő vádlott letartóztatásban várja a tárgyalást.

A járási ügyészség a vádlottat testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja és végrehajtandó fegyház, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben. Bűnössége kérdésében a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

Forrás: ugyeszseg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ejnye Viktor, ez nem volt szép.
És még a Mészi egyik tanyáját is belekeverni...
wagabund
-maga szerint ez az igazi lángoló szerelem?...
-jól megverem...jól megdugom...jól megverem...aztán megint töcskölöm...így legalább érzi a nőm a törődést...láthassa, hogy mennyire szeretem...tisztelt bírónő...
nezelodo
Hú, ennek a fazonnak politikai pályán a helye, még sokra viheti! Csak helyesen válasszon politikai tömörülést!
justhpeter
@nezelodo: Ja ! Egész jól mutatna a nemzeti-keresztények között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.