A Demokratikus Koalíció EP-képviselője szerint már Strasbourgban is mindenki a volt macedón miniszterelnök és a magyar kormány kapcsolatáról beszél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Ezt is biztos "Soros" tervelte ki. Viktor Viktorovics Gecikov miniszterálnok nem tehetett mást.
Jozefina
orbán mindenütt szembe megy az EU értékeivel. Neki saját törvényei vannak és semmi más nem érdekli!!! Végre az EU illetékeseinek is észhez kellene térni, hogy ez az emben nem EU kompatibilis!!??
RonaGyuri
A derék matyar média megint óvatoskodik

a héten már másodszor, ami könnyen utalhat arra, hogy ez már jelzésértékű

Na jó míg a vasárnapi látványos távolmaradásról senki sem írt, addig az EPP reagálásáról – igaz csak úgy, hogy ez a mocsok DK-s azt híreszteli – legalább az atv.hu-n említést tettek és a jvg.hu is beszámolt róla, mármint hogy kimet nem mondott ez a DK-s pasa.
Ezen kívül a napi.hu vonatkozó cikke is beszámol az FT –ben mnegjelent cikkről „The EU has a new Orban problem
Granting asylum to Nikola Gruevski will probably worsen relations with Brussels”, ami tartalmaz jelzéseket arról, hogy az EPP sem kapott röhögő-görcsöt Orbán újabb arcátlan hutása okán.
Meg kell jegyezzem a neves portál azóta két újabb cikkben foglalkozik a témával:
„Hungary in spotlight for helping former Macedonia PM to flee”, illetve „Orban tested by asylum request from Macedonia’s ex-PM”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.