A miniszterelnök és a őpolgármester megállapodást írt alá a főváros napján.

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester szombaton aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.

 Megállapodást kötött Orbán és Tarlós

Tarlós a főváros napján, Budapest egyesítésének 145. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen a kormányfő jelenlétében azt mondta, hogy a rendezvény előtt

aláírták a tekintélyes horderejű és széleskörű megállapodást, amelynek eredményeképpen a főváros forrásbiztosítási lehetőségei előremozdulnak.

Továbbá Budapest választott főpolgármesterének és köztestületének jelentős befolyása lehet a főváros fejlődésére – mondta a főpolgármester, hozzátéve, hogy jelentősebb, mint az elmúlt hetven év során bármikor.

2030-ra Budapest lehet az egyik legélhetőbb nagyváros Európában, a kontinens magas életminőségű és legbiztonságosabb fővárosa

– hangsúlyozta a kormányfő, hozzátéve: ehhez a városvezetés és a kormány részéről is jól szervezett, kemény, közösen végzett munkára lesz szükség, ezért hozták létre Tarlós István főpolgármesterrel egyetértésben a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsát.

„Ezermilliárdos nagyságrendben és évtizedes távlatban gondolkodunk” – mondta Orbán Viktor.

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Aláírták a tekercsből letépett papírt, aztán Tarlós várhatja a semmit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@fergeteg: 14.52. Összekeversz valamelyik hülye rokonoddal,,te kretén. Az IQ-d akkora lehet,,mint a gumicsizma méreted,,te farok. Beszélgessél a román Köpőcsésze haveroddal,,,( Shikari ).--vagy kijafaszom. Engem hagyjál békén Furkókám..
Clavigo
@fergeteg: 14.52.,,14.53. Még valamit,,,,A friss betonba kössél bele,te isten barma.Engem felejts el.
Carlicota
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.