A férfi nem nyitott nekik ajtót. V. János nem jelent meg a tárgyaláson sem. Később levélben kért bocsánatot az elhunyt gyerekek hozzátartozóitól.

Órákig vártak csütörtökön a hozzátartozók V. János, a veronai buszbaleset egyik sofőrjének háza előtt. A szülök és a hozzátartozók személyesen próbálták meg felkeresni a férfit. Csöngettek, kopogtak órákon át, de senki nem nyitott nekik ajtót.

A végtelenségig nem bujkálhat előlünk, valaminek történnie kell

– állította a Bors munkatársának az egyik szülő.

Mi nem akartuk megismerni ezt az embert, de tudom, neki is van egy lánya, ezért szeretném feltenni neki a kérdést: ha az ő gyereke nem száll le egy buszról, hanem halálra ég, akkor várna-e válaszokat a sofőrtől?

Egy másik szülő elmondta:

Sajnos, az elmúlt időszak tapasztalatai alapján erre számítottunk. Ennyit ér neki a gyerekeink halála. Ezen a buszon ő volt a kapitány, az ő felelőssége volt minden, ami ott történik, de ezt nem akarja vállalni.

A csalódott rokonok végül egy üzenetet hagytak a postaládában.

Veronában október 31-én kezdődött el a busztragédia bírósági tárgyalása

Az egyetlen magyar vádlott a sofőr, V. János, mellette öt olasz vádlott van, akik annak az A4-es autópályának a fenntartásáért felelősek, ahol a baleset történt. A tárgyalást elnapolták, V. János nem volt jelen az ülésen – írta meg korábban az Index.

Forrás: Bors

Címlapi kép: MTI/EPA/ANSA/Polizia Di Stato/Handout

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@Shikari: nem mentettek fel senkit...még tart a vizsgálat, tárgyalás sem volt...

kicsit jobban figyelj, és vegyél vissza az arcodból...baszki, itt tizenhét halott és duplaannyi súlyos sérült...aki nem égett meg, az örökre depis..

inkább recskázz egyet...megnyugszol...innen meg tipli..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Ha van idejük a szülőknek, akkor felváltva várakozzanak a háza előtt...valaminek történnie kell...még a végén elbízza magát...jogsit is adtak neki...amit később ugyan visszavettek..

"17 halott" ezt a feliratot nem ártana kitenni a háza előtt..
wagabund
@Shikari: csonthülye vagy...ha majd így jársz, akkor más lesz a véleményed...persze neked senkid sincs, csak az ötcombú mariskád...
csak úgy....
@Shikari: cs.tibi laci a szellemi fogyatékos.
görbetükör
Szerencsétlen sofőrt hibáztatják.
Holott minden bizonnyal műszaki hiba lehetett, hiába cáfolják "illetékesek". Tény, hogy ezt a busztípust már 14 éve nem gyártják.
Szóval mélységesen együtt érzek az áldozatok hozzátartozóival, de nem azt kell okolni, aki nem hibás. Aki hibás, az meg füle botját sem mozgatja, simán lehazudja a csillagos eget is. :(
Sulinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
papa.49
@görbetükör: A sofőr abban HIBÁS, HOGY ANNAK ELLENÉRE, HOGY TUDTA NINCS VEZETÉSRE KÉPES ÁLLAPOTBAN MÉGIS VEZETTE AZ ÁTALAKÍTOTT BUSZT !!!.
Amiben a padló alatt az első híd mögött volt egy szabálytalanul, KONTÁR MÓDON BEÉPÍTETT 380 literes üzemanyag tartály, és gyári ülések megtoldva plusz ülésekkel, amik akadályozták a kijutást !!!
A sofőrnek ismerni kell a jármű állapotát ebben nincs kifogás !!!
A műszaki kizáró okokról a kft. vezetője, és a helyi ,,zárt láncú,, vizsgahely vizsgáztatója is tudott, még se tett semmit a balesetveszély elhárítására !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.