Az Alapvető Jogok Biztosához fordult az OBT működésével kapcsolatban az OBH elnöke. Handó Tünde az ombudsmantól várja, hogy az Alkotmánybíróság elé vigye vitáját az őt ellenőrző szervvel.

(Forrás: hvg.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez szemét libát kellene visszavágni a tyúkólba! =))
dr. prédikátor
@RonaGyuri: Gyuri baszki!!! Akkor a tikok megállnának a tojással, a kakas meg magtalan lenne!!!
tudode
Ami azt illeti nagy lefje van a Kúria vezetőnek, hiszen valójában asszonysága Szájer Józsefné, alias Handó Tünde, tehát NORMÁLIS ORSZÁGBAN nem fordulhatna elő, hogy az ELSŐ SORBAN szolgáljon férj és feleség
.
Lássuk csak:
.
---- Szeplőtelen fogantatás 1.
http://nol.hu/archivum/archiv-6401-2430...

"""""Stumpf írja, hogy a szakkollégiumokban messze az egyetemi átlag fölött születtek házasságok. Ez csak erősítette a kollégium identitást meghatározó szerepét, de mutatja, hogy édes, ám belterjes életet éltek. Érdemes lenne megvizsgálni, hogy miközben kitolódott az aktív életkor, mivel jár az azonos végzettségű és korú párok korai házassága, erősebb-e például a versengés a családon belül. Külön téma lehetne, hogy
.
-- a szakkollégiumi életmenetben is szerepet játszó, tehetséges lányok (Handó Tünde, Honecz Ágnes, Lévai Anikó és mások) milyen jelentős szerepet játszottak aztán férjük sorsának, karrierjének alakulásában.
.
Más: miközben csökkent a párválasztás egzisztenciális jelentősége, az értelmiségi házasságokban pedig a gyermekek száma: ezekre a párokra - az átlagtól ugyancsak eltérően - két-három gyerek a jellemző. Idetartozna e csoportokban a férfi-nő kapcsolat elemzése, hogy vajon miért lett a XXI. század pártja tipikusan férfipárt."""
.
Ha más miatt nem is, de az ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG miatt, amely ETIKAI KÉRDÉS "is", nem lenne helye Tündi asszonynak semmiféle kormányhoz közeli, még BEOSZTOTTKÉNT sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 26., 15:55
Előzetesbe kerültek az autókereskedő gyilkosai
Nagyvilág - 2019. May 26., 15:51
A part közelben ölt a cápa
Itthon - 2019. May 26., 15:47
Hétfőn visszakapjuk a Keleti pályaudvart