Tovább ronthatja az egyébként is feszült viszonyt Orbán Viktor miniszterelnök és az Európai Unió között, ha a magyar hatóságok politikai menedékjogot adnak Nikola Gruevszki korábbi macedón kormányfőnek – írta pénteken a Financial Times brit napilap európai kiadása.

"Az EU új Orbán-problémája" című cikk szerint sokan választ várnak a magyar kormánytól arra a kérdésre, hogy pontosan miként léphetett be "az Európa legszigorúbb menekültpolitikáját folytató" országba a hivatali visszaélés miatt hazájában kétéves börtönbüntetésre ítélt Gruevszki.

Mint írták:

tovább ronthatja Orbán Viktor és Brüsszel egyébként is feszült viszonyát, ha Gruevszki megkapja a menekültstátust Magyarországon.

Viszont jelenleg, a Brexit, az olasz költségvetési vita, a német belpolitikai helyzet árnyékában, valamint Orbán és az Európai Néppárt komplikált kapcsolata mellett lehetséges, hogy egyetlen európai vezetőnek sem marad energiája foglalkozni ezzel az üggyel – mutatott rá a gazdasági-politikai újság.

Forrás: MTI, www.ft.com

Címlapi kép: Pixabay cco

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tovább ronthatná??? Nem hiszem, hogy van még fokozat!!!?? Brüsszel és orbán viszonyt már nem lehet tovább rontani!!! Sajnos!!!
namihami
Viszont tovább javíthatja az Orbán család banki egyenlegét. És a döntő szempont (minden esetben) ez.
Sulinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Jozefina
Tovább ronthatná??? Nem hiszem, hogy van még fokozat!!!?? Brüsszel és orbán viszonyt már nem lehet tovább rontani!!! Sajnos!!!
ibn Said
@Jozefina: Ne becsüld le a mi jó Viktorunkat, tud ő ennél rosszabbat is!!!
tulipan
Bizony,ennél avégletekig pofátlan, Dagadék narancsos haramiánál, soha nem lehet kimondani, hogy "nem lehet mégrossabb'"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.