Macedóniából nem segítettek az elítélt kormányfőnek megszökni, állítja a Miniszterelnökség. De az még mindig kérdés, Gruevszki hogyan jutott Magyarországra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Lemaradásban van az I-GAZSÁGÜGY, hiszen ad-acta a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOT furcsán, vagy hogy viselő ŐFENESÉGÉNEK a feljelentései!
.
Lássuk csak,és láss CSODÁT a mindent tudó, arhiváló VILÁGHÁLÓ jóvoltából:
.
---- feljelentették orbán viktort
.
Nagyjából 19 700 találat (0,45 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=feljelentett%C3%A9k+orb%C3%A1n+viktort&oq=fELJ&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0j69i59j35i39j0.3804j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ez a MÁSODHANGZÓ TORLÓDÁSOS kis stílű bűnöző vajon tudatában van, hogy kinek/kiknek "jóvoltából" húzza meg magát!
.

.

.

.
Hellcat
"De az még mindig kérdés, Gruevszki hogyan jutott Magyarországra." Már nem kérdés...magyar követségek összehangolt akcióval becsempészték az országba.
Eriksson
@tudode: Ha az ország összes ügyészsége és bírósága az Orbán elleni feljelentésekkel foglalkozna, akkor sem volna elég száz év mindegyik tárgyalására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.